Koti Artikkelit Sota Vaasan kaduilla

Sota Vaasan kaduilla

20

 

Monikulttuurisuus on näkyvin syy Pohjoismaiden alati synkempiin rikostilastoihin. 1990-luvulla alkaneiden pakolaisvirtojen myötä järjestäytynyt rikollisuus on muuttunut entistä raaemmaksi esimerkiksi irakilaisten, turkkilaisten ja afrikkalaisten käsissä.

Tämä näkyy nykyään etenkin Norjan, Ruotsin ja Tanskan kaduilla. Siellä maahanmuuttajataustaiset huumeisiin ja kiristykseen erikoistuneet ammattirikollisryhmät ovat vieneet jengiväkivallan kulttuurin silmittömässä raakuudessaan uudelle tasolle. Värilliset rikollisjärjestöt ovat lunastaneet pohjoismaisen väkivaltamonopolin olemalla yksinkertaisesti arvaamattomampia, sadistisempia ja kylmäverisempiä kuin valkoiset kollegansa. Samalla, kun valta Pohjolan järjestäytyneestä alamaailmasta on siirtynyt uusiin käsiin, on myös tavallisten pohjoismaalaisten elämä muuttunut turvattomammaksi uusien tulokkaiden epätavallisen veristen otteiden vuoksi.

 

Väkivaltaa ilman syytä

Pohjoismaisen esimerkin perusteella myös Suomi tulee kokemaan vallankumouksen rikoskulttuurissaan, kunhan paikalliset siirtolaiset kykenevät ensin kokoamaan rivinsä ja järjestäytymään. Vaikka maahanmuuttajarikollisuus onkin täällä vielä lapsenkengissä, ei se kuitenkaan tarkoita, että se olisi ollenkaan vähemmän vaarallista. Itse asiassa löyhästi järjestäytyneiden ulkomaalaisryhmien toiminta on sivullisille huomattavasti kohtalokkaampaa, sillä se purkautuu herkemmin juuri satunnaisena väkivaltana ketä tahansa vastaan. Järjestäytyneet ryhmät sen sijaan käyttävät voimavaransa laittoman liiketoimintansa turvaamiseen.

Tyypillinen, lyhytjänteisesti ja hetken mielijohteesta toimiva “uussuomalainen” taparikollinen sen sijaan haluaa vain purkaa aggressiotaan muihin ja esitellä voimiaan. Tällaiselle parhaita kohteita ovat poliittisesti korrektit, itsepuolustuskyvyttömät ja rasistiksi leimautumista pelkäävät kantasuomalaiset, jotka eivät uskalla kamppailla vastaan.

Yleisimpiä lyhytjänteisen rikollisuuden muotoja ovat pahoinpitelyt ja raiskaukset, joiden määrä on suoraan verrannollinen maahan tulleiden afrikkalaisten ja arabisiirtolaisten määrään.

Vuonna 2011 esimerkiksi arvaamattomista maahanmuuttajistaan tunnetun Vaasan raiskaustilastot olivat karua katsottavaa. Pohjanmaan käräjäoikeuden tuomitsemista raiskaajista 100 % oli ulkomaalaisia. Ilman Orhan, Ali, Zakarias ja Thanh -nimisten miesten maahantuloa Vaasassa ei toisin sanoen olisi vuonna 2011 jouduttu raiskaustuomioita jakamaan. Silti esimerkiksi paikallislehti Pohjalaisen mukaan ainoastaan suuret pakolaismäärät voivat ylläpitää Vaasan elinvoimaisuutta.

Sivuhuomautuksena mainittakoon, että raiskaajat saivat muutamasta kuukaudesta enintään reiluun kahteen vuotta vankeutta. Useimpien vankeustuomio oli ehdollinen.

 

Raiskausmyytti

Pakkomonikulttuurisuutta kannattavien suomalaisten rakastamiin argumentteihin kuuluu, että todellisuudessa valkoiset ja värilliset raiskaavat yhtä usein; värillisten tekemistä raiskauksista vain satutaan ilmoittamaan poliisille herkemmin. Asiantuntijoiden mukaan tämä on kuitenkin virheellinen käsitys.

