Koti Artikkelit Taulukko maahanmuuttajarikollisuudesta Suomessa 2005–2016

Taulukko maahanmuuttajarikollisuudesta Suomessa 2005–2016

7

Kansallisen Vastarinnan lukija on tuottanut laajan Excel-muotoisen taulukkoselvityksen muutamien toisistaan selvästi eroavien maahanmuuttajaryhmien rikollisuudesta Suomessa. Luvut osoittavat, että rotu ja rikollisuus korreloivat voimakkaasti keskenään.

Klikkaa kuvaa ladataksesi tiedoston!

Voit ladata Excel-tiedoston rikostilastoista TÄÄLTÄ. Taulukko käsittää rikostilastoja vuosilta 2005–2016. Alhaalta vasemmasta reunasta lukija voi valita tutkittavaksi etniseksi ryhmäksi joko rikoksista tuomitut ruotsalaiset, virolaiset, afgaanit, irakilaiset tai somalit. Vertailun vuoksi kategorioina ovat myös rikoksiin syyllistyneet suomalaiset sekä tuomitut yhteensä.

Lukemisen helpottamiseksi rikosnimikkeet on lukittu taulukon vasempaan laitaan niin, että tietyn rikoksen yleisyyttä on helppo vertailla eri vuosilta selaamalla taulukkoa vasemmalta oikealle vuodesta 2005 vuoteen 2016. Rikokset on jaoteltu absoluuttisiin määriin ja suhteellisiin prosenttiosuuksiin.

Rikosnimikkeitä voi selata taulukkoa pitkin alaspäin alkaen (A.) omaisuusrikoksista ja päättyen (G.) muita lakeja vastaan tehtyihin rikoksiin. Kuten myös mediassa on tullut esille, erityisen suuria rodullisia eroja on löydettävissä eri rotujen suorittamissa seksuaali- ja väkivaltarikoksissa. Lukijan on tärkeää verrata maahanmuuttajaryhmän suhteellista osuutta Suomen väestöstä saman ryhmän osuuteen tietyn rikoksen suorittaneista.

Jokaisen kansallisuuden varsinaisten rikostilastojen ohella lukija voi tutkia muun muassa maahanmuuttajaryhmän suhteellista osuutta Suomen väestöstä, maahanmuuttajien sukupuolijakaumaa sekä sitä, kuinka suuri osa tuomituista asuu vakituisesti Suomessa.

Tiedot perustuvat Suomen Tilastokeskuksen PX-Web-tietokantoihin.

Lue myös:

Tilastoja irakilaisten ja somalien vaikutuksesta talouteen
Havainnollisia tilastoja maahantunkeutujien seksuaalirikollisuudesta

7 KOMMENTIT

 1. Älyttömän hieno homma! Ihme ettei kukaan muu (päättäjistä) ole tehnyt samanlaista.

 2. Täysin suomalainen ilmiö jolla ei ole mitään tekemistä ählyjen tai kafferien kanssa. Nykyrosvot vaan kaikki näyttää niin samanlaisilta, että tulee tilastoerheitä kirjausvaiheessa. Jaa ette usko vai..?

 3. Kaikki raiskaajat eivät ole arabeja tai neekereitä, mutta liki 18 kertaisella todennäköisyydellä on

  • Ja syynä kehittymättömyys, islam taannutti arabien kulttuurin ja ajattelun aivan kivikautiselle tasolle. Neekerit ovat aina eläneet alkukantaisissa oloissa.
   Toki asiassa voi tehdä, hyvin perustellun, johtopäätöksen jonka mukaan neekerit ja arabit eivät ole kehittyneet koska ovat yksinkertaisia ja lähempänä eläintä kuin valkoiset ihmiset.

 4. Tunkeutujathan ne siellä raiskaustilastoja ja vero-/avustusrikostilastoja dominoivat.

 5. I just like the helpful info you provide for your articles.
  I will bookmark your blog and check again here regularly. I am reasonably sure I will be told many new stuff proper here!
  Best of luck for the next!

Comments are closed.