Koti Uutisia Globalistipankki Nordea jälleen tavallisten ihmisten kimpussa

Globalistipankki Nordea jälleen tavallisten ihmisten kimpussa

1

Nordea kertoi lehdistötiedotteessaan 6.4. yksinkertaistavansa palveluidensa hinnoittelua. Hinnoittelu-uudistus tarkoittaa 7,50 euron kuukausimaksua verkkopankin käytöstä ja 4 euron kuukausimaksua mobiilipalvelujen käytöstä. Ottaen huomioon, että monet vanhukset ovat jo pitkään joutuneet opettelemaan verkkopankin käyttöä sitä mukaa kun toimipisteitä suljetaan, tulee Nordean tuore päätös luultavasti olemaan varsinkin vanhempien asiakkaiden keskuudessa ongelmallista.

Muut suomalaiset pankkialantoimijat ovat vastanneet lehdistötiedotteeseen julistaen omia maksuttomia pankkipalveluitaan kuolemattomiksi ja ohjaamaan asiakkaitaan yhä enemmän maksuttomien peruspalvelujen piiriin. Jatkuva asiakaskunnan vieraannuttaminen fyysisestä toimipisteestä ja käteisestä tuntuu olevan yksi Nordean tärkeimmistä tavoitteista.

Lähde: Tivi

1 KOMMENTTI

  1. Joo, itseltäkin Nordea veloittanut kuukausittain tilin käytöstä, ja kyseisellä tilillä ei paljoakaan ollut tapahtumia enkä sitä juuri käyttänyt. Veloittivat aivan turhasta. Siksi poistin Nordean tilin ja avasin Osuuspankilta kaksi tiliä.

Comments are closed.