Rikosylikonstaapeli Marja Vuennon mukaan ulkomaalaisten tekemistä raiskauksista ilmoitetaan poliisille harvemmin kuin suomalaisten tekemistä. Ulkomaalaisten raiskaamat naiset kokevat suurempaa sosiaalista painetta ja häpeää, mikä saa heidät vaikenemaan kokemuksistaan. Onkin syytä epäillä, etteivät Orhan, Ali, Zakarias ja Thanh välttämättä olleet ainoita, jotka olisivat ansainneet tuomion. Heidän uhrinsa vain olivat rohkeampia kuin muiden.

Vaasassa uutisoitiin jokin aika sitten myös raiskaajien uudesta sukupolvesta, kun vain 15-vuotias ulkomaalaistaustainen nuori oli ahdistellut, pahoinpidellyt ja pyrkinyt raiskaamaan 7–10-vuotiaita tyttöjä. Kenen etuja hänen pitäminen Suomessa ajaa?

 

Suomalaiset hakataan

Naisten lisäksi myös suomalaiset miehet ovat olleet Vaasassa tulilinjalla, joskus jopa kirjaimellisesti. Viime syksynä maahanmuuttajaryhmä suuttui suomalaiselle perheenisälle, joka oli pyytänyt näitä pitämään vähemmän ääntä ja olemaan virtsaamatta kaduille. Kello oli tuolloin jo paljon, eivätkä naapuruston lapset saaneet unta maahanmuuttajalauman mekastuksen vuoksi. Ilmeisesti pyyntö oli siirtolaisten mielestä kohtuuton, sillä kun mies lähti ulkoiluttamaan koiraansa, maahanmuuttajat alkoivat seurata tätä autollaan, nimittivät tätä rasistiksi ja uhkasivat ajaa autolla tämän koiran yli.

Olisi kieltämättä mielenkiintoista tietää, olivatko vastaanottokeskuksen hyväsydämiset työntekijät opastaneet “uussuomalaisia” vetoamaan rasismiin aina, kun kantasuomalaiset erehtyvät kritisoimaan heidän törkeää käytöstään.

Suomalaismiehen epäonnekas ilta ei ollut vielä ohi. Hieman sen jälkeen, kun hän oli palannut kotiin, alkoi Vaasan päivettynyt nuoriso heitellä hänen koti-ikkunaansa kivillä. Suomalaismiehen mennessä ulos katsomaan, mitä tapahtui, ampuivat värilliset häntä autosta, kuten afroamerikkalaiset nuorisokulttuuriesikuvansa konsanaan. Suomalaismiehen kuolema oli lehtien mukaan vain millien päässä.

Vaasan maahanmuuttajat ovatkin tunnettuja siitä, että he liikkuvat suurina aseistettuina ryhminä. He vihaavat suomalaisia ja haluavat alistaa uuden kotikaupunkinsa väkivallalla omaksi leikkikentäkseen, jolla sivistys ja suomalaisuus ovat tuntemattomia käsitteitä. Vaikka lehdet tulvivat uutisia suomalaisiin kohdistuvista hyökkäyksistä, ei Vaasan kaupungilla ole aikomustakaan tyrehdyttää muuttovirtaa. Vain muutama kuukausi sitten maahanmuuttajat pahoinpitelivät poliiseja ja ovimiehiä sairaalakuntoon keskustassa sijaitsevassa yökerhossa. Suomalaisnuoria puukotettiin pari vuotta sitten röyhkeästi bussissa. Väkivaltaiset ryöstöt ja joukkopahoinpitelyt ovat arkea.

 

Vaasa takaisin suomalaisille!

Massamaahanmuutto ei ole ainoastaan vaarallista, se on myös kallista. Suomalaiset kaupungit eivät ole mielellään laskeneet pakolaisten ja maahanmuuttajien aiheuttamia todellisia kustannuksia silloinkaan, kun niitä on pyydetty. Turun kaupunki puolestaan yritti röyhkeästi salata lehdistöltä ja kaupunkilaisilta kustannuslaskelmat, kun niiden tulokset selvisivät. Vuonna 2009 Turun kaupunki maksoi lähes 40 miljoonaa euroa maahanmuuttajien ja vieraskielisten käyttämistä palveluista. Se, paljonko maahanmuuttajat kuormittivat rikoksillaan esimerkiksi suomalaista oikeusjärjestelmää tai yksittäisten suomalaisten lompakkoa, ei luonnollisesti selviä tutkimuksesta. Raha on suoraan pois suomalaisilta lapsiperheiltä, nuorilta ja vanhuksilta.

