Koti Artikkelit Kansallinen taistelu Vallankumous nyt heti?

Vallankumous nyt heti?

26

nytsaariittaa1

Suomessa nähtiin kuluvana vuonna pienimuotoisen kansanliikkeen synty nimeltä Nyt Saa Riittää. Kyseisen liikkeen kokoonpano on varsin sekava, eikä minulle ainakaan ole selvinnyt, miten he aikovat tavoitteisiinsa päästä. Huhtikuussa he järjestivät ensimmäisen mielenosoituksensa, johon ottikin osaa positiivisen paljon ihmisiä Suomen mittakaavassa.

Paikalla oli kaikenlaista väkeä aina anarkisteista isänmaallisiksi itsensä laskeviin ihmisiin. Anarkistit yrittivät muutaman kymmenen hengen voimin saada aikaan tappeluita poliisin kanssa, mutta yksi suihkautus kaasupullosta lannisti tämän taiston ja mellakointi jäi ainoastaan haaveeksi. Mielenosoituksella oli varsinaisesti vain yksi pointti: nyt saa riittää vallanpitäjien suunnalta tuleva tavallisten ihmisten päähän potkiminen.

Mielenosoitukset kuulemma jatkuvat niin pitkään, kunnes vallanpitäjät kuuntelevat enemmän kansalaisia. Ensimmäisessä mielenosoituksessa oli pitkälti yli tuhat ihmistä; kuukautta myöhemmin puhuttiin enää sadoista. Syyskuussa järjestetyssä kolmannessa mielenosoituksessa porukkaa oli enää kymmeniä. Yllättäen vallanpitäjiä eivät ole kiinnostaneet pätkääkään sekavan kansanliikkeen vaatimukset, ja ihmisetkin kyllästyivät, kun muutos ei tapahtunutkaan yhdessä yössä ja koska näiden muutosten aikaansaamiseksi olisi pitänyt oikeasti nähdä vaivaa.

Se fakta, että mielenosoitukset kutistuivat muutamalla kerralla ainoastaan muutamien puuhastelijoiden mielenosoitukseksi, kertoo karua totuuttaan siitä, etteivät massat yksinkertaisesti lähde mukaan pitkäkestoiseen toimintaan sellaisen liikkeen johtamana, joka lienee perustettu muutaman minuutin pähkäilyn jälkeen ja joka aikoo saavuttaa välittömästi tavoitteensa. Vaikka tarkoitus olisikin hyvä, tarvitsee kansanliikkeen tehdä pohjatyönsä kunnolla, mikäli se aikoo todella päästä tavoitteeseensa. Ilman sitä eivät massat ole valmiita vastaanottamaan tositoimia siinä vaiheessa, kun aika on kypsä. Kuinka moni vallankumous on todella lähtenyt käyntiin ihan vain sormia napsauttamalla? Kiinnostaisi myös tietää, kuinka moni ensimmäiseen tapahtumaan osallistuneista yli tuhannesta ihmisestä aktiivisesti tekee sitä pohjatyötä, joka jokaisessa kansanliikkeessä on tärkeää tavoitteiden saavuttamiseksi – tässä tapauksessa siis kansanedustajien painostaminen kuuntelemaan kansaa. Itse veikkaan, että varsinaiset tekijämiehet voidaan laskea kahden käden sormilla.

