Koti Artikkelit Vastarintaliike Vappu 2017: ay-liikkeen aika on ohi!

Vappu 2017: ay-liikkeen aika on ohi!

3

Pohjoismainen Vastarintaliike järjestää tänään Ruotsin Falunissa kansallissosialistisen vappumarssin. Vappumarssi on jatkoa tasan vuosi sitten Borlängessä pidetylle mielenosoitukselle. Kansallinen Vastarinta suomensi Simon Lindbergin artikkelin vapusta, kansallissosialismista ja niin sanotusta työväenliikkeestä.

Alla tuoreita kuvia tämän päivän onnistuneesta mielenosoituksesta!

Taalainmaalaisessa Dala-Demokraten-lehdessä julkaistun artikkelin “Natsit eivät koskaan tule olemaan työväenliike” on allekirjoittanut viisitoista ammattiliittoa: Kommunal (kuntatyöntekijöiden liitto), IF Metall (metallityöväen liitto), Byggnads (rakennusalan liitto), Handels (kaupan alan liitto), LO (ammattiyhdistysten keskusliitto), Transports (kuljetusalan liitto), Elektrikers (sähköalan liitto), Målares (maalariliitto), Skogs (metsätyöntekijöiden liitto), Seko (palvelualojen liitto), Hotell och Restaurangs (Hotelli- ja ravintolatyöntekijöiden liitto), Fastighetsanställdas (kiinteistöalan liitto), Papperindustris (paperiteollisuustyöntekijöiden liitto), Musikers (musiikkialan liitto) sekä Livsmedels (elintarviketyöntekijöiden liitto).

Koko artikkelin äänensävy on ilmeisen epätoivoinen ja siitä huomaa, että artikkelin allekirjoittajat ovat hyvin peloissaan. He pelkäävät osin ammattiyhdistyspampun uransa menettämisen vuoksi – uransa, jolla he käyttävät hyväksi työväenliikettä saadakseen siitä itse taloudellista hyötyä. Osin he ovat peloissaan, koska heidän jäsenkirjonsa ehtyy ehtymistään. Todellisessa työväenliikkeessä edustajat tuskin saisivat noin 10 000 euron kuukausipalkkaa, jota suurten ammattiliittojen edustajat nostavat. Tuskin he myöskään propagoisivat joukkomaahanmuuton puolesta, joka johtaa työväen työehtojen huononemiseen useiden eri alojen kohdalla.

Ammattiliittoaktiivit pelkäävät kuollakseen, koska he tietävät, että mikäli he tai heidän organisaationsa eivät tee hyvin pian täyskäännöstä, heidän aikansa on ohi. Todellinen työväenliike kasvaa sitä vastoin Vastarintaliikkeessä yhä useampien ihmisten jättäytyessä pois ammattiyhdistyksistä.

Ammattiyhdistysjyrät yrittävät nyt vakuutella artikkelissa, että oikeasti he tekevät kovaa työtä ja “puolustavat työehtosopimuksia”. He viittaavat lakeihin työsuhdeturvasta, lomista, työehdoista ja ja työympäristöstä. Tämän ajamiseksi läpi he sanovat tehneensä kovaa työtä. He eivät kuitenkaan halua mainita, että lomalakien perusta on kansallissosialistisessa Saksassa. He eivät myöskään kerro, että lait työehdoista ja työympäristöstä ovat olleet voimassa Saksassa jo kauan ennen kuin ne ajettiin läpi Ruotsissa. Kun he artikkelissa kutsuvat Vastarintaliikettä valehtelijoiksi, he itse asiassa valehtelevat itse kahteenkin otteeseen samaan hengenvetoon:

“Teille Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen natseille haluamme sanoa: Sanoessanne, että olette ainoa liike, joka on ruotsalaisen työväen puolella, ette mitään muuta kuin häpäise heidät suurella valheellanne. Ette ole koskaan tehneet mitään työväenliikkeen eteen – työväenliike sitä vastoin on ja tulee aina olemaan vastustajienne etujoukoissa.”

Kansallissosialistisessa Saksassa lomapäivistä maksettiin työväelle parhaiten koko maailmassa. He saivat suuret alennukset risteilymatkoista ja muista lomamatkoista. Valtiollisella organisaatio Kraft Durch Freudella oli reilut 110 000 työntekijää, joista 106 000 työskenteli täysin vapaaehtoisesti. He tekivät kaikkensa nostaakseen työväen viihtyvyyttä järjestämällä tapahtumia, matkoja, koulutuksia, työpaikkojen uudistuksia sekä paljon muuta.

