Koti Artikkelit Havainnollisia tilastoja maahantunkeutujien seksuaalirikollisuudesta

Havainnollisia tilastoja maahantunkeutujien seksuaalirikollisuudesta

13

Kansallisen Vastarinnan vieraileva kirjoittaja kokosi havainnollisia tilastografiikoita muutamien afrikkalais- ja arabikansojen seksuaalirikollisuudesta. Kun tilastoja verrattiin suomalaisten rikollisuuteen, tulokset olivat karuja.

Tilastojen ja oheisten linkkien takaa löytyvien tietojen perusteella on kohtuullisen helposti selvitettävissä se, että useista muslimimaista ja Afrikasta tulleilla miehillä on normaalia korkeampi taipumus kohdella naista huonosti sekä taipumus ylipäätään syyllistyä vakaviin seksuaalirikoksiin. Oheisten artikkeleiden perusteella on näytettävissä, että muslimimiehet ja afrikkalaiset miehet kasvavat ja elävät yhteiskunnissa, joissa halveksutaan, vähätellään ja kohdellaan naisia huonosti. Tämä heijastuu maahanmuuttajien käytökseen myös uudessa asuinmaassa.

Suomalaisten tilastotietojen perusteella muslimimaista ja Afrikasta tulevat miehet käyttäytyvät myös Suomessa samalla tavalla kuin synnyinmaassaan. Tämä on nähtävissä muun muassa raiskaustilastoista, joiden mukaan suurella todennäköisyydellä muslimimiehet ja afrikkalaiset raiskaavat ja kohtelevat naisia muutenkin huonosti myös Suomessa. Muutto länsimaahan ei siis poista näitä käyttäytymismalleja.

Keskivertojen valkoisen ja afrikkalaisen miehen tapa kohdella naisia eroaa siis tilastojen valossa kuin yö päivästä. Kun muutto länsimaahan ei poista näitä syvälle juurtuneita käyttäytymismalleja, täytyy länsimaiden entistä aggressiivisemmin korostaa omaa kulttuuriaan ja perintötekijöitään suhteessa afrikkalaiseen perinteeseen. Maahanmuutto ja monikulttuurisuus eivät olekaan “rikkaus”.

 • Afrikka: Human Rights Watch 1, 2, 3, 4, 5
 • Somalia: Human Rights Watch 1, 2, 3
 • Lähi-itä ja Aasia: Human Rights Watch 1, 2, 3, 4, 5, 6

Voit ladata tilastografiikat kokonaisuudessaan seuraavista linkeistä: Afrikka, Somalia, muslimienemmistöiset maat. Lähteenä on käytetty Suomen Tilastokeskusta.

Alla muutamia tärkeimpiä poimintoja, joiden valossa Suomen pakolaispolitiikkaa täytyy järkeistää radikaalisti. Kun esimerkiksi maahanmuuttajiin liittyvät raiskausepäilyt suhteutetaan maahanmuuttajien lukumäärään, selviää nopeasti, kuinka vaarallista “monikulttuurisuus” on erityisesti naisten ja lasten kannalta.

Jos afrikkalaisia asuisi Suomessa yhtä paljon kuin suomalaisia.

Jos somaleita asuisi Suomessa yhtä paljon kuin suomalaisia.

Jos muslimimaista peräisin olevia miehiä asuisi Suomessa yhtä paljon kuin suomalaisia.

 

Vieraileva kirjoittaja

13 KOMMENTIT

 1. “Korutont on kertomaa.” Tuossa on “jongleeraamista” suvakeilla kun tuonkin parhainpäin selittelevät. Näistä tilastoista konkretisoituu se tosiseikka, kuinka mielipuolisen hulluja aikoja elämme.
  Mutta kuten tunnettua millaista “jakkukalkkunoiden” ja miehuutensa menettäneiden kanssa on. He eivät kertakaikkiaan kykene hahmottamaan numeerista tietoa, eikä edes sitä, vaikka “rautalangasta vääntäisi mallin”. EI. Ei sitten millään!!!
  Niin vihatun kuin tiedän olevankin, kiitän Luojaani, että olen mies!

