Koti Uutisia Maahanmuuttaja löi naista Tanskassa – sai koiran kimppuunsa

Maahanmuuttaja löi naista Tanskassa – sai koiran kimppuunsa

7
UK_koira_Tanska
Kuvan koira ei liity tapaukseen.

28-vuotias nainen joutui ulkomaalaistaustaisen miehen hyökkäyksen kohteeksi torstai-iltana Kokkedalin Skovengenissä, Tanskassa. Nainen oli ulkoiluttamassa koiraansa, kun mies juoksi takaapäin naista kohti ja löi tätä lujaa päähän sillä seurauksella, että nainen kaatui maahan.

Nordsjællandin poliisin mukaan naisen koira, joka on sekoitus rottweileria ja tanskandoggia, kävi välittömästi mieheen kiinni purren tätä käsivarteen. Miehen onnistui kuitenkin riuhtaista itsensä koiran otteesta, minkä jälkeen hän juoksi pois paikalta.

Tekijää kuvaillaan 27–30-vuotiaaksi vankkarakenteiseksi, noin 185 cm pitkäksi mieheksi, jonka ulkonäkö ja puhe viittaavat Lähi-itään. Hänen kerrotaan pukeutuneen untuvatakkiin ja väljiin farkkuihin. Mies kantoi aseenaan jonkinlaista keppiä, jota hän käytti naisen lyömiseen päähän.

Lähteet: Nordfront.net, Lokalavisen.dk

7 KOMMENTIT

  1. Eiköhän mokuttajat vaadi täysin oikein toimineen “rasistiväkivalta” koiran lopettamista… Surullinen tapaus.. Tätä Eurooppa tulee olemaan täynnä, kun sionistiset kulttuuri marxistit jatkavat elämäntehtäväänsä eli Euroopan tuhoamista sisältäpäin ja kansat seuraa mediaa kuin orjat… Uskoen leimaantumisen pelossa, että tämäkin olisi vain yksittäistapaus…

  2. Sieltä oli rikkautta tulossa kulttuuriin. Kannattaa hankkia jykeviä koiria, koska muslimit ja varsinkin lähi-idän ihmeet pelkäävät niitä, islamissa koira on likainen eläin kuten sika ja karttavat siksi niitä, jotkut jopa pelkäävät.

  3. Ilmankos nuo kultamunat ei pidä koirista. Tekee kulttuurinrikastamisesta hankalampaa…

  4. KOIRA on paras ystävä ja jos on vielä “SUSSARI” sitä parempi!

  5. Kaikki vähäisinkiin rikoksiin syyllistyneet mamut lähetettävä takaisin lähtömaahansa.

Comments are closed.