Koti Uutisia Ukrainalaiset kansallismieliset järjestivät oligarkkeja vastustavan marssin

Ukrainalaiset kansallismieliset järjestivät oligarkkeja vastustavan marssin

10

Ukrainan kansallismieliset järjestöt (National Corps, Svoboda, C-14, Karpatska Sich, Ukrainalaisten nationalistien kongressi, Oikea sektori) järjestivät 3. huhtikuuta marssin oligarkkeja vastaan iskulauseella “Ukrainalaisen tulevaisuuden puolesta, ilman oligarkkeja!”. Marssi keräsi mahdollisesti jopa 20 000 ukrainalaista, jotka ovat tyytymättömiä Ukrainan hallituksen politiikkaan.

National Corpsin johtajan Andriy Biletskyn mukaan nykyiset vallanpitäjät ovat päättäneet sodan voittamisen sijaan lisätä omaa valtaansa. Presidentti Petro Porošenkolle suunnatussa bannerissa suositellaan hänen pysymistään Malediiveilla, missä hän on lomaillut samalla, kun hän vaatii ukrainalaisia leikkaamaan omista kuluistaan.
Lähde: Reconquista

10 KOMMENTIT

 1. Hienoa menoa jälleen kerran ukrainalaisilta kansallismielisiltä. Mahtava banneri myös 😀

  • “Ukrainalaiset””kansallismieliset” selittävät miksi he taistelevat Donbassin alueella:

   Olemme valmiita tappamaan ja kuolemaan jotta Donbassin asukkaat tunnustaisivat hallituksen jota me vihaamme!

   • Tämä on varmasti ihan suora lainaus heidän omasta julistuksestaan eikös vain?

    • Voisiko joku satuilija luoda sadun nimeltä “Lentävän Suomalaisen ja Leon iankaikkiset taistot”? Varmasti tulisi jännittävämpi satu kuin “Holokaustista”.

     • Putainistiliiton trollitehtaan propagandakirjoittajat tekevät sen varmasti mielellään. Siinä Leo on Siperiantiikerillä tai jääkarhulla ratsastava punaviittainen jalo soturi joka tsar Putainin opilla pelastaa maailman ja minä taas iljettävä lättäjalkainen valkosuomalainen ja natsi joka syö pikkulapsia elävältä. Siis normaali venäläistyylinen täysin faktoissa pysyttelevä dokumentti.

   • Juu, ihan varmasti esim. Azov on tämmöstä sanonut :DD hyvää settiä taas kerran

Comments are closed.