Koti Uutisia HS ja Jessikka Aro vaativat tiukempaa nettisensuuria

HS ja Jessikka Aro vaativat tiukempaa nettisensuuria

3

Huumerikoksesta tuomittu, Ylen täysin ammattitaidoton ja skandaaleissa rypenyt toimittaja Jessikka Aro ilmaisi viime keskiviikkona julkaistun englanninkielisen vaatimuksensa Helsingin Sanomien Newsmakers-ajankohtaisohjelmassa. Sen mukaan Facebookin ja muiden sosiaalisten medioiden pitäisi suitsia nykyistäkin voimakkaammin “vihapuhetta” ja “uhkauksia”.

“Haluaisin painostaa Facebookia ja Twitteriä vastuullisuuteen tässä asiassa […] Facebook ei reagoi käyttäjien raportteihin vihapuheesta, ei ainakaan suomen kielellä”, kommentoi “tutkiva journalisti” Aro julkisuuteen.

Kalifornialainen, sionistinen yhtiö Facebook itse sanoo poistavansa yksityishenkilöihin ja julkisuuden henkilöihin kohdistuvat “uskottavat uhkaukset” sekä vihapuheen. Facebookin Tukholman-PR-toimisto lisäsi Helsingin Sanomille, että heidän “laaja ja omistautunut asiantuntijatiiminsä” tarkistaa raportin verkon väärinkäytöstä yli 30 kielellä.

Aro valittaa tuttuun tapaansa Helsingin Sanomissa olleensa itse jo kauan vihapuheen ja jopa tappouhkausten uhri siksi, että hän on tehnyt tutkimusta Venäjän Internet-propagandasta. Helsingin Sanomat ei tosin kerro, missä ja milloin Aron tutkimus aiheesta olisi julkaistu.

Aro näkee kaikkialla “Venäjän trolleja”, ja hänen harhaisessa maailmassaan tavalliset suomalaiset siviilit joutuvat mustamaalatuiksi vieraan valtion sotilaallisiksi toimijoiksi. “Trollityöntekijät työskentelevät 24/7 ja tuottavat Venäjä-mielistä ja Putin-mielistä propagandaa. He käyttävät väärennettyjä profiileja, jotta he olisivat kuin normaalielämän kansalaisia, ja tuottavat satoja ja satoja kommentteja online-foorumeille, Facebookiin, VKontakteen, Twitteriin, myös länsimaisen median kommenttiosiin”, vaahtoaa Aro.

Aro sai vuonna 2015 kyseenalaisin perustein Bonnierin journalistipalkinnon samaista Venäjä-aihetta käsitelleestä jutustaan.

Vaatimuksilla “voimakeinojen ottamisesta käyttöön” tuhannet ja taas tuhannet kerrat toistellun “vihapuhe”-käsitteen poistamisesta ei tietenkään tarkoiteta Aron ja muun valtamedian toimittajakunnan itsensä harjoittaman Suomen kansaan kohdistaman vihapuheen lopettamista.

Lähde: MV-lehti

3 KOMMENTIT

  1. Neobolsevistien nykyinen olkiukko tuntuu olevan Venäjä, joka asiassa. Kritisoit NATOa? Putinbotti. Kritisoit Yhdysvaltoja? Putinbotti. Kritisoit EU:ta? Putinbotti. Koska maailman kaikki punikit ovat ottaneet käteensä tämän saman megafoonin, on selvää, että heitä johdetaan keskitetysti ja maailmanlaajuisesti.

  2. Huumehörhö ja vihervassari juutalaislehti. Enää joukosta ei puutu kuin vaaleanpunainen elefantti töräyksineen.
    Ilmankos täällä maa vavahti, tätä se siis tarkoitti. Taas tuli todistettua, että kaikkeen on luonnollinen selitys.

  3. On tainnut Aron perheen hedelmä taas nauttia keskushermostoon vaikuttavia aineita kun kuvittelee että se mitä hän haluaa, johtaisi johonkin.

    Onneksi meillä on internetti, vaikka sitä sensuroidaankin. Mutta se ainakin välittää tietoa maailmalta. Totuudenmukaisempaa kuin näiden NATO- ja Globalisti-trollien mediat.

Comments are closed.