Hieroakseen suolaa suomalaisten haavoihin vaasalaiset päättäjät ovat jopa alentaneet maahanmuuttajataustaisten hoitajien kielivaatimuksia. Onko kaupungin tulevaisuus todellakin maahanmuuttajajengeissä ja ammatti- ja kielitaidottomissa värillisissä työntekijöissä? Mikäli valtamedia, kansalaisjärjestöt ja kunnallispoliitikot saavat päättää, niin kyllä on.

On kuitenkin olemassa myös vaihtoehto. Myös vaasalaiset itse voivat ottaa kaupunkinsa ohjat. Nyt on kansallismielisten suomalaisten aika alkaa päättää naapurustonsa, kotikaupunkinsa ja kotimaansa asioista. Vaasan työpaikat, ravintolat, bussit, koulut ja kadut on otettava takaisin suomalaisille. Tämä onnistuu ainoastaan järjestelmällisellä ja tavoitteellisella toiminnalla. Ota yhteyttä Suomen Vastarintaliikkeeseen jo tänään, ja ala rakentaa tovereidesi kanssa Vaasaan aktivistiryhmää!

 

Aiheesta lisää:

Mustat raiskaustilastot

Mustat raiskasivat, kiduttivat, ampuivat ja hukuttivat

Pudasjärvi – varoitus Suomelle

Aiheesta muualla:

http://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/254922/Turku+yritti+salata+tutkimuksen++maahanmuuton+kustannuksista

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2011100314499933_uu.shtml

http://mediaseuranta.blogspot.fi/2010/04/pohjalainen-pakolaisasiassa-on-juhlan.html#more

http://mediaseuranta.blogspot.fi/2010/09/pohjalainen-maahanmuuttajien-runsaus.html

 

Juuso Tahvanainen

20 KOMMENTIT

 1. Koska tulee Vastarintaliikkeen Vaasa-osasto? Hälsningar från soliga Vaasa!

 2. Uskomattoman vastuutonta toimintaa Vaasan päättäjiltä! Toivottavasti myös tuon kaupungin kaduille saadaan radikaalia vastarintaa paikallisia herättelemään. Monikulttuurisuus EI ole rikkaus!

 3. Sen lisäksi, että monikulttuurisuus ja rodunsekoittaminen ovat pitkällä tähtäimellä uhka valkoisen rodun jatkuvuudelle, monet valkoiset myös joutuvat konkreettisesti monikulttuurin uhreiksi.

  Hyvä kirjoitus vaietusta aiheesta!

 4. Paljon tuttuja asuu Vaasassa, ja siellä tämä pakolaispolitiikka on riistäytynyt täysin käsistä… Jonkin verran paikalliset ovatkin panneet hanttiin, mutta toivon mukaan tulevaisuudessa taistelu on järjestäytyneempää.

 5. Loistavaa tekstiä jälleen Juusolta!

  Monikulttuurisuuden mukanaan tuomat haitat käyvät koko ajan suuremmiksi, mutta kaikesta huolimatta media vaikenee tuon tuosta. Kumpi sitten on tärkeämpää, puolustaa omia läheisiään ja itseään vai vältellä rasistiksi leimautumista? Kun leimautuminen on puolustautuessa välttämätöntä, niin leimaudutaan sitten.