 2. Tilastoja on aina mukava katsella. Lukuarvot kun eivät valehtele… paljoakaan. Mietin tässä vain että onkos “suomalaiseen mieheen” sisällytetty ne henkilöt jotka ovat saaneet Suomen kansalaisuuden? Suvakithan kun aina muistuttavat että “raiskaa se suomalainenkin mies”. Eikä se nyt kuulu kyllä pohjoisen miehen tapoihin. No, tietysti aina on poikkeuksia mutta tuo kappalemäräinen kasvu vuodesta 2009 pisti silmään.

  Minua myös ihmetyttää se että miksi ne suvakit jotka vaatimalla vaativat tänne matuja eivät epäitsekkäästi antaudu niiden käyttöön? Silloinhan molemmat varmasti saisivat tarpeeseensa ja kantaväestö välttyisi näiltä tragedoilta. Tuntemattoman sanoin:”Saisivat suureen tarpeeseensa”.

  • Suomalaiseksi lasketaan suomen kansalainen. Esimerkiksi FBI tilastoi rodun perusteella, mikä on parempi tapa. Tosin näissäkin tilastoissa latinot menevät kätevästi valkoisten kanssa samoihin lukemiin, mikä vääristää valkoisten lukuja valkoisille epäedullisesti.

   • Jossakin mediassa esitettiin, että onnistunut tapa olisi tilastoida äidinkielen mukaan.
    Ehkä niin tehdäänkin, mutta ei sellaista tilastoa tietenkään julkaistaisi.

 3. Kiitos artikkelista. Jälleen kerran äärimmäisen tärkeä aihe.

 4. Kummasti tästä ei ilmene kuinka moni suomalainen nainen jättää ilmoittamatta kun suomalainen aviomies raiskaa avioliitossa vaimoaan. Se on koruttoman korkea luku. “Äijät” ei tajua ettei se vaimo aina halua tai nauti pakottamisesta.

  • Mahtaakohan tällaista tilastoa olla olemassakaan? Voit tietysti linkittää sen meille. Samalla viit linkittää vastaavan tilaston Afrikkalaisten miesten suorittamista avioliiton sisäisistä raiskauksista.

   Ja ei, en missään nimessä puolusta seksuaalirikoksia missään muodossa, mutta ns. han-argumentit ovat huonoja etenkin näin tilastojen edessä.

  • Mahtaakohan näistä pääosin islamilaisen kulttuurin maista peräisin tulleet sitten ilmoittaa avioliiton piirissä tapahtuvista raiskauksista. Taitaa olla vielä koruttomampi luku.

  • Tuntemattomattoman tekemä puskaraiskaus on ilmiönä paljon pelottavampi, likaisempi, johon on vaikeampi vaikuttaa kuin avioliitossa tapahtuvaan. Aina voi noin sairaasta suhteesta lähteä kävelemään ja raiskaajana on oma puoliso eikä tuntematon. Muutenkin nuo tapaukset ovat vaikeita selvittää koska osassa voi olla kyseessä valtataistelua ym.. Veikkaanpa että avioliittossakin tapahtuvien raiskausten suhteen päästäisiin samoihin suhdelukuihin jos verrattaisiin Suomalaisiin ja kaikki selvät teot ilmoitettaisiin.

  • Maahanmuuttajilla (siis Lähi-idästä ja Afrikasta tulevilla) on mitä todennäköisimmin korkeampi osuus noissa ilmoittamatta jäävissä raiskauksissa, kulttuurieroista johtuen. Naisia alistavassa islamilaisessa kulttuurissa koko käsitteellä raiskaus ei ymmärretä samaa asiaa eikä sitä nähdä samoin rikoksena. Raiskauksen uhri ei vltmt tiedä edes kysessä olevan rikos, vaan pitää sitä velvoitteenaan. Professorin ajatuksia-blogissa asiasta lisää:

   http://professorinajatuksia.blogspot.fi/2016/10/maahanmuuttajien-yliedustus.html

   Tämä on nyt konkreettisesti niitä kulttuurieroja ja rikkautta, mitä hehkutetaan.

 5. Tuo ihmetytti tilastoissa, kun oli somalimiehet, muut afrikkalaismiehet ja afrikkalaismiehet yhteensä…. miten viimeinen voi olla pienempi, kuin toiset, kun kuitenkin somalit ja muut afrikkalaiset kuuluvat afrikkalaiste yhteensä –ryhmään??? :O

  Muuten hyvin kuvaava esitys!!!

Comments are closed.