Koti Artikkelit Arki Vapauttakaa lapsenne järjestelmästä!

Vapauttakaa lapsenne järjestelmästä!

26

ak_vapautalapsenne

Voiko vanhempana kritisoida koulun poliittista indoktrinointia ja olla samanaikaisesti mukana päättämässä koulun asioista?

Vastaus on tietenkin selvä. Totta kai tiettyihin asioihin voi suhtautua kriittisesti ja siitä huolimatta osallistua lapsensa/lastensa koulunkäynnin suunnitteluun. Väite, että kriittiset vanhemmat pitäisi erottaa koulun päätöksenteosta, on yhtä absurdi kuin väite siitä, ettei henkilö voisi käyttää terveyskeskuksen palveluita, koska hän on sitä mieltä, että odotusajat ovat liian pitkiä. Sama pätee, jos kritisoi poliisin toimintaa jollain alueella; se ei tarkoita, ettei olisi oikeutta soittaa 112 hätätilanteessa.

Mitä tulee koulunkäyntiin, kansallissosialistit ovat tuskin ainoita, jotka kyseenalaistavat koululaitoksen hyvän vaikutuksen nuoriimme. Moni kristitty vanhempi kohtasi sen tosiasian, että yhä useimmissa oppiaineissa käsitellään seksiä. Heidän mielestään nykyinen seksuaalivalistus on riittävää eivätkä he pitäneet siitä, että opetus on kaikessa seksuaalisesti värittynyttä, jopa ydinaineissa. Tämä on kannanotto, jonka vuoksi heitä tuskin erotetaan koulun johtokunnasta tai joka estäisi heitä menestymästä.

Totuus on, että tämän päivän lapsiin vaikutetaan fraasein ja moraalikäsityksin, joiden mukaan heidän odotetaan elävän. Meidän lapsiimme yritetään vaikuttaa kielteisesti kaikkein eniten. Kaikkialle leviää kieroutuneita oppeja, joiden tarkoitus on passivoida kansa ja tehdä siitä yhtä ajattelematonta massaa. Ei ole sattumaa, että lapsiin panostetaan tässä asiassa erityisesti. Onnistunut indoktrinointi varhaisessa iässä tekee lopputyöstä niin paljon helpompaa.

Kansallismielisyyttä vastustava Expo paljasti vähän aikaa sitten, että johtava “natsi” on mukana paikallisen koulun johtokunnassa. Tämä oli uutinen, jolle valtavirtamedia nopeasti syttyi. Kyseltiin, onko koulun linjausten mukaista antaa kansallissosialistin vaikuttaa aktiivisesti koulussa. Jotkut ehkä virheellisesti luulevat, että vastustamme koululaitosta. Tämä väite todistaa heidän tietämättömyytensä. Emme kyseenalaista itse koululaitosta, vaan poliittisen korrektiuden, joka siellä vallitsee.

Esikoululla/koululla sellaisena kuin se tänä päivänä on on valitettavasti suuri rooli poliittisessa valtapelissä. Sen vuoksi vallanpitäjille on ensisijaisen tärkeää, että ihmiset pitävät lapsensa valtion koululaitoksissa niin myöhäiselle iälle kuin mahdollista. Olen aikaisemmin kirjoittanut siitä, kuinka tärkeää vanhempien on luoda vakaa perusta lapsilleen. Tätä vastoin meidän juuri pitäisi olla mukana päättämässä lastemme koulujen asioista. Se, että vanhemmat jollakin tapaa ottavat osaa koulun työhön, on erittäin hyvä asia, ja tämä työ antaa mahdollisuuden, joka meidän kaikkien lastemme tulevaisuudesta huolehtivien vanhempien pitäisi käyttää.

Samalla on syytä panna merkille muita näkökohtia, jotka koskevat kantaamme lasten aikaisin aloitettavaan esikouluun. Sekään ei ole sattumaa, että eräät johtavat sosiaalidemokraatit vaativat kouluvelvollisuuden aloittamista kahden vuoden iässä. Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, että ehdotus on paitsi pelottava, myös tuhoisa lasten luonnolliselle kehitykselle ja lasten ja vanhempien väliselle yhteispelille. Meidän täytyy voittaa valtaapitävien tahto ajaa kansalaiset totaaliseen suvaitsevaisuuteen. He haluavat, että meidät täytetään nuoresta iästä lähtien suvaitsevaisuuspropagandalla, jolla mielemme muokataan hyväksymään hyökkäykset, joita kansamme suoraan tai epäsuorasti kohtaa joka päivä.