 6. Hyvällä asialla näköjään tälläinen vastarinta on liikkeellä ja hyvä että tulitte tänne Vaasaan. Mä oon ollut jo pitkään sitä mieltä että jos Helsingin Herrojen mielestä pitää ottaa maahanmuuttajia suomeen, niin ottakaa. Mutta niin niille max. 3kk selvitymisraha ja sen jälkeen vois elää työskentelemällä. Mutta kun osa maahanmuuttajista tuntuu tulevan tänne sosiaalitoimiston ja kelan takia. En ole varma mutta luulen että saavat tukia enemmän kun työtön Suomalainen.
  Lisäksi olen sitä mieltä että jos maahanmuuttaja tekee Suomessa minkä tahansa rikoksen, niin eikun samantien pakkotyöhön tienaamaan kotimatka-rahansa.
  Eräs tuttu ajoi linja-autoa joka toi suomeen maahanmuuttajia, ne tietysti vietiin johonkin maahanmuuttokeskukseen ja koko sen matkan (noin 400km) niille afrikan itäpuolen asukeille kerrottiin heidän omalla kielellään että mitä tukea täältä Suomesta saa miten niitä haetaan.
  En mielestäni ole rasisti ja Suomeen mielestäni saa tulla maahanmuuttajia, mutta tuo ylenpaattinen rahan jakaminen nille ja rikoksien salliminen ei saa jatkua.
  Loppuun vielä linkki Pohjalaiseen kirjoitetusta jutusta joka koskee Vaasaa ja maahanmuuttajia http://www.pohjalainen.fi/mielipide/yleis%C3%B6lt%C3%A4/vaasassa-paljon-ulkomaalaisia-1.1276891

 7. Petri olet oikeassa että vastapuolemme haluaa maalata kaikkia “konservatiivisuutta”, sekä oman identiteetin hyväksyviä ihmisiä ja sen puolesta taistelevia kollektiivisia suomalaisia rasisteiksi.

  Sana “rasismi” on ristiriitainen konsepti ja youtubessa on monia mielenkiintoisia henkilöitä, jotka ovat laittaneet omat kasvonsa esiin tämän sanan ja konseptin kukistamiseksi. Pääpuitteiltaan sanaa “rasismi” ei olla yleensä määritelty, joten aina kun joku päättää kutsua sinua, tai jotain muuta henkilöä rasistiksi pyydä häntä määrittelemään sana ja tästä yleensä aukeaa iso määrä erinlaisia ristiriitaisuuksia ja vasta-argumentteja, jotka monessa suhteessa tekee “antirasisteista” itsestään ristiriitaisia ja jopa rasisteja heidän omilla määritteillään.

  Siksi on tärkeää että sana rasismi, kuten myös sana “konservatiivi” tai mitkä tahansa muut termit aina pyydetään määrittelemään, jotta sanojen leimaavaa käyttöä pystytään rajaamaan ja näin termi ei veny kesken väittelyn tai keskustelun. Jos termi on erittäin epämääräinen, voi sana “rasismi” tarkoittaa monta eri asiaa ja olla tarkoittamatta joitan tilanteen niin vaatiessa.

  Tässä hieman neuvoja antirasistien ja humanistien argumenttien systemaattiseen kukistamiseen.

  http://www.youtube.com/watch?v=qyOOALY5BM8
  http://www.youtube.com/watch?v=g_OgRLAQjM0
  http://www.youtube.com/watch?v=3_oEXFzi_DU

  Älkää kuitenkaan ottako kaikkia heidän asioitaan suoraan, koska heillä on aika lailla anarkistisia ja liberalistisia ajatuksia, mutta he ovat myös erittäin konservatiivisia ja puhuvat paljon rotujen välisistä eroista ja he kohtaavat aika paljon leimaussyytöksiä ja rasistiksi nimittelyä, ja siksi he ovat aika hyvin rakentaneet argumentointia tuota kyseistä sanaa vastaan. Youtubessa oli 45 minuutin video, missä purettiin osiin koko sana “rasismi” ja osoitettiin että se on erittäin kaksinaismoraalinen ja väljä termi, sekä miten sitä vastaan kuuluu systemaattisesti väitellä. Harmi että youtube poisti kyseisen kanavan ja videon.