Vastarintaliikettä on joskus arvosteltu siitä, ettemme järjestä isoja mielenosoituksia edellä mainitun tapahtuman tapaan. Se johtuu yksinkertaisesti siitä, että tiedostamme, etteivät kansallismieliset saa mielenosoituksiin niin isoja massoja tällä hetkellä mukaan, että sillä olisi jotain todellista vaikutusta suomalaiseen politiikkaan. Emme tällä hetkellä edes pyri olemaan massaliike; tarkoituksemme on tehdä pitkäjänteistä pohjatyötä ja värvätä luotettavia kansallissosialisteja, jotka ovat valmiita näkemään vaivaa. Valamme perustan kunnolla, jotta kun koittaa se kaunis päivä, jolloin massat ovat valmiita vaihtamaan vallanpitäjät parempiin ja liittymään riveihimme, emme ajaudu järjestönä täydelliseen kaaostilaan, kun järjestön koko moninkertaistuu lyhyessä ajassa. Tällä hetkellä siis luomme pohjaa massaliikkeelle, markkinoimme järjestöä, jotta suomalaiset ovat tietoisia radikaalista vaihtoehdosta. Lisäksi koulutamme aktivistejamme erilaisiin tilanteisiin, joihin he voivat joutua aktivistina olonsa vuoksi. Emme edes oleta, että saavuttaisimme tavoitteemme yhdessä yössä tai edes yhdessä vuosikymmenessä, vaan panostamme suunnitelmalliseen toimintaan.

Narinkkatori_27092014_2

Olen Vastarintaliikkeessä olon vuosinani nähnyt muutamia ihmisiä, joille tämä fakta on ilmeisesti epäselvä. Kun kaikki ei tapahtunutkaan heti heidän liityttyään riveihimme, kyllästyttiin ja luovutettiin taistelussa Suomen tulevaisuudesta. Se tuntuu yleensäkin olevan ihmisillä ongelmana kaikissa muutoshakuisissa aatesuunnissa – halutaan vallankumous välittömästi, ja kun niin ei käy, hylätään kaikki vallankumoukselliset ajatukset, koska “ei siitä kuitenkaan mitään tule”. Olisihan se toki kivaa saada Suomeen välittömästi isänmaallinen hallitus, mutta pitää olla realistinen. Mitä vallankumouksen jälkeen? Sekin pitää nimittäin miettiä valmiiksi, ei pelkästään sitä, miten valta saadaan takaisin kansalle.

Yleinen kysymys meille on, että luulemmeko todella, että lentolehtiset tai muu mainosmateriaali aikaansaavat vallankumouksen. Emme luule, mutta kuten aikaisemmin mainitsin, luomme tällä hetkellä pohjaa tulevaisuuden massaliikkeelle. Siksi mainostamme järjestöämme aktiivisesti. Etenkin katuaktivismitapahtumiemme aikana monet kysyvät, miten aiomme vallankumouksemme suorittaa. Kukaan tuskin tietää, miten kaikki loppupeleissä tulee menemään, mutta esimerkiksi Kreikan Kultaisen aamunkoiton esimerkkiä kannattaa seurata. Vielä joitakin vuosia sitten hekin olivat melko pieni järjestö, mutta yli 20 vuotta jatkunut omistautuneiden henkilöiden aktiivinen pohjatyö kantoi viimein vuonna 2012 hedelmää ja puolueesta tuli massaliike, jonka kasvua ei voi enää pysäyttää, vaikka valtio kaikkensa sen eteen tekeekin. Kun on peräänantamaton johto, jonka takana seisovat massat, jotka taistelevat saman tavoitteen eteen, alkaa lumipalloefekti ja vallankumouksen pysäyttäminen käy vallanpitäjille päivä päivältä hankalammaksi. Pitää kuitenkin ymmärtää, että edes massaliikkeenä heidänkään vallankumouksensa ei ole tapahtunut yhdessä yössä eikä se luultavasti ole tapahtumassa ihan lähiaikoina muutenkaan. Suunta on kuitenkin oikea ja Kreikka valaakin toivoa kaikkiin Euroopan kansallissosialisteihin sekä radikaaleihin kansallismielisiin!

Kultainen aamunkoitto.
Kultainen aamunkoitto.
Vallankumous vaatii uhrauksia. Kuvassa Kultaisen aamunkoiton Ilias Kasidiaris.
Vallankumous vaatii uhrauksia. Kuvassa Kultaisen aamunkoiton Ilias Kasidiaris.