Aivopesu on syynä siihen, ettei kansamme uskalla nousta ylös ja aukaista suutaan! Kaikki ovat enemmän tai vähemmän kasvatettu tämän propagandan mukaan. Totuus on, että aivopesun on annettu jatkua aivan liian pitkään. Siksi on ehdottoman tärkeää, että moni näkisi tilanteen vakavuuden ja alkaisi itse aktiivisiksi vanhemmiksi luoda pohjaa, joka perustuu terveeseen järkeen.

On monelta kantilta katsottuna huono asia olla erossa kokonaisia päiviä lapsistaan. Lapsen luonnolliset estot poistuvat. Ei ole hyväksi pienelle lapselle riisua kaikkea itsesuojeluvaistoaan. Näin pienenä ei pitäisi luottaa ihmisiin, joita ei rakasta. Olen vakuuttunut, että näin kasvatettu lapsi on paljon helpompi uhri esimerkiksi pedofiileille. Lapset suhtautuvat usein varautuneesti ihmisiin, joita he eivät tunne. Tämä on yksi keino suojella itseään.

Pienellä lapsella ei ole kykyä erottaa eri tilanteiden ilmapiiriä, ja jos lapset opetetaan luottamaan kaikkiin aikuisiin, he ovat hengenvaarassa. Lapsille ei ole myöskään luonnollista tulla toimeen ylisuurissa ryhmissä, erityisesti silloin, jos lapset ovat samaa ikäryhmää, esimerkiksi yhdestä kolmeen vuoteen. Lapset oppivat toisista paremmin eri ikäryhmissä eivätkä niin kovin suurissa samanikäisten ryhmissä.

Tärkeintä on kuitenkin poliittinen agenda, jonka sekä koulu että esikoulu pakottavat lapsemme omaksumaan. Puhutaan paljon siitä, että koulun pitäisi olla sekä poliittisesti että uskonnollisesti riippumaton, mutta todellisuudessa näin ei tapahdu. Periaatteilla kaikkien samanarvoisuudesta ja ajattelulla “Me olemme kaikki yhtä suurta perhettä” on sekä poliittinen ja uskonnollinen sävy. Mielestäni koulun pääasiallista tehtävää on syytä korostaa: opettaa kouluaineita. Ei tunkea itsetuhoista arvoperustaa pakonomaisesti lapsiimme. On aika avata silmät sille, kuinka tämä propaganda vaikuttaa tuleviin sukupolviin. Tulisi ymmärtää, että vanhemman täytyy olla aktiivinen ja hyvin perillä siitä, mitä koulussa tapahtuu.

Se, että pohjoismainen koululaitos työskentelee tällä tavalla, luo yhteiskuntaan äärimmäistä epätasapainoa jo sellaisenaan. Tiedän kuitenkin monia opettajia, jotka eivät lainkaan arvosta niitä korulauseita, joita poliittinen järjestelmä ujuttaa kouluun. Poliitikot tietävät, että kansan tahto muutokseen kasvaa. Siksi koululaitosta manipuloidaan tekemään suurin työ: kontrolloimaan nuoriamme. Tällä tavalla vanhemmista tehdään voimattomia ja riistetään heiltä maailman luonnollisin vastuu sekä kasvattaa että johdattaa omaa jälkeläistään, ennen ja jälkeen koulun aloituksen. Tämä on jotakin, jonka useampien pitäisi ottaa hyvin vakavasti.

 

Paulina Forslund

Nordfront.se

26 KOMMENTIT

 1. Todella hyvä kirjoitus! Itsekin odotan mielenkiinnolla jahka tuo 1-vuotias lähtee aivopesulaitoksiin…

 2. Hyvin ajoitettu artikkeli, täydentää Kujalan kirjoittamaa kouluaiheista tekstiä: http://www.vastarinta.com/koulu-opiskelu-ja-valtion-tuki/

  Kujalan käsittelemän tehottomuuden ja päämäärättömyyden lisäksi pohjoismaista koulujärjestelmää vaivaa Forslundin mainitsema sairas poliittinen ilmapiiri. (Valkoiset) nuoret kasvatetaan syyllisyyteen ja itseinhoon. Ei ihme, että PISA-sijoitukset kärsii, kun motivaatio ei varmasti ole kohdillaan koko järjestelmän ollessa mätä ja tulevaisuuden musta.