 8. Jeps, täysin samoilla linjoilla tekstin kanssa…
  Katsellut tätä touhua jo kauan ja joutunut monesti keskellekkin, juurikin vähän aikaa sitten nuorten kotibileet joissa olin paikalla päättyi siihen, että paikalle tuli kutsumaton maahanmuuttelia vieras…

  Tilanne äityi sitten siihen asti, että monesti pyydettyämme tätä poistumaan poika sitten nappasi teleskooppi patukan taskusta ja koitti lyödä ystävääni päähän useaankin otteeseen. Tämäkään ei riittänyt vaan jäppinen alkoi soittaa kavereilleen että tuovat pari paukkurautaa paikalle täällä jokku rasisti pellet aukoo hänelle päätä… Lopuksi sain sitten itse pojan aisoihin kun en mikään pieni jäppinen ole… Poliisi sitten kiitti ja kuittasi (kerrankin). Nyt asia taitaa olla syyttäjän harkinnassa, törkeän pahoinpitelyn, kotirauhan rikkomisen lievän huumausaine rikoksen nimikkeellä. Lain mukaan linnaa pitäisi tulla, mutta eiköhän jokainen meistä tiedä miten siinä käy -..-…

  Itse olen vasta 18v nuori jäppinen, tosin ehkä hieman edellä monia ikäisiäni, meinaan kiinnostus politiikkaan yms kova mm kuulun kaupungin toisen asteen koulutus lautakuntaan yms yms… Uskon, että ainakin tukijäseneksi Vaasan ryhmään ajallaan päädyn, kenties aktiiviksikin aikanaan, vielä tosin siihen en itseäni valmiiksi tunne…

  Hälsiningar from Vaasa!!!

 9. Eivät kaikki ulkomaalaset ole pahantekijöitä ja rikollisia. Ei kaikki ulkomaalaisia voi leimata jokku ulkomaalasi rikoksien takia. Monet ulkomaalaset ovat hyvääkin tehneet. Esim Mike Mekkanen, yliopistossa töissä. Monet ulkomaalaset tekevät kaupungille töitä, ovat autokoulussa töissä, ovat nuorisoohjaajia, ovat asiakaspalvelijoita. Ei kaikki ulkomaalaset ovat pahoja monet on tuonut kulttuuria ja hyviä asioita tänne suomeen. Ei kaikki ulkomaalaset ovat työttömiä. Tekeväthän ne suomalaisetkin kauheita rikoksia. Huumerikos on ollut jo aikoja sitten yleistä. Monet vaaaaanhat miehet istuu vieläkin vankilassa huumeduunin pyöritteöyn takai. En ole ainakaan tähän asti kuullut että ulkomaalainen on murhannut perheensä tai kidnapannu ihmisiä mutta suomalaisia olen kuullut. Ei tarkoita että jos on suomalainen niin on täysin puhdas hyvän tekevä. Onhan ne ulkomaalaset tuoneet sitä pahaakin mutta kaikki nuoret miehet ovat tämän kaiken takana. On aivan toökeää jos kaikkia ulkomaalaisia leimataan olymppia rikosten takia.

  • Multikulturismi päättyy aina samalla tavalla kaikkialla: joko paikalliset asukkaat tai tulokkaat hävitetään pois tavalla tai toisella (surmaamalla, karkoittamalla tai tuhoamalla geenit ja meemit). Tämän säännön esimerkkejä löytyy historiasta pilvin pimein, mutta poikkeusta tästä empiirisestä säännöstä ei löydy, kun multikulturismia jossakin maassa seurataan vähän pidemmän ajan.

   En voi muuta kuin kauhistuen ihmetellä miten “kollektiivinen suomalainen” on päättänyt tehdä kansallisen itsemurhan. Älyttömiä määriä vahingollista ainesta (loisia) tuodaan Suomeen, joka ei kestä sitä. Nykyinen meno päättyy, kun nykyinen älytön hallinto vääjäämättä kaatuu omaan toimintakyvyttömyyteen, sen jälkeen loogisena jatkona on vain verinen rotusota. Viimevuosien etniset sodat ympäri maapalloa ja pitkin historiaa eivät opettaneet Dinaa ja keskivertosuomalaisia yhtään mitään.
   Tämä sota alkaa ei ihan heti, vaan ensin talous yskii ja “taikaseinä” menee rikki, sitten talous pysähtyy totaalisesti ja maassa on takuuvarmasti nälänhätä. Nykyisen hallinnon talouspolitiikka johtaa siihen vääjäämättä. Sitten nälkäänäkevä yhteiskunta radikalisoituu nopeasti; epäsuomalainen aines puhdistaa “omia” kortteleita viimeisistä suomalaisista; samanaikaisesti nälkiintyneet suomalaiset järjestäytyvät suojeluskuntiin. Sitten epäsuomalaisten korttelit piiritetään eivätkä he kestä talven yli kun sähköt, vedet, lämmöt, lääke- ja ruokahuolto on poikki. Valitettavasti huomattava osa suomalaisesta populaatiosta ei selviä tulevasta kriisistä, mutta suomalaisten menetykset olisivat paljon pienemmät, jos multikulturismi olisi purettu ajoissa, eli epäsuomalaiset (98-99% ja jok’ikinen epäeurooppalainen) olisi hallitusti karkotettu maasta ennen tulevaa sotaa.
   Mutta kun Suomen kansa on myrkytetty liberalismin/multikulturismin tuhoisilla ajatuksilla – se vain varmistaa, että tuleva kriisi purkautuu erittäin ikävästi (l. tavanomaisesti) ja siihen loppuu multikulturismikin.