On siis aivan turhaa kuvitella, että saavuttaisimme tavoitteemme lähiaikoina tai että taistelu olisi pelkkää kivaa puuhastelua, jota suoritetaan ainoastaan silloin, kun huvittaa. Vallankumous vaatii raakaa työtä, eikä mikään tule tapahtumaan helposti. Edessämme on paljon niin henkistä kuin fyysistä vastustusta, ja ainut palkkio on tieto siitä, että toimimme oikein ja oikean asian eteen. Jonain päivänä näemme kuitenkin valkoisen Pohjolan, ja siinä vaiheessa kovinkaan moni tuskin sanoo, että kaikki heidän vaivannäkönsä ja uhrauksensa olisivat olleet jollain tapaa turhia, vaikka kaiken sen saavuttamiseen menikin enemmän kuin yksi yö.

 

 

Jesse Torniainen

26 KOMMENTIT

 1. Oikea luotaus siitä miten edetä,mulle kaikki heti mentaliteetti ei todellakaan toimi,sillä tehtävä vaatii pitkän,jopa vuosikymmenien työn,tätä missiota vie myös eteenpäin se monikulttuurisus diktatuuri jota tällä hetkellä kansa on pakotettu sietämään.

  Jossakin vaiheessa kriittinen massa ylittyy ja vaaditaan muutosta niin suurella voimalla,että sitä ei voida jättää huomiotta.Tärkeätä on myös että tämä ei tapahdu hallitsemattomasti,sillä tämä synnyttäisi vain anarkian ja terrorin jota kukaan ei kykene hallitsemaan ja tämä jos mikä vetää ulkopuoliset toimijat mukaan,ovat ne sitten eu,n tai minkä tahansa muun nimikkeen alla toimivia.

 2. Juuri näin se on. Hitaammat muutokset ovat pysyvämpiä. Sen on historiakin todistanut moneen kertaan. Ja kuten kirjoituksessa todetaan, ei pelkästään se että on intoa, riitä toteutukseen. Pitää olla suunnitelma joka kantaa myös muutosvaiheen yli. Sekä kasa ennalta miettyjä ratkaisuja ongelmiin muutoksen jälkeiselle aikakaudelle. Kaikki kun ei menekkään aina päälinjojen mukaan. Ja juuri SE tekee suunnitelmasta/tutkimuksesta uskottavan. Jos kaikki onnistuu hienosti niin heti tietää että sellaisella suunnitelmalla/tuloksella voi pyyhkiä takapuoltaan. Me kaikki tunnemme sen “Herra Murphynä”.

  Saksassa ollaan hieman pidemmällä. Sielä kansa ja politikot alkavat heräämään pikku hiljaa. Sielä muutoksen tuuli voimistuu. Meidän ei kuitenkaan kannata ryhtyä vielä juoksemaan sillä kävelemme vielä horjuen. Mutta muutos on tulossa. Ja minä odotan sitä:

  http://www.youtube.com/watch?v=kZVKVQsCNlQ

  …oikean alareunan kirjekuoresta saa klikattua suomennoksen päälle…

 3. Hyviä pointteja. Huomion arvoinen seikka on se, että Kultainen aamunkoitto aloitti marginaalista, mutta sen menestys ja kansansuosio ei alkanut ennen kuin se poistui sieltä.
  Ajan myötä myös “puhdasoppinen” radikaaliaines on jättäytynyt pois puolueen matkasta.
  Järjestö ei myöskään tunnusta toista maailmansotaa edeltävää ideologiaa.

  • Eikö nationalismi ole aika paljon toista maailmansotaa vanhempi ideologia? “Puhdasoppisuuskin” on aika tulkinnanvarainen termi. Luonnehdintasi perusteella olisi vaikea uskoa, että Kultaisen aamunkoiton jäsenet ovat esimerkiksi kyseenalaistaneet holokaustin vielä suureen julkiseen suosioon noustuaankin.