  • Ja pitää myös huomioida maahanmuuttajien motivaatio tämmöisiin PISA testeihin sun muihin Suomen koulujuttuihin… Laskevat varmasti paljon tasoa…

 3. Säälittävää tuo bolshevikkien propagandakoneiston toiminta, kun pitää aloittaa jo viattomien pikkulapsien manipuloimisesta. Eipä ole tuollaisen aivopesun jälkeen mikään ihme, että nyky-yhteiskunnassa on niin paljon henkisesti epätasapainossa olevia nuoria. On varmasti lapsen kehitykselle ja käsityskyvylle täysin mahdotonta ymmärtää, miksi auktoriteetit kertovat asioita, jotka jokainen lapsi näkee arkielämässään olevan täysin päinvastoin, kuin ns. virallinen totuus.

  • Mitä itse olen nuoruudessa ollut tekemisissä rippikoulun ynnä muun kautta “perusluterilaisiin” työntekijöihin kotikunnissani, niin en kyllä heikäläisiäkään voi suositella. Kehitysapu ja rodut sekoittava “We are the world” -henki on kova, ja viime vuosina myös “sukupuolineutraali” ja suoranainen homoagenda on yleistynyt. Israel-symppauksesta puhumattakaan.

   Kotikouluissa on se huono puoli, että jos nuori eristetään ikätovereistaan, hänestä tulee todennäköisesti melko sulkeutunut ja arka (myönnän, tämä vain mututuntumalta).

   Eli minusta nuoria ei tule “suojella” kylmältä maailmalta. Pikemminkin ruokkia itsenäistä ajattelua, itsepuolustusvalmiutta ja kriittistä asennetta auktoriteetteihin. Helppoa tällainen ei varmasti tule olemaan. Viimeinen asia mitä valkoinen rotu tarvitsee on maailmasta vierautuneita konservatiiveja, jotka kasvatetaan pumpulissa.

   • Kulttuurimarxistit ovat soluttautuneet myös kirkon piiriin. Entisaikoina kirkko oli isänmaallisuutta tukeva voima. Meidän tavallisten suomalaisten tulisi vallata takaisin tämä kirkkoinstituutio näiltä mokuttajilta, jälleen tukemaan kansamme moraalista ryhtiä ja perhearvoja, luoden näin yhtenäisyyttä ja jatkuvuutta kansaamme. Kansallismielisen uskonnollisuuden vahvistuessa kapitalismin tarjoamat pinnalliset viihdykkeet eivät enää innosta samassa määrin, joten kirkon vahvistaminen palvelee myös rahavallan purkamista.

   • Ja tähän:

    “Viimeinen asia mitä valkoinen rotu tarvitsee on maailmasta vierautuneita konservatiiveja, jotka kasvatetaan pumpulissa.”

    Kummasti tuo eristäytyminen omiin yhteisöihin tuntuu muslimimaahanmuuttajien kohdalla toimivan? Mitäs jos kantaväestön piirissä syntyisi myös tällaisia eristäytyviä äärivanhoillisia yhteisöjä, joiden keskuudessa ehkäisy olisi kielletty ja tällöin voitaisiin keskittyä kasvattamaan yhteisön väkilukua, “aivopesten” yhteisön jälkeläiset jo pienestä pitäen vanhoillisella ajatusmaailmalla, jossa ulkomaailma opetetaan lapsille rappiolliseksi ja turmeltuneeksi. On helppo kauhistella tätä, tai naureskella tällaiselle suunnitelmalle, mutta tiiviin kestävän yhteisön luominen vaatii tiettyjä kikkoja ja näitä monet vanhoilliset yhteisöt (amish, ääri-islam, äärijuutalaisuus, mormonismi ym.) ovat menestyksekkäästi käyttäneet.

    • Mielenkiintoisia pointteja Markolla. Itse en pidä ajatuksesta siksi, että pienet aivopesua (usein ilman lainausmerkkejä) harrastavat ja ulkomaailmaa välttelevät yhteisöt eivät muuta maailmaa. He saattaisivat elää muutamia vuosia kaupungeissa asuvia pidempään, mutta entä sitten? Muutenkin ajatus nopeasti lisääntyvästä pienestä populaatiosta ei houkuttele edes geneettisistä/terveydellisistä syistä.

