Koti Uutisia Valtamedian päätoimittajat hermostuksissaan: “Häirintämme on lopetettava”

Valtamedian päätoimittajat hermostuksissaan: “Häirintämme on lopetettava”

8

Päätoimittajien yhdistys sekä yli 80 muun median päätoimittajat julkaisivat tiistaina 10.4. kansanedustajille ja virkamiehille kohdistetun vetoomuksen, jossa he sanovat vaativansa toimittajien ja muiden julkisuudessa ammatillisesti toimivien ihmisten oikeusturvan parantamista. Kannanotossa väitetään, että journalisteja painostetaan johdonmukaisesti ja uhkaillaan.

“Viime aikoina häirintä on entisestään koventunut, eikä tekijöitä ole nykylainsäädännön puitteissa saatu pysäytettyä – –. Tarvittaessa on oltava rohkeutta muuttaa lainsäädäntöä ja tarkastella uudelleen vallitsevia oikeuskäytäntöjä. Suuri osa häiritsijöistä toimii nimettöminä tai väärillä nimillä antaen vaikutelman spontaaniudesta. Osa esittää toimivansa sananvapauden tai muiden vapaan yhteiskunnan hienoimpien periaatteiden nimissä. Silti useiden yhteistoiminta vaikuttaa masinoidulta ja järjestelmälliseltä”, kannanotossa kirjoitetaan.

“Häirittyjen” toimittajien joukosta kannanotossa nostetaan esille Rebekka Härkönen ja Jessikka Aro. Härkösestä Kansallinen Vastarinta kirjoitti viime kuussa, kun hän sai PT-medialta vain viattoman haastattelupyynnön, jonka Härkönen hysteerisesti tulkitsi aseella kohti ampumiseksi: https://www.vastarinta.com/pt-media-pyysi-rebekka-harkoselta-haastattelua-harkonen-uhriutui-tasta/. Aro puolestaan näkee harhaisessa maailmassaan lähes jokaisessa tavallisessa siviilissä Venäjän trollin, ja hän on itse vaatinut Helsingin Sanomien kanssa tiukempaa sensuuria sosiaalisiin medioihin kuten Facebookiin ja Twitteriin: https://www.vastarinta.com/hs-ja-jessikka-aro-vaativat-tiukempaa-nettisensuuria/.

“Emme hyväksy suomalaisen yhteiskunnan muuttumista sellaiseksi, jossa kuka tahansa julkisuudessa esiintyvä ja avoimuutta osoittava henkilö voidaan alistaa kiusaamiselle ja mustamaalaukselle ilman keinoja siihen puuttua”, kannanotossa jyrähdetään lopuksi.

Päätoimittajia siis selvästi kismittää äärimmäisen paljon se, että muutamien vaihtoehtomedioiden toimijat tarmokkaasti vaativat vain omaa kulttuurimarxilaista maailmankuvaansa absoluuttisena totuutena pitäviä “perinteisen median” toimittajia tilille päivittäin suoltamista vääristellyistä ja sensuroiduista uutisistaan ja artikkeleistaan. Päätoimittajat uhriutuvat ja väittävät heitä itseään ja muita valtamedian toimittajia mustamaalattavan ja kiusattavan, mutta todellisuudessa asetelma on päinvastainen. Esimerkiksi Magneettimedia ja MV-lehden entinen päätoimittaja Ilja Janitskin ovat saaneet kestää muiden muassa valtamedian toimittajilta erittäin kovaa painostusta, mustamaalausta ja lokauskampanjoita vuosi toisensa jälkeen ilman, että kukaan päättävissä elimissä on huolissaan heidän oikeusturvastaan tai sananvapauden tilasta.

Nyt valtamedia on nähtävästi valmis siirtymään vielä astetta likaisempiin keinoihin kriittisen keskustelun tukahduttamiseksi ja turvautumaan lakipykälien tiukentamiseen, jotta vaihtoehtomedioiden väärinajattelevia toimittajia olisi paremmat mahdollisuudet saada heitetyiksi telkien taa. Kansallinen Vastarinta haluaa puolestaan kehottaa kaikkia valveutuneita kansalaisia jatkamaan toimittajien kritisoimista aina tarpeen tullen ja näyttämään siten, ettemme pelkää seistä sanojemme takana.


Lähde: Yle

8 KOMMENTIT

  1. mitå toi mätä mesia tekee, vainoo ihmisiä minkö kerkee, mielestäni pitäis olla tohkeutta såätä selaiset lait, että ton mätämedian toiminta lopppuis siihen.mätämedia on helisemässä, koska haluavat rajoittaa heitä paljastelevien tahojen toimintaa. eli lisätåän painetta entisestään!!!! alkaa kelkka kååntymään pikku hiljaa

  2. Jessika Aro ja Rebekka Härkönen, siinä on kaksi mielisairasta lehmää. 🙂

    • Naton asiantuntija ja valtavirtamedia-propagandan ykkösnyrkki. Minulla on eräs teoria miksi kyseisiä neitejä noissa piireissä vielä roikutetaan mukana -ammatillinen pätevyys se ei ainakaan ole.

  3. Häirintä, mikä häirintä. Minua ei häiritse yhtään, jos minua joku häiritsee, koska se kuuluu elämään siinä missä perjantaipullokin. Sen kanssa on elettävä eli siedettävä tai vedettävä pataan sillä oletuksella, että loppujenlopuksi voikin saada omaan pataan.

  4. Tuollaiset sekopäät pilaa minkä tahansa mediatalon maineen. Harmittaa varmaan oikeitakin toimittajia!

    Piri-Jessi siivottiin jo sivummalle ja kohta Härö-Härkönen tekee seuraa. Eli Rebekka ottaa palkatonta tutkimusvapaata ja kirjottaa vaikka seuraavat 20 vuotta omaa vainoharhaisen päiväkirjaa…

    • Repekka ja Jessika vetävät yhdessä piriä kaikkijan sen tietää jo tästä hysteerisestä kiljunnasta. Repekalla on pirikaverina perheessä veljensä. Yhtä säälittävä aliolento kuin tää sontasiskonsaki. Esittää tärkeää ja narkkaa. Eri sukunimi vaan että olis hienompi kuin nää mätäpaisehärköset.

Comments are closed.