Koti Uutisia Äärijuutalainen lahko muuttaa presidentinlinnan viereen

Äärijuutalainen lahko muuttaa presidentinlinnan viereen

7

UK_Chabad_muuttaa

Kymmenen vuotta Etelä-Helsingissä toiminut Chabad Lubavitch -juutalaisjärjestö on muuttamassa aivan presidentinlinnan naapuriin, Mariankatu 3:een. Helsingin kaupungin on ollut aikaisempina vuosina vaikeaa saada rakennusta myydyksi, koska kohteessa olisi suoritettava erittäin kallis remontti; korjaustarve ulottuu niin rakennuksen perustuksiin kuin vesi-, viemäri- ja sähköjärjestelmään.

Kansainväliseltä juutalaislahkolta ei kuitenkaan rahaa puutu, ja Chabad Lubavitch on etsiskellyt toimitiloja Helsingin ydinkeskustasta jo pidemmän aikaa. Yhdistys oli ainoa, joka lopulta jäi jäljelle kaupungin neuvoteltua puolen kymmenen ostajan kanssa, kun tarjouskilpailussa ei yhtäkään ostajaa ilmaantunut.

Kaupunkilehti Metro kutsui Chabad Lubavitchiä “tietoa juutalaisesta uskonnosta ja kulttuurista tarjoavaksi yhdistykseksi”. Todellisuudessa järjestö on avoimesti ei-juutalaisia vihaava ja maailman johtavia poliitikkoja lahjova hyvin vaikutusvaltainen lobbausorganisaatio, joka käyttää veronmaksajilta saatavia rahoja prameisiin synagogiin ja esimerkiksi holokaustimuseoihin, joita ilmestyy ympäri Eurooppaa kuin sieniä sateella.

Chabad Lubavitch opettaa ei juutalaisten olevan “epäpuhtaita, alempia olentoja, joiden ainoa tarkoitus maan päällä on palvella juutalaisia”. Moni Chabad-rabbi katsoo juutalaisten olevan “kirjaimellisesti jumalan DNA:ta” ja ei-juutalaisten taas “luomisen ylimaallista jätettä”.

Lähteet: Metro, Magneettimedia

7 KOMMENTIT

 1. Semmoista jälleen. Kuinka paljon näkyvämmin nämä voisivat toimia? Varmasti laittavat Israelin lipun salkoon, kun remontti valmis. Onko vapaaehtoisia lipunryöstöön 😀

 2. Todellinen käärmeen pesä.

  Rukoilen, että poistuisivat Suomesta. Ei taida vaan pelkkä rukoilu riittää.

 3. Jos kerran yhtään ostajaa ei ilmaantunut niin melkein voisi lyödä vetoa että neuvottelut käytiin sen pohjalta paljonko Helsinki joutuu maksamaan että järjestö ottaa rakennuksen. Ja kuten tapoihin kuuluu, sieltähän löytyy kaikenlaista jota “ei ole mainittu kauppakirjassa”, jolloin remontin koko lasku saadaan kaadettua kaupungin niskaan.

 4. Vaasa sai Israelin kunniasuurlähetystön ja ei mennyt kuin pari kuukautta ja johan on IKEA ilmoittanut laajentumisestaan Vaasaan. Moni kuvittelee, että hyvä asia mutta todellisuudessa Jurva, Kauhajoki ja Kurikka tulevat saamaan tästäkin tempauksesta puukkoa selkään. Noille em. alueilla on valtavasti puusepänteollisuutta ja sama tapahtuu myös heille mikä on tapahtunut ympäri euroopan jo, eli IKEA tulee ja siitä maksimissaan se 2 vuotta ja kaikki 150km säteellä toimivat puusepänliikkeet ja tehtaat lyövät lappua luukulle.

  IKEAn saapuminen meidän lakeuksien läheisyyteen lobattiin ammattimaisesti. Puusepänteollisuudelle lupaillaan kasvua (totta, ensimmäiseksi ryntäykseksi, kunhan se alkupiikki on ohi, tavara rahdataan IKEAn tyyliin vinkuintiasta).

  Työllisyyttäkin tulee, toki toki, ainakin jos Seinäjoen IKEAn tyyliin on uskominen. Pätkätyöläisten ja työharjoittelijoiden nirvana, aina kun koeaika alkaa täyttyä niin uutta halpaa opiskeljaa tilalle.

 5. Olisihan se ollut hienoa, että juutalaisjärjestö olisi maksanut kunnolla kyseisestä kiinteistöstä ja maksanut sen kunnostamisen. Ja sen jälkeen häipynyt.

  Todennäköisempää kuitenkin on, että rakennus siirtyi heille aivan naurettavan alhaiseen hintaan ja rakennuksen kunnostamisen maksaa Suomen kansa, sillä onhan juutalaisten valkoisten vastainen propaganda niin hienoa kulttuuria, että vaikka ei suomalaisen kulttuurin tukemiseen löydykään varoja, niin juutalaisille voitaisiin vaikka 10 tai 100 samanlaista rakennusta lahjoittaa täysin remontoituina…

Comments are closed.