  • Liikkeen maltillistuminen suosion kasvaessa on nimenomaan yksi liikkeen pahimpia uhkakuvia, ei mikään edistysaskel. Haluammeko suosiota vesitetyillä kompromisseilla (kuka edes olisi valmis tekemään kansallissosialistien kanssa kompromisseja) vai vallankumouksellista kansallissosialismia?

 4. Itse olen täysin tyytyväinen aktiivistien toverien toimintaan. Henkilökohtaisesti olen jättäytynyt tuki jäsenen asemaan ja teen joka päivä töitä, että saisimme lisää tukijäseniä. Sen verran voin todeta, että kannatus on laajempaa kuin edes itse ymmärrämme. Aktiivisten jäsenien toiminta ja uhrautuminen asiallemme on erittäin arvostettavaa.Suuri kiitos teille. Kunhan saamme vaimoni kanssa perherutiinit kuntoon poikavauvamme kanssa aloitan aktiivisemman vaiheen. Me Voitamme !!!

 5. Muinaiset roomalaisen sanoivat, että jos haluat elää rauhassa, niin varustaudu sotaan. Jos suomalaiskansallinen vallankumous on ainoa ratkaisu kansamme pelastamiseksi, niin näinä aikoina on hyvä jokaisen kansallismielisen valmistautua.

  Oman fyysisen ja henkisen kunnon kohottaminen on yksi tärkeä asia. Kellä on mahdollisuus, voi osallistua vaikkapa vapaaehtoiseen maanpuolustustyöhön. Historiaa on hyvä lukea, varsinkin sotahistoriaa, ja kansallisten suurmiestemme elämäkertoja. Muistakaamme jääkäriliike!

  Näillä sivuilla on ollut hyvin positiivista asiaa mm. luonnossa liikkumisesta, kuntoilusta, luomuviljelystä ym. Kyllä tämä nykyinen ns. hyvinvointiyhteiskunta rappeuttaakin meitä alkuasukkaita, samalla kun siitä hyötyvät loiset: Mm. keinottelijat ja elintasomamut.

  Kyllä tämä aika olisi heräämisen paikka! Näyttää siltä ettei parlamentarismi toimi aidosti Suomessa, eikä ns. demokratia. Eikä oikeuslaitos. Mediakin on korruptoitunutta.

  Realismia on meidän isänmaallisten ihmisten ajatella, että jossain vaiheessa on oikeasti noustava ulkoparlamentaariseen vastarintaan, vaikka emme sotaa, kapinaa ja väkivaltaa sinänsä haluaisikaan. Mutta – Voima ei kuvia kumartele!

  = Voimia kaikille Patriooteille taistelussa vapaan Isänmaamme Suomen puolesta!

 6. Kansallinen vastarinta toimii esimerkillisesti näinä synkeinä aikoina, jolloin patriootteja ja valkoista rotua halveksitaan. suomessakin äänestetään jo homojen naimisiinmenosta ja pakolaisia virtaa maahamme tuoden rikollisia ja vieraita elintapoja mukanaan. Avioliitto on miehen ja naisen välinen rakkaussuhde. Homous on edelleen rikos joissakin maissa ja mielestäni se on myös eräänlainen psyykkinen sairaus tai mielentila joka aiheuttaa perverssin kiintymyksen samaa sukupuolta olevaan henkilöön. NYT SAA RIITTÄÄ!

 7. Viime vuosisatojen “onnistuneet” vallankumoukset onnistuivat vain kun saivat aktiivista ja riittävän vahvaa tukea mahtavalta ulkovallalta*. Ilman tätä tukea maan sisällä olevilla kumouksellisilla ei riitä omia voimia pysymään vallassa vaikka valta olisikin onnistuneesti kaapattu/saatu hetkeksi.

  * Huom! Maassa toimivat juutalaiset vallankumoukselliset/vastavallankumoukselliset on myös laskettava ulkovallaksi.