 10. Dina. Olet oikeassa etteivät kaikki ulkomaalaiset ole rikollisia, mutta tuo perustuu vain emotionaalisuuteen, eikä realistiseen objektiivisuuteen. Esimerkiksi rikollisuutta esiintyy maahanmuuttajilla prosentuaalisesti enemmän Suomessa kuin muualla maailmalla. Tämä “mamu”-ilmiö tapahtuu jokaisessa maassa mamujen etnisyydestä huolimatta, paitsi ankarissa islamistisissa maissa, joissa varkailta katkaistaan kädet ja turistit ovat pääosin vain eurooppalaisia öljy-yhtiöiden toimitusjohtajia.

  Jos nyt puhutaan ihan oikeista realiteeteistä, niin rikollisuus on aina pyörinyt etnisyyden ympärillä. Maahanmuuton ympärillä liikkuvat vahvasti huumekauppat, ihmiskauppat, asekaupat ja muu organisoitu rikollisuus. Näin maahanmuutto luo ongelmia ihan missä tahansa maassa etnisyydestä katsomatta. Suomeen virolaiset ja venäläiset ovat tuoneet vahvaa organisoitua rikollisuutta, kun taas arabit ja siitä tummemmat toimivat enemmänkin paikallistason rikollisuudessa ja verkostautuvat hitaammin, mutta juurtuvat paremmin. Lähiöt ghettoutuvat eikä asialle ilmeisesti tehdä mitään, ennen kuin asiasta oikeasti kärsitään.

  Kyse ei ole niinkään geneettisistä tai kulttuurillisista eroista, vaan ihmisten halusta omaksua identiteetti ja hakeutua tuon identiteetin kautta kollektiivisiin ryhmiin. Tässä nyt itsessään ei ole mitään väärää, mutta monesti tämä johtaa yhteiskunnassa väkivaltaisuuksiin ja paikallisiin kulttuuri- ja etnisiin jännitteisiin. Amerikasta tuleva väkivaltakulttuuri ja yksilön narsistisuuden romantisointi ei auta yhtään tätä asiaa.

  Erilaisuus ei ole vahvuus vaan heikkous, koska erilaisuus luo konfliktia. Kyse ei ole suvaitsemattomuudesta, koska maahanmuuttajilta ei odoteta samaa suvaitsevaisuutta kuin kantaväestöltä. Ongelmasta puhuvat yksilöt leimataan aina rasisteiksi julkisten mielipidesanelukoneiston (median) toimesta. Ongelma ei katsota median ja päättäjien toimesta objektiivisesti, koska objektiivisuus saattaisi tuoda esiin EU:n pakottaman maahanmuuton järjettömyyden.

 11. Itse olen yrittänyt aina olla positiivinen ja arvostaa erilaisuutta niin ihmisissä kuin kulttuureissa. Mutta kun aina vain uudestaan ja räikeämmin mamut käyttävät etnistä taustaansa hyväkseen, on luottamus heitä kohtaan romuttunut. Hiljattain tuli järkyttävä uutinen, että kaksi mamupoikaa olivat raiskanneet valkoisen tytön törkeästi – ja silti sekä yhteiskuntamme että lastensuojelu puolustivat tekijöitä hanakammin kuin raiskattua uhria! Päätin, etten enää ikinä katsele näitä asioita kritiikittömästi. Tätä uutista yritettiin kieltää kommentoimasta useilla uutissivuilla ja facebook-sivuja sensuroitiin. Sitäkö on sananvapaus Suomessa nykyään?

