Koti Uutisia Suomalaiset leikkaisivat mieluiten maahanmuutosta

Suomalaiset leikkaisivat mieluiten maahanmuutosta

4

UK_taaltatullaaneu

Viime viikolla useat lehdet julkaisivat teettämänsä kyselyn siitä, mistä kansalaiset mieluiten leikkaisivat valtion menoja. Vastaukset eivät todennäköisesti olleet lehtien toivomia, sillä lähes puolet suomalaisista leikkaisi menoja maahanmuutosta.

Hyvänä kakkosena tulivat kehitysyhteistyö ja kansainväliset kriisinhallintatehtävät, joiden määrärahoja kolmannes suomalaisista haluaisi vähentää. Myös urheilu ja kulttuuri pääsisivät kansan leikkauslistalle.

Suurin osa suomalaista antaisi puolestaan lisää rahaa sosiaali- ja terveydenhuoltoon sekä koulutukseen, opetukseen ja tutkimukseen.

Lähde: Turun Sanomat

4 KOMMENTIT

 1. Niinpä. Eikö kansanedustajat edusta kansaa? Eikö silloin heidän pitäisi kuunnella kansan toiveita/mielipiteitä? Kerta ovat siellä kansaa edustamassa?
  Mutta kun ei. Maahanmuutto/kehitysapu on se pyhä lehmä/kultainen vasikka. Jos edes erehtyy siitä mainitsemaan leikkauksen kohteena huudetaan rasismia. Sen sijaan kantasuomalaisilta leikataan jokaisesta palvelusta. Miksikö? Jotta mamujen hyysäämiseen riittää rahat.

  En voi käsittää suvakkeja, jotka eivät näe yhteyttä näiden kahden asian välillä. 2014-2015 on jatkuvasti uutisoitu leikkauksista, milloin mistäkin. Lapsilisät, terveydenhuolto jne jne. Samaan aikaan maahanmuuttoa lisätään ja Syyrian “sotaveteraaneille” kyllä riittää rahaa, matkaliput Syyriaan kustannetaan, samoin kun he tulevat takaisin, löytyy rahaa kuntoutukseen. Rakennetaan nyt vittu samantien sotasairaalakin heille. Otetaan mielenterveyspotilailta, vammaisilta, vanhuksilta ja tavallisilta veronmaksajilta rahat jotta nämä meidän kunniakansalaiset saavat ensisijaista palvelua. Töitä ei tarvi tehdä, taikaseinä sylkee rahaa loputtomasti.

  Tätä en ymmärrä, kuinka suvakit eivät näe yhteyttä maahanmuuttajien lisääntymisen ja kantasuomalaisten palvelujen leikkauksessa.

  Tästä huomaa että “kansanedustajat” eivät ole siellä meitä kansaa edustamassa. Mamut on kova bisnes josta hyötyy kaikki: suvakit (suojatyöpaikat), oikeuslaitos (mamujen rikokset), jne jne.

  • “Poliitikko tahtoo luoda uraa, mutta me tahdomme rakentaa kauniin ja vahvan isänmaan.” Corneliu Codreanu

 2. Olikohan alkuperäisen tutkimuksesta kertovan artikkelin valtavirtamediassa tarkoitus taas syyllistää suomalaisia kuinka olemme niin rasisteja? Eipä oikein onnistunut siinä.

  Sen sijaan kyselyn tulos kertoo kuinka kansa ei halua Suomen olevan koko maailman sosiaalitoimisto, ja tosiaan sen faktan että kansaa ei kukaan edusta eduskunnassa koska kansan tahtoa ei kuuntele siellä kukaan.

  Syyrian sotureita ei karenssit koske, vaikka ovat sen kuusikin kuukautta siellä “opintomatkalla”, kyllä heidän etuudet juoksee koko opiskelun ajan 😀

  Ei enää tiedä itkeä vaiko nauraa.

 3. Suomalaiset ovat kaikesta aivopesusta ja propagandasta huolimatta säilyttäneet kiitettävällä tavalla kansallismielisyytensä.

Comments are closed.