 8. Kyllä Hitlerin vallankumous onnistui 1933. Ilman juutalaisrahaa. Mutta vastaisku saapui 1939…

  • No, onnistuivatko saksalaiset KS pysymään vallassa?
   (Retorinen kysymys, koska vastaus on tiedossa).

   Mikäli nykyiset kansallissosialistit eivät ymmärrä, että uuden KS-valtion mahdollsuus on vain taitavassa pelaamisessa suurvaltojen ristiriitoja hyväksi käyttäen – KS liikkeellä ei ole mitään mahdollisuutta onnistumiseen, ei ainuttakaan.

   Kuvitelkaa hetkeksi, että ihme on tapahtunut ja Suomesta tulisi kansallissosialistinen valtio. Välittömästi kaikki läntiset (eli juutalaisten kontrollin alla olevat) “Demokratiat” julistavat KS-Suomelle täydellisen saarron ja todennäköisesti aloittaisivat sodan “fasistista” Suomea vastaan “demokratian palauttamiseksi”. Kestääkö KS-Suomi ilman tuontiruokaa, sähköä, kv-kauppaa, polttoainetta, energiaa, aseita, diplomaattista tukea edes kaksi viikkoa? (silläkin täysin epärealistisella ehdolla, että Venäjä olisi pysynyt täysin pulueettomana). Ei kestäisi.

   Suomen kohdalla sen KS-vallankumouksen mahdollisuus on vain ja ainoastaan Venäjän ja “Lännen” (l. juutalaisten USAn) välisessä ristiriidassa. Muuta mahdollisuutta ei ole maantieteellisistä syistä.

   Kun edes suuri, sankarillinen ja voimakas KS-Saksa liitolaisineen ei kestänyt juutalaisten organisoiman rintaman painostusta, saartoa ja sotaa – miten luulette, että KS Suomi kestäisi yksin loputtomiin?

   Mikäli näitä isompi kuvioita suomalaiset KS eivät ota huomioon omassa suunnitelmassa (toisin kuin tekivät Jobbik ja Kultainen Aamunkoitto), niin nämä palstan keskustelut KS-vallankumouksesta ovat kuin lastentarhan hiekkalaatikosta. Sorri vaan minun kyynisyyteni.

   KS-terveisin!

   • Kommenttejasi on aina ilo lukea. AA-kerhomainen ylävitosten heittäminen ja kirjoitukset siitä miten me valkoiset tulemme nousemaan ovat tyhjänpäiväistä täytettä. Realistinen tilanteen tarkastelu ja suuren kuvan ymmärtäminen olisivat tärkeitä asioita. Esimerkiksi Ukrainan-kriisin tarkastelu mustavalkoisesti itä (juutalaiset, Nato, EU, USA) vs. länsi (Venäjä, traditio, pelastus) on lapsellista, mutta ehkä se on ihmisten tapa hahmottaa monimutkaista ja päivittäin muuuttuvaa tilannetta jota ei kyetä käsittämään.

 9. Kovaa tekstiä, mutta olet täysin oikeassa. Näen itse asian siten, että puhumalla fasismista ja antisemitismista Venäjä yrittää saada armonpaloja lännen juutalaismedialta. Suomen siirtyminen ks-valtioksi olisi Venäjälle vastaus rukouksiin: jotain mitä vihata yhdessä lännen kanssa ja sisäpolitiikan propaganda-arvo vielä lisäksi. Olen ehkä vielä kyynisempi kuin Leo: pienen ja sotilaallisesti heikon ks-Suomen ulkoministeri ja diplomaatit saisivat olla aikamoisia velhoja ettei Venäjä nielaisisi Suomea yhtenä suupalana.