  Miksi meidän on hyväksyttävä pienen marginaaliporukan laittomuudet? Oli porukka taustoiltaan mitä tahansa, ei kenellekkään saisi suoda erivapauksia. Mamuja Suomessa on tällä hetkellä 3.9% (korjatkaa, jos luku on väärä) mutta he tekevät 28 % kaikista raiskauksista! Miksi tähän järkyttävään tilastoon ei puututa jo vastaanottokeskuksissa? Viranomaisilla on työkaluja tämän ehkäisemiseen, mutta haluja ei tunnu olevan, koska pelkäävät saavansa rasistin leiman. Mutta miettikääpä naisiamme ja tyttäriämme, niitä satoja uhreja joka vuosi. He kantavat nämä arvet lopun elämäänsä ja kaikki eivät psyykkisesti toivu koskaan!

  Uutisissa kun suomalainen ja valkoihoinen mies tekee rikoksen, kerrotaan tekijän taustat ja tuntomerkit hyvin tarkkaan. Se on ihan oikein, MUTTA: kun saman rikoksen tekee romaani tai mamu, rikoksen yksityiskohdat sensuroidaan, jotteivät vähemmistöt loukkaantuisi. Miksi ketään rikoksen tekijää pitäisi suojella ja paapoa, kun puhutaan demokraattisesta yhteiskunnasta, jossa piti olla sananvapaus?

  Mielestäni yhtäkään kansanryhmää ei saisi paapoa tai hyväksyä heidän rikoksiaan vain sen takia että, ovat vähemmistöä.

 12. Mitä me tavalliset veronmaksajat voimme asialle? Onko tällä järjestöllä oikeasti jotakin poliittista vaikutusvaltaa? RKP yhdessä vasemmistoliiton ja vihreiden kanssa kuskaa joka helvetinpäivä lisää rikollistaustan omaavia kurdeja ja somaleja tänne Vaasaan loisimaan. Olympiakortteli on huumekortteli. Turkin kurdit pyörittävät siellä huumekauppaa ja somalit asekauppaa. Poliisi ei jostain syystä tee mitään.

  Byrokratian rattaita ei saa pysäytettyä millään. On vain kärsittävä tai muutettava johonkin sivistysvaltioon kuten Venäjälle, jossa valkoisella ihmisellä on vielä jotakin ihmisoikeuksia jäljelä (verrattuna suomen tilanteeseen).

  • Jotkut alistuvat hiljaa kärsimykseen tai pakenevat muualle, toiset taas eivät pahimmallakaan hetkellä hyväksy muuta vaihtoehtoa kuin taistelun.

   Ryhdistäytykää, ja jättäkää viimeistään nyt tuo loputon surkuttelu “kärsimyksestä” tai siitä ettei poliisi tee asioille mitään (mikä “yllätys”, hohhoijaa). Ottakaa elämänne ja oikeutenne omiin käsiin.

   • Eihän kukaan (rehellinen työssäkäyvä ihminen) tykkää tästä vallitsevasta tilanteesta, jossa suomalainen yhteiskunta ja suomalaiset perinteet vedetään RKP:n, sasemmistoliiton ja vihreiden toimesta vessanpöntöstä alas. Mutta auttaako tarrojen liimaaminen sähköpylväisiin tilannetta? Hyvässä lykyssä Olympia-korttelissa joku somalijengi vielä puukottaa, kun menee sinne heidän reviirilleen liimaamaan jotain tarroja seiniin. Mitä konkreettisia asioita voidaan tehdä (esim. tämän järjestön kautta), jotta asiat todellakin muuttuisivat ja rikolliset saataisiin lähetettyä takaisiin Somaliaan?

    • Tarrojen liimaaminen on yksinkertaisesti osa järjestön mainontaa. Sillä kiinnitetään suomalaisten huomio ja tehdään järjestöstä tunnetumpi. Kukaan SVL:ssä ei varmasti kuvittele, että tarrat, julisteet tai lentolehtiset olisivat muuta kuin tapa kertoa järjestön olemassaolosta.

