Koti Uutisia Laiskistuneelle kansalle roskaruokaa kotiovelle

Laiskistuneelle kansalle roskaruokaa kotiovelle

8

Laiskalle kansalle tutut pizzan ja kebabin kotiinkuljetukset saavat nyt kilpailijan kansainväliseltä roskaruokajätiltä. McDonald’s on laajentamassa toimintaansa Suomessa tarjoamalla kansalaisille kotiinkuljetuksen vaihtoehtona “ravintolassa” vierailulle. Suomalaisperheet pääsevät tilaamaan epäterveellistä ruokaa globalistiyritykseltä jo tämän kevään aikana.

“Aloitamme kotiinkuljetukset tänä keväänä Helsingin alueella”, sanoo Suomen McDonald’sin toimitusjohtaja Olli Johansson.

Roskaruoan tuomista kotiovelle ei aloiteta vain Suomessa. Kaiken kaikkiaan McDonald’s aikoo avata kaikissa Pohjoismaissa 200 uutta hampurilaisravintolaa seuraavan kymmenen vuoden aikana. Tarkoituksena on tavoittaa 200 miljoonaa pohjoismaista asiakasta vuodessa.


Lähde: Yle

8 KOMMENTIT

  1. Jokainen voi omalla kohdalla tehdä valinnan olla menemättä kyseiseen roskaruokalaan.

  2. Suomalainen kotiruoka hakkaa aina nuo pikaruokascheisset. En ole varmaa käynyt McDonald’s tai kebabilla 5 vuoteen. En tue maahantunkeutujia tai globalisteja.

  3. Kohta suomalaiset ovat yhtä läskejä kuin somaliakat ja amerikkalaiset oli heidän (ameerikkalaiset) rotu mikä hyvänsä.

  4. Jos vähänkin googlettaa, niin löytyy tieto, että ylipainoisten määrä on suurempi kuin “aliravittujen”, siis maailmassa. Obeesejakin on melkein aliravittujen määrä. Tämä tilanne on syntynyt 20 – 30 vuodessa.

Comments are closed.