Koti Uutisia Suomen hallitus taipui juutalaisten rahavaatimuksiin

Suomen hallitus taipui juutalaisten rahavaatimuksiin

14

Juuri kun uutisoitiin laajasta kyselystä, jonka mukaan suurin osa suomalaisista tahtoisi valtion lisärahoja käytettävän sosiaali- ja terveydenhuoltoon sekä koulutukseen, opetukseen ja tutkimukseen, päätti hallitus antaa juutalaisille 100 000 euron bonuksen.

gideon_bolotowsky

Suomen hallitus antaa Helsingin juutalaiselle seurakunnalle 100 000 euroa “turvallisuuslaitteiden ostoon”. Rahat juutalaisille annetaan hallituksen lisäbudjetista. Sisäministeri Päivi Räsäsen mukaan juutalaisille päätettiin myöntää rahaa “Euroopassa tehtyjen erilaisten hyökkäysten vuoksi”.

Rahan myöntämistä edelsi juutalaisen seurakunnan valtionjohdolle lähettämä vaatimus osallistumisesta “turvajärjestelyiden kustannuksiin”. Media tuki juutalaisten vaatimuksia suurella mediakampanjalla, jossa varoiteltiin “antisemitismin noususta Suomessa”.

Muhammed-pilakuvista suuttuneiden muslimien toteuttamaa hyökkäystä ranskalaista Charlie Hebdo -lehteä vastaan käytettiin myös kansainvälisesti keppihevosena lisärahoituksen ja erityisoikeuksien vaatimisessa juutalaisille. Euroopan RCE-rabbikeskuksen johtaja, rabbi Menachem Margolin, esitti tammikuussa EU-maiden johtajille vaatimuksen siitä, että juutalaisille tulisi myöntää jopa erityisoikeus aseenkantoon Euroopassa.

Verkkolehti Magneettimedia kirjoitti viime kuussa, ettei “Suomessa ole varsinkaan sotien jälkeen tapahtunut käytännössä yhtään merkittävää juutalaisvastaista rikosta”. “Mutta mikäli valtamediaan on uskominen, on ‘antisemitismi nostanut päätään’ jo viimeiset 5 000 vuotta, eikä loppua näy”, lehti jatkoi.

 

Lähteet: Helsingin Sanomat, Newsweek

Aiheeseen liittyen:

Suomalaiset leikkaisivat mieluiten maahanmuutosta
Helsingin juutalainen seurakunta vaatii poliisilta lisää suojelua
Äärijuutalainen lahko muuttaa presidentinlinnan viereen

14 KOMMENTIT

 1. Sitten kun ollaan kaikki islamilaisia näiden takia, niin ei taida ihan tuo summa riittaa turvallisuuteen.

 2. pitäähän sitä tukea holokaustin lapsia :,-( *nyyh* muistakaa kuusi gorillioonaa!1

 3. Perustelut ovat todella heikot. Muuttakoot Israeliin. Tekevät itsestään uhreja jatkuvasti. Samat joka rahat myöntää ovat ne jotka tuovat juutalaiseten suurinta uhkaa edustavia ihmisryhmiä tänne. Hassua miten mätä tää systeemi on.

 4. Wikipedia: “Suomessa asuu vuoden 2006 tilastojen mukaan 1 300 juutalaista”

  100 000 e / 1300 hlö = 76,9e/hlö

  Minuakin pelottaa joskus. Mikseivät kaikki saa 77 euron hyvämielibonusta?

  • Itse saan tuon opintotuen muodossa 😀 1300 ihmiselle täällä jaetaan rahaa tuon tuosta, vaan Meri-Lappi jää ilman sote-aluetta… Noin se unodetaan 60 000 ihmistä juutalaisten edestä. Kasvoiko vihani? Kyllä!

 5. Sanattomaksi vetää. Ei ole vaikea ymmärtää, miksi juuri tämän kansan on tarvinnut kehittää käsite ’chutzpah’.

  SVL:n pitäisi vaatia hallitusta myöntämään rahaa ulkomaalaisista johtuvan suomalaisten naisten ja nuorten heikentyneen turvallisuustilanteen takia.

  Jos ja kun hallitus ei rahaa myöntäisi, olisi kiva kuulla perustelut.

  No, rehellinen perustelu tiivistyisi kolmeen kirjaimeen, Z, O ja G.

  Mutta tuollainen esitys keräisi ansaittua huomiota (mikäli valtamedia sitä uutisoisi). Sekin herättäisi ansaittua huomiota kun hallitus ei rahaa myöntäisi.

  • chutzpah tarkoittaa perkeleen kykyä syöksyä helvettien pimeyteen.
   Siitä elokuvien romantisointi.