     Mainonta on tärkeää, jotta saadaan lisää ihmisiä mukaan. Mitä enemmän ihmisiä kuuluu järjestöön, sitä monipuolisemmin ja vahvemmin se voi ryhtyä toimiin suomalaisten hyväksi.

     SVL:n saavutuksiin voi varmasti jo nyt lukea sen, että se on valanut taisteluhenkeä ja rohkeutta suomalaisiin nuoriin. Aktivistit jakavat suomalaisuuden sanomaa, vaikka olisikin vaara, että somalit tai äärivasemmistolaiset kävisivät heidän kimppuunsa. Mikään ei muutu, ellei ainakin osalla suomalaisista ole uhrimieltä.

     Vastarintaliike siis tällä hetkellä valmentaa ihmisiä toimimaan kaduilla ja valistaa suomalaisia yhteiskunnan epäkohdista sekä poliittisesta vaihtoehdosta. Kun tulevaisuudessa tarpeeksi moni suomalainen on koulutettu toimimaan kansallismielisessä järjestössä, onkin meillä Suomessa vahva ja kurinalainen ryhmä ihmisiä, jotka ovat valmiit ottamaan somaleiden valtaamat “reviirit” takaisin suomalaisille. Ja lähettämään Suomeen kuulumaton aines takaisin sinne, mistä se tulikin.

     Tällä hetkellä SVL mainostaa ja kouluttaa. Yhä enemmän se myös toimii. Mitä useampi liittyy, sitä nopeammin järjestö pääsee tositoimiin.

  • Niin no, tervemenoa vaan vaikka Venäjälle jos siltä tuntuu. Kannattaa tosin varautua siihen että se alati omaa surkeuttaan ruikuttavan “miehen” elämä saattaakin olla itärajan takana aika lailla vaikeampaa kuin Suomessa.

   Vaasan, niinkuin muunkin Suomen ongelmien ratkaiseminen on puhtaasti asennekysymys. Ylivoimaiseksi tämä ongelmanratkaisu muodostuu ainoastaan siinä tapauksessa että (jostain täysin käsittämättömästä syystä!) odotetaan poliitikkojen tai viranomaisten tekevän jotain sen eteen. Em. tahot ovat tehneet oman kantansa asioihin täysin selväksi jo vuosia, ellei peräti vuosikymmeniä sitten.

   Kenenkään ei kannata tuhlata aikaansa ja voimavarojaan pyrkiäkseen vaikuttamaan yhteiskunnan kehitykseen virallisten ja byrokraattisten kanavien kautta. Kansallismieliset ovat hakanneet päätään siihen seinään ympäri Eurooppaa jo niin pitkään että asian luulisi oleva täysin selvä vähän hidasälyisemmällekin.

 13. Taistelun pitää olla laaja, ja teillä näyttäisi olevan omaa väkeä uudessa Vaasan valtuustossa.

 14. Vaasassa kaikki hyvin:

  Vaasan valtuusto tappelee siitä, millainen Vaasan jalkapallostadionin nurmikon pitää olla: tekonurmi vai aito nurmi. Myös uudella ravikeskuksella menee hyvin. Uudessa ja kalliissa (veronmaksajat maksaa) havosurheilukeskuksessa hevosmiehet ja raviohjastajat voivat vapaasti taas vokotella ala-ikäisiä tallityttöjä.

  Vaasassa vanhukset ja sotaveteraanit joutuvat nukkumaan paskaisissa vaipoissa, kun hoitajia ei palkata (Yle uutiset: 24.1.2013). Somaleille ja maahanmuuttajille kyllä riittää hoitajia ja terveyskeskuksissa he pääsevät kantasuomalaisista koostuvan jonon ohi pikkuisen rasistikorttia heiluttamalla.

  Suomessa (ja etenkin Vaasassa) loisiville somaleille annetaan niin hyvin rahaa (sossu+kela), että sitä riittää jopa lähetettäväksi Somaliassa sotiville terroristikapinallisille (al-Shabab ja al-Qaida). Tästä Somalian sisällissodan rahoittamisesta Suomesta käsin ei esimerkiksi suomalainen lehdistö kirjoita riviäkään!

Comments are closed.