Postikortti Kraft Durch Freuden Berliinin-osastolta.
Falunin vappumielenosoituksen kokoontumiskutsu.

Kaikissa kansallissosialistisen Saksan suuremmissa yrityksissä oli luottamuskunta, joka piti huolen työntekijöiden oikeuksista ja työehtojen noudattamisesta. Tosiasia on, että koko “sosiaalidemokraattinen” kansankotiajatus kopioitiin Saksan Volksgemeinschaftista (‘kansankokonaisuus’).

Dala-Demokratenin artikkelin allekirjoittajat eivät väitä, etteivät “natsit” kokonaisuudessaan olisi tehneet mitään työväenluokan eteen, vaan ettemme me Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen kansallissosialistit olisi tehneet mitään. Tässä kohtaa on hyvä selventää, ettemme me vielä suhteellisen pienenä ja täysin vapaaehtoisuudelle perustuvana liikkeenä olekaan voineet tehdä tähän asti juurikaan konkreettisia tekoja työväen eteen. Vertailu meidän ja heidän välillä on kuitenkin tässä suhteessa lähinnä outoa, koska esimerkiksi viimeisin niistä laeista, joita he väittävät puolustaneensa (laki työsuhdeturvasta), astui voimaan 35 vuotta sitten – 15 vuotta ennen Vastarintaliikkeen perustamista!

Eivät hekään ole käytännössä tehneet muuta kuin käsitelleet vuosittaisia palkankorotuksia ja julkaisseet ala-arvoisia jäsenlehtiä. Jos meillä olisi edes sadasosa heidän käytettävissään olevista resursseista, sadasosa niistä miljardisummista, joita he ovat viimeisen vuosikymmenen saaneet, niin takaan, että suoranainen ihme tapahtuisi työväenluokan oloissa.

Sitä, miksi Vastarintaliike tekisi hallaa työväenliikkeelle, he ovat perustelleet artikkelissa vain kliseillä: “Te haluatte jakaa työväen, me taas haluamme yhdistää heidät. Te haluatte tehdä olomme työpaikoillamme huonommaksi, me taas paremmiksi.”

Kuva viime vuoden vappumarssilta.

Tällä olkiukolla he tarkoittavat, että koska haluamme kotiuttaa suurimman osan Pohjolassa oleskelevista muukalaisista, yritämme samaan aikaan jakaa “työväen”, jota laittomat maahanmuuttajat edustavat. He jättävät kuitenkin mainitsematta, että työväki on jo kahtia jakautunut ja ettei ammattiliittojen “ykseys” ole mitään muuta kuin utopiaa.

Työväki tämän päivän Pohjolassa on jakautunut alkuperäisväestöön ja maahanmuuttajiin (ja edelleen useisiin eri maahanmuuttajaryhmiin), naisiin ja miehiin, vanhoihin ja nuoriin sekä käytännöllistä ja ajatustyötä tekeviin. Meidän tulevaisuudessa toteuttamallamme näkemyksellä kansankokonaisuudesta kaikki syntyperäiset pohjoismaalaiset ihmisryhmät tulevat jälleen olemaan yhdistyneitä – eivät vain työntekijöiden oikeuksien vuoksi, vaan myös koko kansan parhaaksi!

Pohjoismaalainen työväki, kääntäkää monikulttuuria propagoiville ammattiyhdistyspampuille selkänne irtisanomalla itsenne liittonne jäsenyydestä. Liittykää sen sijaan meidän kulkueeseemme Falunissa vapunpäivänä. Näyttäkää, että pohjoismainen työväenliike on ammattiyhdistysaktiivien etulinjan vastustaja!

 

Simon Lindberg

3 KOMMENTIT

  1. Tärkeä artikkeli ja erittäin hienon näköistä menoa Falunissa! Pohjoismainen kansallissosialismi voi paremmin kuin koskaan!

  2. Oli kyllä täydellinen tapahtuma ja 8/8 päivä – eläköön voitto!

    Tätä Lindbergin kirjoittamaa tekstiä tukee vieläpä se fakta, että vastamielenosoitukseen kokoontunut “paikallinen työväenluokka” koostui 90-prosenttisesti tunkeutujista sekä alaikäisistä tytöistä, eli ei mistään varsinaisista duunarin perikuvista.

Comments are closed.