  • Tuo kommenttini oli siis tarkoitettu vastaukseksi Leolle hänen viimeisimpään kommenttiin…

   No. Jos siis katsomme asiaa Venäjän näkökulmasta niin kumpi on houkuttelevampaa: 1) tehdä liitto pienen valtion kanssa jolla ei ole tarjota muuta kuin lupaus olla tekemättä yhteistyötä Naton kanssa vaiko se, että 2) saa suhteellisen helpolla vaivalla kukistettua länsimedian vihaaman kansallissosialistisen valtion ja kerätä mukavat pisteet niin länsimediassa kuin kotona. Jos jokin asia maailmassa ei muutu, niin se on suurvaltojen ahneus ja röyhkeys. Niillä ei ole ystäviä, ainoastaan intressejä.

   • Voitko esittää esimerkin, että ‘länsimedian’ ulvonnan takia Mr. Putin peruuttaisi jotakin tekonsa?

    Putin tietää tämän yksinkertaisen säännön: “To predict the behavior of ordinary people in advance, you only have to assume that they will always try to escape a disagreeable situation with the smallest possible expenditure of intelligence.” – Friedrich Nietzsche

    Minusta tuntuu (ja minä seuraan asioita tiiviisi jo monta vuotta), että Mr. Putin kun suunnittelee jotakin vetoa hän etukäteen ottaa huomioon ‘länsimedian’ tulevan ulvonnan.

    Venäjän intressi on USAn sotilaallisen uhkan torjuminen, joten liitto ystävällisen naapurivaltion (esim. Suomen) kanssa ei olisi mikään ihme. Päinvastoin, sille on tilaus.

  • Ville: “pienen ja sotilaallisesti heikon ks-Suomen ulkoministeri ja diplomaatit saisivat olla aikamoisia velhoja ettei Venäjä nielaisisi Suomea yhtenä suupalana.

   Miksi NL ei nielaissut Suomea 2.MS lopussa, kun siihen oli mahdollisuus ja Suomi antautui? No koska ei ollut motiivia. Kun ohjustekniikka kehittyi, NL luopui jopa Porkkalasta ennenaikaisesti v.1956.

   Onko VF:llä motiiviä valloittaa Suomi nykyisin? Ei, edelleen ei ole ja jopa vähemmän kuin ennen koska “demokratian” jäljiltä koko Suomi on kaupan, kaikki rakkaat laaksot, kukkulat, rannat ja vedet – mutta ei ole ostajia. Ja ohjustekniikka on kehittynyt edelleen.

   Itse näen, että VF arvioi pientä Suomea vain USA/NATOn hyökkäyksen uhkan näkökulmasta. Sen verran pieni ja syrjässä Suomi on. Asia toki muuttuu jos Suomea vedetään NATOon: silloin on 100% varma että atomipommit lentää niskaan (20 kpl riittää tekemään olot Suomessa epämukavaksi pitkäksi ajaksi), mutta silloinkaan miehitykseen ei ole syytä.

   “Läntisen” blokin osana Suomen tuho on varma kuin Auringon nousu. Pelkästään rodullisella saastuttamisella sekä suomalaisten taloudellisena alistamisella ja orjuuttamisella, kuten tapahtuu parastaikaa. Muutos tästä tilanteesta on mahdollinen vain jos itsenäistynyt Suomi saa mahtavan suojan. Kuka se mahtaisi olla?

   Uudet venäläiset valtiot Novorossiassa rakennetaan tosiasiallisesti kansallissosialistisina. Siinä ei ole KS-Saksan symbooleja, ja sanalla “fasisti” haukutaan (tämä fakta sekoittaa monen yksinkertaisen “kansallissosialistin” mielen) – mutta valtion perusta l. finanssijärjestelmä yritetään rakentaa kuten esitti Gottfried Feder kirjassaan ‘Kansallissosialismin perusteet ja maailmankatsomus’. Tämä on olennaisin, keskeisin seikka.

   Ja kas kumma, VF ei vain sietää tämän kansallissosialismin, vaan myös antaa jonkinlaista suojaa sen verran, että USAn alaisuudessa toimivat “ukrainalaiset” (kosher) joukot eivät pystyneet tuhoamaan Novorossiaa.

