Koti Artikkelit Vastarintaliike Turvapartiointia Porissa

Turvapartiointia Porissa

9

Viikolla 20 Vastarintaliike järjesti turvapartiointiin valmentaneen koulutuspäivän Turussa. Viime viikonloppuna Porin aktivistiryhmä sovelsi oppeja käytännössä.

pori1

Puukotuksia, pahoinpitelyjä ja uhkailuja. Alati vaarallisempia päihteitä. Kaikki tietävät, mitä odottaa koulujen päättäjäisviikonlopulta.

Toukokuun viimeinen viikonloppu on perinteisesti poliisin ja ensihoidon vuoden vilkkainta aikaa, ja tänä vuonna sitä odotettiin erityisen synkissä tunnelmissa, sillä valtion leikkauspolitiikka on ollut kaikkien huulilla. Ensihoidon palvelut ovat tiukassa eivätkä poliisin resurssit riitä kansalaisten turvaamiseen vilkkaina kesäiltoina.

Suunta on huolestuttava: nuorten parissa työskentelevät kertovat, että yhä useampi alaikäinen suomalainen aloittaa huumeidenkäytön matkiessaan “amerikkalaista räppielämää”. Monikulttuurinen viihdeteollisuus kannustaa suomalaisia itsetuhoon ja jälki on sen mukaista.

Vanhempi konstaapeli Hanna-Liisa Hartikainen Itä-Uudenmaan poliisilaitokselta kehottikin tänä vuonna nuorten ja lasten vanhempia jalkautumaan muun muassa puistoihin ja päiväkotien pihoille tarkastuskierroksille – toisin sanoen suorittamaan viime vuoden lopulla Helsingin poliisin tiukasti tuomitsemaa katupartiointia.

ilpartio 1
Valtamedialta ei ole odotettavissa tukea turvapartioinnille. Kuva viime syksyltä.

Euroopan kansallismielisellä liikkeellä on pitkät juuret vapaaehtoistoiminnassa. Siinä, missä valtamedia ja kulttuurimarxistit tahtovat tuhota kansallisen yhtenäisyyden, merkitsee kansallismielisyys solidaarisuutta ja avunantoa.

Kansallismieliseen vapaaehtoistyöhön on reagoitu kaikkialla Euroopassa samalla tavalla. Eliitti pelkää asemaansa. Poliitikot ovat lähes poikkeuksetta pyrkineet kieltämään kansallismielisen avustustoiminnan; esimerkiksi Kultaisen aamunkoiton jakama ruoka-apu on lailla kielletty. Vuonna 2007 Solidarité des Français -järjestöä taas kiellettiin jakamasta sianlihaa sisältävää perinteistä keittoa kodittomille, koska keitto voisi suututtaa maahanmuuttajat. Poliittinen korrektius on noussut kantaväestön turvallisuutta tärkeämmäksi arvoksi!

pori3

Turvapartio kantoi mukanaan ensiapuvälineitä. Illan aikana saamamme palaute oli positiivista.
Turvapartio kantoi mukanaan ensiapuvälineitä. Illan aikana saamamme palaute oli positiivista.

Median ja viranomaisten painostuksesta huolimatta suomalaisaputoimintaa on päätetty jatkaa ja kehittää Vastarintaliikkeessä – kysyntä sille nimittäin vain lisääntyy. Hallituksen säästöohjelma iskee kipeästi kansalaisten turvallisuuteen. Huonolla politiikalla on kuitenkin positiivinen kääntöpuolensa – sylkemällä kansan kasvoille eliitti kaivaa nykyjärjestelmälle hautaa. Sen tilalle voidaan rakentaa kansallissosialistinen järjestelmä, jossa turvallisuus ja palvelut jaetaan kansalle oikeudenmukaisuusperiaatteen mukaisesti.

Pyrimme suomalaisaputoiminnalla lisäämään tavallisten kansalaisten turvallisuutta ja ehkäisemään paikallista rikollisuutta, kuten suomalaisvastaista väkivaltaa. Tarvitsemme jatkuvasti lisää ihmisiä mukaan toimintaan! Jos tahdot olla osa suomalaisapua, ota yhteyttä Suomen Vastarintaliikkeeseen ja aktivoidu!

 

Johannes Murto

9 KOMMENTIT

 1. No nyt on hyvä meininki! Porin ryhmä alkaa olemaan kova esimerkki muille ryhmille aktiivisuuden saralla!

 2. Hyvä, että myös katupartiotoimintaa kehitetään eteenpäin ja otetaan myös käytäntöön. Ei muuta kuin myös muissa kaupungeissa homma käyntiin!

 3. Hyvä että joku uskaltaa astua rohkeasti “valtaväestön” väreissä esiin. Kansallismielisten mainetta tahranneet känniset skiniporukat unohtuvat tällaisen terveen toiminnan myötä.

 4. Vaikka olen viime ajat ollut maassa, jossa elinolosuhteet ovat Suomeen verrattua todella karut, niin tunne on ollut itselläni turvallinen, vaikka olen liikkunut missä tahansa siellä.
  Tosin paikalliset tutut ovat välillä olleet huolestuneita, kun lenkkeilen “ei-turvallisilla alueilla” (heidän mielestään).
  Tulin takaisin keskiviikkona (Manila).
  Oksetus tuli Lontoon Heathrow’n kentällä (vaihto), kun näki mihin olen palaamassa. Rappioitunut EU-maa.
  Suomella on vielä mahdollisuuksia, mutta kansalaisten pitää olla nyt ripeitä ja valveutuneita, ettei Suomi ajaudu samanlaiseen monikulttuuriseen (juutalaisten luomaan) kaaokseen, kuin Englanti, Ruotsi, Tanska, Saksa…
  Ja kyllä, “pelkään” (= varaudun ongelmiin) Suomessa liikkuessa pimeällä, illalla julkisella paikalla!
  Mihin tämä maa on oikein menossa?

 5. Vahinkojen korjaaminen on tärkeää, mutta vielä tärkeämpää on ennaltaehkäistä niitä.

  SVL osaa yhdistää ne molemmat.

  Normiyhteiskunta ei tähän pysty, vaan antaa ZOGin tuhota nuorisoamme sekä henkisesti, että fyysisesti mm. rap-paskan keinoin.

  Ongelmia ei voi torjua tehokkaasti, ellei ymmärrä niiden syitä!

Comments are closed.