     Ääri-islamistit, ortodoksijuutalaiset ja muut kyllä voivat varjella omaa vanhoillista perintöään, mutta heidän vaikutuksensa maailmaan ja (esim. juutalaisten tapauksessa) oman rotunsa selviytymiseen on minimaalinen. Maallistuneet juutalaiset ovat tehneet paljon enemmän kansansa evolutiivisen strategian eteen (Israelin synty ja poliittinen/kulttuurihegemonia länsimaissa) kuin ortodoksiset veljensä.

     Noita projektejahan on ollut, että valkoiset muuttavat pieniin yhteisöihinsä kauas muiden ulottumattomiin, mutta mitä tekemistä pakenemisella on rodullisen selviytymisen kanssa? Vallankumoukset alkavat siellä, missä ihmisiä ja tyytymättömyyttä on paljon. Mielestäni kansallissosialistien täytyisikin olla mahdollisimman paljon tekemisissä muiden kanssa ja lietsoa tyytymättömyyttä siellä, missä se on jo suurinta.

     Sebastian Lämsä on muuten kirjoittanut hyvän tekstin tuosta eristäytymisstrategiasta: http://www.vastarinta.com/vetaytyjat/

     • Mitään vallankumousta ei ole tulossa, ja vaikka se tulisi niin se ei tule olemaan mikään rodullinen vallankumous – kannattaisi herätä todellisuuteen.

      Ainoa keino säilyttää ns. eurooppalainen rotu on ääri-uskonnollinen liike/yhteisö esim. Amish/mormonit/ortodoksi-juutalaiset/ jotka takaa korkean syntyvyyden jatkossakin, plussaa siitä jos liike/yhteisö ei tee lähetystyötä.

      Moderni elämä ja väestön uusiutuminen ei ole yhteensopiva yhtälö, mikään maa/kaupunki jossa ihmiset elää maallistuneita moderneina ei yleensä ole edes lähellä uusiutumista edellyttävää syntyvyyttä.

      Evoluution perusasioita…

      Parasta mitä patriootit voi tehdä on kääntyä lestadiolaiseksi ja yrittää vaikuttaa liikkeeseen sisältä käsin ja muokata sitä parempaan suuntaan.

   • Tuo sinun kuvailema skenaario tapahtuu lähinnä jos perheessä on vain yksi lapsi tyyliin jota kotikasvatetaan- tällöin hänestä tulee arka ja maailmaa pelkäävä.

    Järkevintähän olisi jos samanhenkiset veisi lapsensa aina yhden henkilön kotiin “kotikouluun” niin että siellä olisi se 10-15 lasta yhden katon alla, tälläistä lainkiertämistä mitä etenkin ortodoksi-juutalaiset on tehneet ja tekee vieläkin omien lastensa koulutuksen suhteen paikoin eri maissa. http://www.youtube.com/watch?v=ZOan7Tv6yEU

    Nykyisinä aikoina ei ole mitään syytä viedä lastansa julkiseen kouluun, mikäli siis haluaa että lapset jatkaa “isänsä jalanjäljissä”

    • Australian Outback-alueelta ja Jenkeistä voisi hakea inspiraatiota arvoklnservatiiviseen kasvatukseen, sis. kotikoulun, kesäleirit, arvoklnservatiivisten lasten toisiinsa tutustuttamisen Ym. Haetaan inspistä vaikka ihan niiltä ortodoksijuutalaisiltakin. Jos heillä on hyväksi todettuja käytäntöjä, niin otetaan mallia meitä taitavammilta!

  • En veisi lapsiani ikinä paikkaan, jossa heidän alkuperäistä hengellisyyttä (pakanallista luontomystiikkaa) pilkataan ja opetetaan heidät kumartamaan vieraalle juutalaiselle jumalalle. Toivon sydämmestäni, että kukaan muukaan kansallismieliseksi itseään pitävä näin edes teoriassa ajattelisi tekevän.

   • Ennen toista maailmansotaa juutalaisia ei juurikaan suvaittu Kristittyjen keskuudessa vaan heitä syytettiin Jeesuksen tappamisesta mutta kaikki muuttui kun Saksa hävisi sodan ja tämä “kristillinen sionismi” syntyi ja valtasi lähes kaikki kristilliset järjestöt eikä näitä järjestöjä voi muuttaa kuin sisältä käsin takaisin siksi mitä ne joskus olivat.

