Koti Uutisia Kotimaa Aseen ja Ruotsin lipun kanssa liikkunut mies otettiin kiinni Helsingin Lauttasaaressa

Aseen ja Ruotsin lipun kanssa liikkunut mies otettiin kiinni Helsingin Lauttasaaressa

7

Helsingin poliisi sai noin kymmenen aikoihin tiistaiaamuna hälytyksen Lauttasaaressa pitkäpiippuisen aseen kanssa liikkuneesta miehestä. Koska kyseessä oli ilmoitus aseen kanssa liikkuneesta miehestä, paikalle saapui useita partioita.

Poliisin tultua paikalle he pystyivät nopeasti toteamaan, että ase oli ilmakivääri eikä tavallinen kivääri. Entistä oudomman tilanteesta teki se, että ilmakiväärimiehellä oli mukanaan suuri Ruotsin lippu, jota hän silminnäkijöiden mukaan heilutteli suurieleisesti. Mies oli poliisin mukaan alkoholin vaikutuksen alainen, ja poliisi kuvaa tapahtunutta humalaisen toimintana.

– Tämä oli ilmeisesti humalikon päähänpisto, sanoo komisario Juha Haapalainen. Haapalaisen mukaan miehelle on luvassa sakkoja, ja ilmakon hän tulee menettämään valtiolle.

Poliisi ei kerro tietoa siitä, onko mies ruotsalainen vai naapurimaata ihaileva suomalainen.

Lähde: Helsingin Sanomat

7 KOMMENTIT

  1. Ruotsin armeijan maihinnousuharjoitus????
    Lauttasaaressahan kyllä asuu sitä hienompaa ruotsinkielistä väkeä, joten ehkä kyseessä oli vaan syvä kaipauskohtaus vanhan isänmaan yhteyteen.

  2. Eräs viimeisistä Ruotsin valkoisista lihansyöjäheteroista uinut yli hakemaan turvapaikkaa ja oli uinnin rasituksista vähän sekaisin. Eller inte.

  3. Eikös siellä ole suurlähetystöjä. Sieltä lippu varmaankin napattu.

    • Ei taida olla Larussa muita kuin Mongolian kunniakonsulaatti. Ruotsin lähetystö on Pohjoisespalla, kauppatoria vastapäätä.

Comments are closed.