Koti Uutisia Suurmielenosoitus Kreikan parlamentin ulkopuolella

Suurmielenosoitus Kreikan parlamentin ulkopuolella

5

Kultainen aamunkoitto järjesti lauantai-iltana mielenosoituksen Kreikan parlamentin ulkopuolella. Kaiken kaikkiaan 50 000 kreikkalaisen laskettiin kokoontuneen paikalle.

UK_Suurmielenosoitus_Kreikassa_1
Mielenosoitus järjestettiin aivan parlamenttitalon edessä.

Koollekutsujana toimi puolueen puhemies. Mielenosoitus järjestettiin, koska puoluejohtaja Nikolaos Michaloliakos ja kaksi puolueen jäsentä ovat edelleen vangittuina. Mielenosoittajat vaativat näiden vapauttamista. Maanantaina äärivasemmistolaiset ilmoittivat järjestävänsä vastamielenosoituksen. Tämän seurauksena poliisi kielsi perjantaina molempia ryhmiä osoittamasta mieltään estääkseen yhteenotot ryhmien välillä.

Kultainen aamunkoitto kokoontui Syntagma-aukiolle ja äärivasemmisto Monastiraki-aukiolle ja Ateenan yliopiston eteen.

Syyskuussa Michaloliakos ja useita muita puolueen edustajia pidätettiin “rikollisjärjestöön kuulumisesta”. Tähän vaikuttivat muiden muassa juutalaiset intressiryhmät. Pohjoismainen Vastarintaliike protestoi jättämällä vapauttamista vaativat kirjeet Kreikan suurlähetystöihin Tukholmassa, Helsingissä, Oslossa ja Kööpenhaminassa.

Katso kuvat ja videot mielenosoituksesta:

UK_Suurmielenosoitus_Kreikassa_2
UK_Suurmielenosoitus_Kreikassa_3

UK_Suurmielenosoitus_Kreikassa_4

UK_Suurmielenosoitus_Kreikassa_5

UK_Suurmielenosoitus_Kreikassa_6

 


 

Lähde: Nordfront.se

5 KOMMENTIT

 1. Hienoa, että Kansallinen Vastarinta uutisoi Kreikan tilanteesta, kun valtamedia vaikenee täysin Kreikan todellisesta tilanteesta. Itse olen seurannut tapahtumien kehittymistä Kreikassa ulkomaisten vaihtoehtomedioiden kautta, joissa useimmiten paikalliset ihmiset kertovat todellisuudesta Kreikassa. Näiden tietojen perusteella voi sanoa, että tilanne on jo täydellinen katastrofi kreikkalaisten kannalta. Sionistinen valtaeliitti on päättänyt kaapata maan ja sen huimat öljyvarainnot itselleen ja ajaa kreikan kansan tiehensä.

  “Kehitys” ei varmasti tule Euroopan osalta päättymään Kreikkaan, vaan useimmat maat saanevat tulevaisuudessa seurata Kreikassa viitoitettua tietä. Omalta kannaltamme on mielenkiintoista pohtia, kuinka kauan Suomelta menee ennen kuin saavutamme saman tilanteen. Oma veikkaukseni on, että ei montaakaan vuotta. Onkohan kansallamme siinä vaiheessa asennetta nousta sionistista eliittiä vastaan kuten useilla kreikkalaisilla, vai alistummeko lammasmaisesta ylhäältä tuleviin käskyihin. Ainakin Kansallinen Vastarinta jäseniin on esimerkillisesti osoittanut talvisodan henkeä taistelussa globaalia sionismia vastaan.

 2. Mukava nähdä välillä yhtenäisyyttä ihmisten välillä.
  Niin pitkään kun jaksamme puhaltaa yhteen hiileen, on meitä vaikea pysäyttää.

 3. Vallankumouksen tuulet puhaltavat Kreikassa ja koko Euroopassa. Eläköön voitto!

 4. Onko tuolle osanottajamäärälle olemassa mitään luotettavaa lähdettä? Olen yrittänyt etsiä netistä eikä oikein löydy, lähinnä puhetta juuri tuosta määrästä mutta ei missään mainintaa siitä mistä ko. määrä on saatu.

  • Ainakin Stoxos-lehti ilmoittaa luvuksi 50 tuhatta. http://www.stoxos.gr/2013/11/binteo_5847.html Nämä luvuthan aina mielenosoituksissa tulevat arvioiden mukaan, että eihän niitä osallistujia kukaan yksitellen laske.

   En tiedä sitten onko mitään objektiivista lähdettä näissä asioissa olemassakaan. Valtamedia ei ainakaan ole luotettava, vasemmistolähteistä puhumattakaan ja todennäköisesti myös kansallismielisillä medioilla voi olla kiusaus pyöristellä lukuja..

Comments are closed.