    Joku voisi perustaa tännekin Suomeen samanlaisen Kristityn järjestön kuin jenkeissä David Duken porukalla on 🙂

   • Kansallissosialistinen Saksakin oli kirsittty valtio

    http://totuusbloki.wordpress.com/2013/10/13/kansallissosialistinen-saksa-oli-kristitty-valtio/

    Kyllä se yksinkertaisesti vaan niin on että jos Suomalaiset haluavat selviytyä he tarvitsevat vahvan uskonnollisen ja kansallisen identtiteetin.
    Jos täällä luovuttaisiin täysin Kristinuskosta niin todennäköisesti tilalle kyllä tulisi jossain joku toinen nimeltä mainitsematon uskonto ja kaapaisi vallan ja enpä usko että kyseessä ovat nämä ukkoylijumalan palvojat…

   • Näin ainakin minä aion tehdä. Jeesus Kristus on ylin auktoriteettini. Ylitse kaikkien pakanajumalien. Jeesus on yksi ja ainoa totuus – tie, totuus ja elämä.

    Haluan suuren perheen, valkoisine suomalaisine lapsineen, ja aion heille antaa voimakkaan kansallismielisen kristillisen kasvatuksen. Jumala on jo antanut minulle profetioita tähän liittyen ja luotan, että Jumalan suunnitelmat ovat meille ne kaikkein parhaimmat – ainoat ka oikeat.

    Jeesuksen Kristuksen Nasaretilaisen nimessä Aamen!

   • Ja vielä. Miksi kansallismieliset tarvitsevat uskontoa, ja miksi sen tulee olla vanhoillinen kristinusko eikä pakanauskonto. Pakanauskonnot johtavat naisjohtoisuuteen. Kristinusko taas antaa johtoaseman miehille. Tämän takia pakanallisuus on aina joutunut väistymään voimakkaan kristinuskon tieltä, koska kristinuskon “paketti” pelaa paremmin kuin epämääräiset pakanaviritelmät. Ja jos se toimii, niin älä yritä korjata sitä.

    Kristinuskon ainoa “ongelma” joillekin voi olla se, ettei siinä ole tarpeeksi juutalaisvihaa, mutta kirjiittihan eräs Martti Lutherkin,kirjan “Juutalaisista ja heidän valheistaan”. Siinä vähän lukemista alkuun…

    • Kyllähän pakanauskontokin voisi toimia jos joku laatisi ns. pyhän kirjan tai kaavan mitä seurata – ja mikä johtaisi menestykseen.

     Nykyisellään pakanauskonnot Suomessa ja muualla on sekava kasa erilaisia uskomuksia jotka vaivoin edes liittyvät toisiinsa.

     Itse henkilökohtaisesti ottaisin oppia Venäjän ortodokseista jotka yhdistelee paljon pakanallista mystiikkaa yhteen kristinuskon kanssa.

     Mitä kristinuskoon tulee, niin kristinusko itsessäänkään ei ole kovin tehokas paketti vaikka “arjalainen” sitä niin mainosti. Islam ja juutalaisuus, mormonismi ym. on kaikki paljon ns.helpompia uskontoja seurata koska niissä on enemmän tekemistä ja vähemmän ns. satuja.

    • Tämä lienee suurin yksittäinen asia joka saattaa johtaa järjetön hajoamiseen sisältäpäin.

     Kirjoitaminen on vaikea laji. Joku joka kirjoittaa tekstiä, kirjoittaa sitä omana mielipiteenään, tarkoituksena kertoa muille vain oma mielipide. Lukija saattaa jostain tietystä sanasta saada sen mielipiteen, että toinen painokkaasti haluaa jyrätä oman mielipiteensä läpi. Kuten tässä edellä.

     En tunne kirjoittajia henkilökohtaisesti, joten on vaikea arvioida miten tekstejä pitäisi lukea. Itselleni tuli sellainen olo että puoli on valittu ja siitä ei juuri jousteta. Voin olla hyvinkin väärässä.

     Tulkoon saman tien mainituksi, että vaikka joissain asioissa olen kovinkin määrätietoinen (lue jääräpää) niin ajatusmaailmaltani olen Taolainen. Jos se ei heti soita kelloja, niin on helppo kun sanoo että Budhalaisen ja ZaZeniläisen yhdistelmä. On siis halukas oppimaan, mutta kyseenalaistaa monia asioita. Eikä minulla ole sen enempää tarvetta ylenkatsoa tai kyseenalaistaa toisten uskontoja. Kukin elää niinkuin sydämessään tuntee.

     Itse en kokenut juutalaisuuteen pohjaavaa kristinuskoa aikoinaan omakseni. Siitä oma etsikkoaikani jossa etsin paikkaani maan päällä ja tehtävääni tässä elämässä.