   VF tekee eikä välitä j-mediasta.

   • Toivon, että olet oikeassa ja minä olen tulkinnut väärin. Jos nyt länsi päättää “vapauttaa” Suomen vallankumouksen jälkeiseltä ks-hallitukselta niin varmahan se on että Venäjä reagoi. Sillä jos Suomi lyödään, niin silloin länsi asettaa tänne nukkehallituksen (eli samat politiikot takaisin) ja tilanne on Venäjän kannalta jopa pahempi kuin Suomen liittyminen Natoon vapaaehtoisesti, sillä miehittäjä toisi tänne omat joukkonsa. Paljon amerikkalaisia sotilaita ja kalustoa Venäjän rajalle..

    Tämä kaikki oli kuitenkin vain jossittelua. Olen lähes menettänyt uskoni suomalaisten järjenkäyttöön. Samat persut jotka kertovat huomanneensa toimittajien valehtelevan maahanmuuttouutisissa uskovat kyllä aivan kaiken Venäjästä. Samanlaiset väitteet USA:sta ovat “salaliittohörhöjen” ja “foliohattujen” tarinoita, mutta Venäjä-uutiseen riittää pelkkä tuimailmeinen Putin. He tuntuvat vihaavan Venäjää enemmän kuin välittävät Suomesta ja luultavasti liittyisivät Natoon vain saadakseen näyttää keskisormea Venäjälle. “Että siitäs saivat!”

    Vallankumous on mahdollinen JOS kansalaiset tulevat havahtumaan minkälainen tulevaisuus heitä odottaa EU:ssa ja päättävät noustaa tv:n äärestä tekemään jotain hyödyllistä. Tässä vaiheessa informaatiosota tulee entistäkin ratkaisevammaksi. Jos he tajuavat että ystävälliset suhteet ja aineellinen tuki Venäjän kanssa ei tarkoita miehitystä ja säästää meidät pakolliselta pakkomonikulttuurisuudelta, niin kenties esittämäsi skenaario on mahdollinen.

 10. Leolla on pointti. Novorossian taistelijat käyttävät monia pre-neuvostoaikaisia venäläisiä tunnuksia ja symboleja, kuten pyhän Yrjön nauhaa ja Romanovin lippua, jotain mainitakseni. Kasakkaprikaatilla onkin sitten aate paljon näkyvämmin esillä, ortodoksinen usko liitettynä vanhaan kansallistunteeseen. http://ortodoksi.net/ortodoksi/blogi/uutiset/2014/04/19/donetskin-alueen-kirkkojen-neuvosto-pyytaa-viranomaisia-lopettamaan-separatistien-muukalaisvihamielisyyden-ja-antisemitismin/ Kasakkoja tietääkseni epäiltiin lentolehtisten levittämisestä, joissa vaadittiin kaupungin juutalaisten poistumista tai asumisveroa. Ulkomaiset vapaaehtoiset ovat myös kääntämässä päätään Ukrainan “kansallisesta” hallituksesta, ja muun muassa ranskalaisia, brasseja sekä liuta muita kansallisuuksia on liittynyt mukaan Novorossian vapaustaisteluun. Serbialaisia on maassa hemmetisti, löytyy JewTubesta. Asiaan, miksi Venäjä sallisi aseita ja taistelijoita vietävän Novorossiaan, jos sillä olisi samat intressit lännen kanssa? Venäjä on villi kortti.

  • Linkissä manitsemasi lentolehtinen on feikki. Info-sota on menossa, ja Kiovan juntan juutalaiset tekevät kaiken mahdollisen Novorossian mustamaalaamiseksi. Tästä syystä kannattaa uskoa vain Novorossian viranomaisten ja johjtajien omakohtaisiin lausuntoihin esim JewTubessa tai virallisella sivustolla. Netissä on luotu valtavasti fekki-tilejä muka Novorossian johtajien nimissä, joten tulee olla varovainen tietolähteiden kanssa.