 6. Päivi Räsäsen mukaan juutalaisille päätettiin myöntää rahaa ”Euroopassa tehtyjen erilaisten hyökkäysten vuoksi. Räsänen hei! Ne oli yksittäistapauksia

 7. Huomio, huoli ja terve vihakin siinä samalla kohdistuvat ikävä kyllä suurimmilta osin täysin väärin asioihin – sen verran hyvin on sionisti suomalaistakin harhauttanut. Kaikkien ongelmien aiheuttaja on RAHAN SYNTYMEKANISMI eli KOROLLINEN VELKARAHA, joka otetaan oman kansallisen pankin asemesta yksityisiltä juutalaisilta mafiapankkiireilta.

  Rahan tarve on koron takia jatkuvasti suurempi, kuin rahaa edes liikkeellä on. Tämä on väkisinkin orjuuttava ja tuhoon ajava systeemi! Korko, joka maksetaan takaisin, maksetaan myöskin samalla lainatulla rahalla. Täten Suomen kansa ja koko Eurooppa ajautuu juutalaisen maailmanvallan orjatyövoimaksi, maksaen verorahoillaan lainojen korkomenoja kansainväliselle pankkimafialle. Lainan oton tarve siis kasvaa yhä suuremmaksi ja suuremmaksi. Myös inflaatio (yleinen hintatason nousu; rahan arvon lasku) rahan lisääntyessä kokoajan kasvaa eli juutalainen saa myytyä tuotettaan alati kasvavalla vauhdilla.

  Ulkomaankauppa tuo hetkittäistä apua Suomelle, jos ajattelemme asiaa suljettuna systeeminä. Mutteihän se reaalitilanteessa sitä ole. Ennen jokaista palkan-, etuuden- tai eläkkeenmaksua ja ennen jokaista investointia on ensin otettava uutta velkaa. Mikään työ tai tuotanto ei luo järjestelmään sen arvoa vastaavaa määrää rahaa, vaan UUSI KOROLLINEN LAINA ainoastaan luo sen määrän verran sitä. Aina ensin on velka – sitten vasta KAIKKI muu. Jos rahaa ei käytetä (eli uutta lainaa ei oteta), kaikki pysähtyy: palkanmaksut, tuotanto jne.

  • Pirulliseksi tämän sionistisen noidankehän tekee se, ettei MIKÄÄN MÄÄRÄ LEIKKAUKSIA eikä toisaalta myöskään MIKÄÄN MÄÄRÄ KULUTUSTA tuo ratkaisua eikä helpotusta ongelmaan. Juutalaiselta lainattu korollinen velkaraha itsessään aiheuttaa ongelman! Se on kitkettävä juurineen pois Euroopasta – se on meidän ainoa pelastuksemme. Muuten emme koskaan hallitse itseämme: maanpuolustus- tai maahanmuuttopolitiikkaamme, hallitustamme, koulutusjärjestelmäämme tai YHTÄÄN MITÄÄN. Ainoa keino elämän jatkumiseksi Euroopassa ja Suomessa on irtaantua tästä riistojärjestelmästä, joka vie meiltä itsemääräämisoikeuden! Rahanluontimonopoli on saatava takaisin ITSENÄISELLE, VALTIOLLISELLE KESKUSPANKILLE, jolloin määräämme itse täysin kansallisen rahantarpeemme, pidämme inflaation kurissa ja nousemme lähelle täystyöllisyyttä! Meidän on keskityttävä eliminoimaan ongelman aiheuttaja – ei sen oireita!

   Uusi raha – nk. “fiat-raha” (“fiat” on latinaa ja tarkoittaa “tulkoon”) – tehdään aina kirjanpitotemppuna tyhjästä. Uusi laina on siis aina täysin uutta, tuoretta, siihen hetkeen asti ennen olemassaolematonta rahaa. Rahaa ei luoda mistään kulta- tai muustakaan reservistä, eikä pankissa asiakkaiden talletettavana olevaa rahaa myöskään missään nimessä ikinä lainata eteenpäin, sillä siitä rahasta pankki maksaa korkoa asiakkailleen. Korko ei ole mitään muuta, kuin tuotteen nimeltä “raha” hinta. Talletettaessa asiakas myy rahaa pankille ja lainattaessa asiakas ostaa rahaa pankilta. Molemmissa tapauksissa päivän noteerattu korko on sen kauppahinta.

