Koti Uutisia Helsingin juutalainen seurakunta vaatii poliisilta lisää suojelua

Helsingin juutalainen seurakunta vaatii poliisilta lisää suojelua

17

UK_synagoga5

Suomen juutalainen seurakunta vaatii nyt viimeperjantaisen ranskalaiseen kosher-kauppaan kohdistuneen iskun varjolla entistä enemmän poliisin suojelua. Hysteria levisi myös Helsingin juutalaisyhteisöön, ja poliisin on käsketty vartioida Kampissa sijaitsevaa seurakuntakeskusta, juutalaista koulua ja päiväkotia. Malminkadun synagogan viereisen kosher-kauppa Zaafran & Co:n vieressä seisoi keskiviikkoaamuna turvamies.

Helsingin juutalaisen seurakunnan tiedottaja Harriet Haras-Refael lausui Ylelle olevansa huolissaan siitä, että “ääriliikkeet pystyvät sosiaalisen median kautta helposti levittämään ideoitaan ja jopa kouluttamaan toisiaan eri maista”. “Olemme hyvin kiitollisia siitä, että Suomen poliisi ottaa vakavasti riskin myös täällä”, Haras-Refael jatkoi.

Helsingin juutalaisen seurakunnan puheenjohtaja Yaron Nadbornik valitti avoimessa kirjeessään pääministeri Alexander Stubbille, että yritykset saada lisäturvaa pariisilaisen kosher-kaupan piiritykseen torppautuivat poliisin resurssipulaan. “Seurakunta on käyttänyt turvajärjestelmiinsä viime vuosina satojatuhansia euroja ja on resurssiensa rajoilla”, Nadbornik kirjoitti.

Lähteet: Yle, Kansan Uutiset

17 KOMMENTIT

 1. Menkööt Israeliin, jos pelottaa.

  Täällä poliisin tehtävä on suojella suomalaisia rikollisilta, eikä olla mikään juutalaisten suojamuuri.

 2. Kappas, maailmanlaajuinen verkosto vaatii Suomeltakin erityiskohtelua ja myös netin siivoamista siitä, mistä ei pidä. Ovatpas röyhkeitä. Ja Suomeahan ei ole. Suomi on näiden, koska muuten media ja poliitikot eivät olisi näiden myös.

 3. Ei muuta kuin reppu pykälään ja suksikaa V..TUUN tästä maasta ja mieluiten heti.

 4. Työttömät haisevat viherkommarit menköön V…TUUN. Tai tehkää jotain hyöhyllistä. Tai menkää vaikka töihin. Luuserit.

 5. Ja kuka olikaan sen politiikan takana, että valkoiset naiset raiskataan lievin rangaistuksin ja mamujengit rangaistuksetta pahoinpitelevät kantaväestöä ja murhaavat lievin rangaistuksin? Suojelua ei ole eikä tule.

 6. Mielenkiinnolla seuraan, että löytyykö niitä resursseja nyt sitten yllättäen tähänkin.
  Ihme ininää kun itse ovat ongelmansa aiheuttaneetkin ja meidän pitää sitten pelastaa päivä.

 7. Ei juutalaisuudessa mitään vikaa, se on kristinuskon kanssa samaa uskontoa. Eli minne me kristityt voimme paeta jos meitä peloittaa muslimien uhka ja toimet. Suomi on vielä “toistaiseksi” maa jonka valtion ja enemmistön uskonto on kristinusko. Jos vastustamme islamia, joka kaikesta mädännäisyydestään huolimatta on uskonto.. On oikea ase vedota Suomen kansan uskontoon, sillä islam käskee Koraanissa tappamaan juutalaiset, kristityt, homot, lesbot, ateistit, kaikki muut paitsi Allahiin-alistajaan alistuneet muslimimit-alistetut ja alistuneet. Täällä Vastarintaliikkeessä kaikki muu jees.. Mutta juutalaisilla ei ole mitään tekemistä islam-paskan kanssa, muuta kuin ovat sen vihan kohteena, tavoitteena hävittää Israel maailmankartalta. Jos vihaatte juutalaisia, voitte liittyä islamisteihin. Israelilla on oikeus puolustaa kansaansa Hamasin ja muiden terrorijärjestöjen paskanjauhamiselta.. Koskaan ei ole ollut Palestiina-nimistä valtiota, se keksittiin pelinappulaksi ja Hamas jengeineen ei välitä Gazasta paskaakaan vaan käyttää lapsia ja naisia ihmiskilpinä, joita he kuvaavat ja saavat säälipisteitä medialta. Katso maailmankarttaa ja ihmettele miten Israel voi olla syypää suurten arabivaltioiden puserruksissa, kaikkeen.. On hyvä että USA tukee Israelia, mutta huom. se ei taistele Israelissa gazalaisia tai Länsirantaa vastaan. Ns. palestiinalaiset ovat jordanialaisia, menkööt sinne, se on Palestiina-valtio. Se siitä. Suomi kuuluu suomalaisille, ateisteille, kristityille, ja myös vähemmistöuskonnon harjoittajille jotka ovat suomalaisia. Suomen juutalaiset ovat asuneet täällä monien sukupolvien ajan, oletteko kuulleet heidän terrorisoivan muita suomalaisia. Minä vastustan islamia ja kaikkea mikä siihen liittyy, sen vuoksi en hyväksy juutalais-/kristittyvihaa, koska silloin olisin kuin he.