     Vaan palataampa aikaisempaan asiaan… Tämä uskon asia tuntuu jakavan ihmisiä voimakkaasti. Se on jakanut aina ja se varmasti tulee jakamaan jatkossakin. Jotta olemme yhtenäisiä, olisi ehkä hyvä että asiasta keskutellaan vakavasti. Ettei taustalle jää mitään eripuraa joka sitten voisi tulevaisuudessa kasvaa sellaisiin mittasuhteisiin, että ensin muodostuisi kuppikuntia jotka sitten eroaisivat joukosta. Se olisi kovin sääli se.

     Verratkaamme tilannetta maailman valtiaaksi pyrkiviin tahoihin. He eivät jousta milliäkään ja pyhittävät aina tekonsa uskon varjolla. Ja sillä että pienempää pahaa saa tehdä suuremman hyvän puolesta.

     Pieni itsetutkiskelun paikka.

 4. Nykyinen aivopesukoulu on epäreilu meitä konservatiivisen arvomaailman omaavia kohtaan! Koulutuksn yksityistä vapautta tulisi lanseerata enemmän suomalaisessa yhteiskunnassa, olipa se sitten kristillistä, steinerilaista, ym. Lapsia tulisi kasvattaa oman kulttuurin tiedostamiseen, että he saisivat valita, ovatko ns. vieraat kulttuurit parempia kuin omamme. On sairasta ajatella, että on vain yksi totuus, joka kaikkien on omaksuttava!

 5. Oletteko ajatelleet ottavanne Bitcoinit eurojen rinnalle maksuvälineeksi? Kannattaisi ainakin harkita / tutustua Bitcoineihin. Euro tulee nimittäin tuhoutumaan.

 6. Kyllä se aivopesu alkaa jo varhain päiväkodissa. Kolme vuotta sivusta seuranneena sen on saanut jo liian usein todeta. Kyllä löytyy jo pikku taaperoiden päiväkotiryhmän kirjahyllyistä osio monikulttuuriselle kirjallisuudelle.
  Pahin ongelma päiväkoti-ikäisillä tuntuu kuitenkin olevan tämä vapaa kasvatus. Siellä ne tällaisten vanhempien kullanmurut vetää muita nyrkillä naamaan, jos ovat oman mielensä pahoittaneet. Myös nämä muista kulttuureista tulleet lapset “rikastavat” ilmapiiriä omalla levottomuudellaa ja tänne sopimattomalla kasvatuksella. Auktoriteettia ei kunnioiteta ja aikuiset työntekijät ovat ihan pulassa jo näiden alle kouluikäisten kanssa.
  Tämä meni hiukan aiheesta syrjään, mutta ajatus oli se miten kodilla ja vanhempien mallilla on äärimmäisen tärkeä painoarvo. Anna lapselle se malli, jollaiseksi haluat hänen kasvavan. Sillä vaikka elämä eri vaiheissa veisi hänet eri teille, elää siellä sisällä ne hyvät arvot joihin hän on kasvanut ja tulevaisuudessa kasvattaa myös omat lapsensa niiden mukaan.

  • Ongelmana on, että meillä ei ole enää yhteisiä kansallisia arvoja, jotka kaikki jakaisivat. Ennen ne tulivat Raamatusta. Koti, uskonto, isänmaa. Lapsillekin nämä arvot iskostettiin jo varhain.

   Nykyisin on jo vuosia lapsia kasvatettu tällä epämääräisellä humanistisella punavihermössöllä, joka näyttää tuottavan keskuuteemme hirviöitä.

 7. Omista kouluajoista tuli mieleen, historian tunnilla vantaan Kilterin koulussa historian opettaja “Eki” väitti suomen ampuneen kuuluisat Mainilan laukaukset, buuaus myrskyn ja vasta väitteet tämä, tiettyyn suuntaan vannoutunut kansankynttilä vaiensi uhkaamalla käytävään poistolla, kun hän opettaa, liekö asiat muuttuneet tänä päivänä, tuskin? tämä tapahtui 1982, mitenköhän monikulttuurisuuteen epäilevästi tai kielteisesti suhtautuvien lasten käy? ei taida riittää käytävään poisto? lapsihan kuvastaa vanhempiaan toisinaan, lasten sananvapaushan on mitä saavat sanoa? ja mitä on opetettu sanomaan…aikuisillahan on suuri vastuu varsinkin opettajilla siellä koulussa.

Comments are closed.