Koti Uutisia Learning Jihad – karu raportti ääri-islamisteista Britannian yliopistoissa

Learning Jihad – karu raportti ääri-islamisteista Britannian yliopistoissa

3
"Don't call them suicide bombings; call them 'martrydom operations'." – Asim Qureshi
“Don’t call them suicide bombings; call them ‘martrydom operations’.” – Asim Qureshi

Sharia Watch UK julkaisi kuun alussa raportin, jossa se kertoo kattavasti ääri-islamistien toimista Britannian yliopistomaailmassa. Kaikkine lainauksineen ja tarkkoine lähteineen raportti luo lähes shokeeraavan kuvan siitä, kuinka vapaat kädet ääri-islamisteilla on saarnata Britannian koulumaailmassa.

Raportti tarjoaa runsaasti tietoa islamistien toimista Britannian koulumaailmassa raakojen faktojen kautta. Esimerkiksi viimeisen parin vuosikymmenen aikana arabivaltiot ovat rahoittaneet maan islamin opintoja 240 miljoonalla punnalla. Boko Haram -ryhmittymän johtohahmo Aminu Sadiq Ogwuche opiskeli brittiyliopistossa. Kyseinen ryhmittymä syyllistyi satojen koulutyttöjen kaappaukseen ja orjiksi myymiseen.

Raportti esittelee pitkän listan ääri-islamististen saarnaajien lausuntoja. Raflaavinta lausunnoissa on ajatus, että kyseiset henkilöt ovat saaneet täysin rajoittamatta kylvää agendaansa opiskelijoiden keskuudessa. Saarnaajien lempiaiheita ovat muun muassa naisten alistaminen väkivallalla, kuolemanrangaistus ja vääräuskoisten kaikenlainen eriarvoistaminen.

Muutamana esimerkkinä mainittakoon:

“If someone’s going to fight against the community [Muslims] they should be killed […] the punishment is beheading… you don’t feel any pain with it.”

“Sexual relations were permitted between a man and his female slaves. It should be mentioned that sex in general is not considered a bad or evil thing in Islam. It is a lawful pleasure for both men and women. It is however restricted by certain parameters. One of the restrictions is that it must be within the confines of marriage, with the exception above.”

“That is the reality of the sharia. That is the reality of Islamic law, that it has come to supersede, to override all other ways of life. It is a faith that one should not begin to turn aside, a faith which is a dominant faith…”

Raportin voi lukea kokonaisuudessaan täältä.

3 KOMMENTIT

 1. Kummastuttaa että kaikkien vajaaälyisimpiäkin epäkohtia aina selitetään; “no kun laki sanoo niin!”

  Tuntuu että lakikirjat ja uskonnolliset tekstit voisi niputtaa samaan syssyyn.

  • Nietzsche käyttää “kun laki sanoo niin” tyylisistä henkilöistä termiä “aivolaiska”. Myös monet ajattelua korostavat opit opastavat että ymmärrys oikeasta ja väärästä täytyy tulla sisäisen oivalluksen kautta, ei ulkoa esitettyinä (dokmaattisina) lakeina.

   Uskontotieteessä oppeja erotellaan esoteerisiisn ja eksoteerisiin. Esoteriassa pyritään saavuttamaan valaistuminen/hengellinen ymmärrys tms. tutikimalla itseä ja maailmankaikkeutta puhtaalta pöydältä ja avoimin silmin. Eksoteriaan kuuluvat puolestaan dogmat ja lakikirjat(“pyhät”kirjat) joita on noudatettava kirjaimellisesti tai on “paha”.

   Eksoteria sopii hyvin niille jotka antavat muiden hoitaa ajattelemisen –> orjamoraali. Vapautta arvostavalle moiset opit ovat vain ahdistavia. Luonnon ymmärrykseen ja ymmärryksen jatkuvaan kehittämiseen pohjautuva maailmankatsomus on selvästi esoteerinen, ja siksi vahvalla pohjalla. Eksoteriat kaatuvat aina lopulta sisäisiin ristiriitoihinsa(vertaa kirkon pirstaloituneisuus).

 2. Vanhastaan tunnettu asia on, että Iso-Britannia on maailman terroristijärjestöjen turvasatama. Lontoon pilkkanimi on jo kauan ollut Londonistan. Kyse ei ole vain islamisteista, vaan kaikista – baskien ETA, Perun Loistava polku, Tamilitiikerit,… you name it.
  Tässä tietoa vuodelta 2000:
  http://www.larouchepub.com/lar/2000/terror_memo_2703.html
  Miksi näin? Ehkäpä epävakauttaminen eri puolilla maailmaa auttaa imperiumia sen geopoliittisissa pyrkimyksissä ja mm. asekaupoissa.

Comments are closed.