   Onneksi Novorossian taistelijat ovat hyvin tietoisia juutalaisten roolista vallankaappauksessa ja nykyisen “Ukriainan” (a.k.a. Uuden Khasarian) toimissa. On erittäin positiivistä, että tuleva rahajärjestelmä suunnitellaan perustavaksi valtiolliseen ja korottomaan rahaan joka ei ole velka. Mikäli onnistuvat tässä – se olisi “koron orjuuden hävittäinen” l. kansallissosialismin keskeisimmän tavoitteen saavuttaminen.

   Venäjä ei ole ihan villi kortti, koska sen tavoitteet ovat realistiset ja selvät: ennen pitkää koko Novorossia (l. historiallisesti venäläiset alueet) vapautuu, Transnistrian ja Rutenian myötä. Halitsia jätetään “itsenäiseksi”, Euvostoliiton ja Puolan riesaksi ja riippakiveksi.

 11. Pointtia ei ole. Muilla sivustoilla vastaavat puhuvat Ukrainan juntan “natseista”. Venäjän propaganda hehkuttaa heidän välityksellään,kuinka natseja motitetaan ja tullaan tappamaan. Venäjä on selvästi juutalaiskomennossa, koska kielsi holohoaxin epäilynkin. Tiedämme juutalaisen mafian ja oligarkkimafiosojen johtavan sitä. Venäjä ei siis ole mikään “villi kortti”, vaan juutalaisten johtama vihollismaa.

  Muutenkin on outoa, että väitetään edustettavan kansallissosialismin asiaa, mutta kuitenkin sanotaan, että edes Hitlerin ei oliei sitä kannattanut kokeilla. Kansallissosialismin sijaan suositellaan Putinin kannattamista kaikenlaisin mainoslausein. Kansallissosialismi muuten kaatui lopulta siihen, että petturieta ei puhdistettu kovalla kädellä esim. armeijasta. Myös siihen, että se toteutui vain yhdessä maassa ja muut maat olivat juutalaiskomennossa ja enemmistö niiden kansalaisista aivopestyä massaa, joka saatiin palvelemaan juutalaisia.

 12. 2. maailmansodan aikaan tiedonvälitys oli puutteellista ja rehelliset ihmiset lännessä ja idässä oli suhteellisen helppo valhein aivopestä vastustamaan nationalistista/kansallissosialistista aatetta, joka todellisuudessa toimii heidän omaksi parhaakseen. Uskoisin aatteen kannatuksen tällä hetkellä olevan jopa suurempaa kuin 1900-luvun alussa, ja se on maailmanlaajuista ja leviää digitaalisen vallankumouksen ansiosta kulovalkean tavoin, joka päivä uutta heräämistä tapahtuu!
  Jos jossain valtiossa nousee neo-aatu valtaan (joka on vain ajan kysymys), tuskin esim. mamu helvetissä elävät britit olisivat kovin innokkaita lähtemään sitä kaatamaan.
  Uskon että, kun aika on kypsä, ks vallankumous tulee tapahtumaan kautta valkoisen maailman ja muuallakin samansuuntaista liikehdintää.
  Tietenkin mitä verettömämmin muutos nykyisestä valkoisen rodun tuhoon johtavasta systeemistä tapahtuu, sen parempi. Valitettavasti verettömiä vallankumouksia ei juurikaan ole, mikäli ne ovat aitoja.
  Elämme mielenkiintoisia aikoja :). 14/88!

  • “Valitettavasti verettömiä vallankumouksia ei juurikaan ole, mikäli ne ovat aitoja.”

   Haluaisin tietää mihin perustat tämän? Oliko esimerkiksi bolshevikkien vallankumous aito koska veri virtasi heidän toimestaan?

Comments are closed.