   • Ennen rahalla oli itseisarvo eli raha oli tehty esim. kullasta tai hopeasta, ja oli kirjaimellisesti painonsa arvoinen rahassa. Nykyään seteliin (joka on puuvilla-pellavaseosta) ja kolikkoon (jotka ovat jotakin mahdollisimman halpaa, juuri ja juuri riittävän kestävää metalliseosta) on painettu sen nimellisarvo. Tuo luku ei ole mitään muuta, kuin SOVITTU arvo jolla kyseisen rahan voi vaihtaa hyödykkeisiin eli tuotteisiin tai palveluihin. Kuvitelkaa: koko järjestelmä on pelkkä sopimus; ykkösiä ja nollia tietokoneiden systeemeissä!

    Digirahaan siirryttäessä rahan liikkeellelaittajalla minimoituu rahan tuotantokustannukset niin alas kuin mahdollista! Nykyäänkin esim. Yhdysvaltojen keskuspankki, juutalaisomisteinen yksityispankki Federal Reserve, tekee rahaa mahdollisimman halvalla. Rahatehtaassa – josta Fed tilaa rahat valtion obligaatiota (maksusitoomusta) vastaan ja jotka USA:n kansalaiset sitten kuluttavat kiertoon – on töissä mahdollisimman matalapalkkaisia työntekijöitä, usein neekereitä. Siellä raha painetaan ja leikataan, pakataan ja lopulta myydään (huutokaupataan) parhaiten maksavalle keskuspankille, josta raha valuu alaspäin pienempiin pankkeihin ja sieltä kuluttajille, lähinnä asunto- ja autolainojen myötä.

 8. Meilläkin on eurouudistus meneillään. Sanovat, että tarkoituksena on tehdä paremmin kestävää rahaa. Todellisuudessa ainoa intressi on rahan tekeminen mahdollisimman halvalla. Tämän takia kolikoiden ja seteleiden seoksia aina joskus revisioidaan. Inflaation kasvaessa rajattomasti kohti ääretöntä, juutalainen myy meille enemmän ja enemmän rahaansa, josta me maksamme aina vain enemmän ja enemmän korkoa. Mahdoton yhtälö: luonnonvarat tulevat vastaan ja se onkin ainoa rajoite fiat-rahan määrälle. Sitä voi tehdä vain niin paljon kuin sen takeeksi on energiaa.

  Siinä ongelman syy. Herää, suomalainen.

  • Žurku Sladzs, kirjoitit asiaa! Korko-orjuuden kumoaminen on kansallissosialismin keskeisin vaatimus. Niin pitkään kun rahan luontimonopolio ei ole Kansallisella Valtiollisella Keskuspankilla – goyimien orjuus jatkuu. Valitettavasti tämän tilanteen traagisuus on siinä, että 99% kansalaisista ei ole lainkaan kiinnostuneita tutkimaan tätä kysymystä: miten ja kenen toimesta raha syntyy ja mihin se häviää? Ei, ei! Sellaisia kysymyksiä ei edes kysytä, ja mikäli keskivertokansalaiselle alkaa puhua näistä asioista – aihe ei häntä kiinnosta yhtään, vaikka ko kansalainen olisi velkaorja hiusrajaa myöten. Ja vastaus hyvinkin voi olla: “Tätä ajatelkoot hevoset, sillä hevosilla on iso pää! Sori, en voi rupatella koska lainojen takia rahatilanne on tiukka ja nyt on hirmuinen kiire töihin!”

   Olen sitä mieltä, että nyt menossa olevan valtiovallan (l. bankstereiden) hyökkäys Vastarintaliikettä vastaan ei ole mitättömän anarkonistin J.Karttusen takia; Karttusen kuolema (todennäköisesti aineiden takia, tai ehkä surmasivat nistin itse, “hyvän asian” edistämiseksi humanistit tehdään paljon pahempaakin!) on vain tekosyy mihin “eliitin” on sopiva tarttua.

   Oikea syy vahvaan yritykseen kieltää Vastarintaliikkeen on sen takia, että banksterit tietävät oikein hyvin, että VAIN KANSALLISSOSIALISMI voi muuttaa rahajärjestelmä palvelemaan vain kansakuntaa – eikä rahanvaihtajien heimoa ja heidän shabbesgoy-lakeijat eli ns. “Eliitti”.
   “Eliitti” sallii ja jopa pakottaa kansaa mihin tahansa turmeltavaan “ismiin” – ainoa “ismi” joka on kielletty ankarasti – on kansallissosialismi. Koska kansallissosialismi on ainoa uhka ihmiskuntaa orjuuttaneiden Rahan Valtiaiden vallalle. “Eliitti” on nyt paniikissa, koska jos kansa herää hypnoosista ja ymmärtää miten rahajärjestelmä oikeasti toimii – se johtaa vallankumoukseen. Kansallissosialistiseen sellaiseen.

Comments are closed.