  • Minulla ja juutalaisilla ei ole samaa Jumalaa! Pelkkää valetta. Mikäköhän porukka vaati Jeesuksen päätä vadille? Juutalaiset ovat minua ja kansaani vastaan. He ovat tuoneet mediansa kautta länteen rappion ja vihan omaa rotuaan kohtaan valkoisille. Minä en ole muslimien puolella, minä en ole juutalaisten puolella, minä olen oman kansani puolella.

  • Israel jos joku on keksitty valtio, nyt se tukeen jo palestiinalaisalueille siirtokuntineen. Hamas kyllä taistelee siviilien keskeltä, joka ei ole yllätys jos koettaa taistella muurein ympäröidystä kaupungista, vaihtoehtoja kun ei ole.

   Juutalainen uskonto perustuu myös muiden uskontojen alistamiseen, maallisen vaurauden palvontaan ja muut kuin juutalaiset eivät ole edes ihmisiä, joten heiltä varastaminen ei ole rikos tai tuomittavaa. Tutustu vaikka Talmudiin niin tajuat ettei sekään ole mikään lastenkirja. Talmudia on sensuroitu ja muunneltu rankasti keskiajoilta saakka, myös kristitty-sanaa on korvailtu sanalla “goy”. Talmudeja on poltettu ja hävitetty esim. katolisen kirkon ja eurooppalaisten hallitsijoiden toimesta. Juutalaisia kansana on myös karkotettu kymmenistä maista niiden rappeuttavan toiminnan takia.

   Toivon, että muodostaisit mielipiteesi muun kuin peruskoulun opetuksen, Wikipedian tai Ilta-Sanomien perusteella.

  • Tämä on täydellinen esimerkki siitä, mitä olen puhunut ihmisille, miksi kristinusko ei kuulu Suomeen eikä ole hyväksi meille. Tapakristityt pystyvät vielä omalla järjellä ajattelemaan asioita ja puolustavat maataan sodassa yms. hyvää. Kristinuskon huono puoli tulee esille juuri silloin kun ihminen alkaa todella uskomaan siihen ja silloin nostaa juutalaiset valitun kansan asemaan. Kansaan myös mahtuu aina ihmisiä laidasta laitaan ja voidaankin sanoa, että (kristin)uskovaiset ovat aina se viides kolonna joka mädättää kansan sisältäpäin. Katsokaa vaikka joku Sari Essayah. Kansan on hyvä kuitenkin uskoa johonkin, joten suosittelen kaikille jotain pohjoismaista omaa uskoa, jossa ensimmäisenä tulee oma kansa eikä mitkään juutalaiset.

   • Juutalaiset eivät ole jumalan valittu kansa edes raamatussa,Se pitäisi takoa jokaisen hihhuli uskovaisen päähän joka sellaista kuvittelee,Yksin johannes 8:44 tekee tämän päivänselväksi,Jokainen voi helposti päätellä mikä ihmisryhmä parhaiten sopii niin sanottuun 12 israelin heimoon ja siihen ryhmään ei juutalaiset kuulu kun katsoo heidän tekojaan kautta vuosisatojen,Sillä huono puu ei voi tuottaa hyvää hedelmää.

  • Kristinusko on ollut juutalaisvastainen ja juutalaisten suurin uhka kautta vuosisatojen siihen saakka kunnes juutalaiset saivat solutettua kirkon ja muuttivat sen juutalaiskristillisyydeksi.

   Juutalaiset ja muslimit palvovat kaiken lisäksi samaa saatanaa saturn kulteissaan (katsokaa kummankin ns uskonnon symboliikkaa)

   On täysin selvä asia että muslimit ja juutalaiset eivät kuulu keskuuteemme,Antaa vain kummankin ryhmän näyttää se ylimielisellä käytöksellään se on paras lääke eurooppalaisten herättämiseen.

 8. Juutalaiset ovat järjestäneet Euroopan laajuisen terrorikampanjan, tosin Al-Qaidan kaavussa. Sen varjolla sitten aletaan suojelemaan lisää juutalaisia. Netti sensuoridaan jne.

 9. Suomalaisia ja kaikkia muitakin ei-juutalaisia tulisi suojella juutalaisilta.

 10. Eikös muuten Helsingin poliisin yksi korkeahko jehu ollut joku Dennis Pasterstein ? Vai oliko vain tiedottaja tjsp. ? Joka tapauksessa esiintyy mediassa säänn. väliajoin. Ihan tuli mieleen.

  Vainoharhaista tuo on. Kristittyjä murhataan varmaan satoja kertoja enemmän vuodessa. Sikäli kun tuo CH-tapaus ei ollut näytelmää..

 11. Mitähän sellaista pahaa juutalaiset ovat tehneet että pelkäävät henkensä puolesta ja vaativat poliisilta suojelua? Eikös joka valtamediassa ole tunnollisesti kerrottu että nehän olivat “muslimeja” jotka sinne lehden toimituksen iskivät?

Comments are closed.