Koti Uutisia Sionistilobbyn vainoaman suomalaismiehen “terrorismisyytteet” osoittautuivat valheiksi Britanniassa

Sionistilobbyn vainoaman suomalaismiehen “terrorismisyytteet” osoittautuivat valheiksi Britanniassa

5
Suomalaismies on liitetty julkisuudessa tuomioistuimen kieltämään National Action -järjestöön.

Kansallinen Vastarinta on useaan otteeseen uutisoinut, kuinka Britannian sionistilobby on vainonnut sittemmin kiellettyyn National Action -kansallissosialistijärjestöön liitettyjä ihmisiä. Lobbyyn kuuluvat muun muassa Community Security Trust, Campaign Against Antisemitism, Conservative Friends of Israel sekä International Holocaust Remembrance Alliance.

Viime vuonna valtamedia julkaisi näyttäviä valeuutisia, joiden mukaan “suomalaista uusnatsia” epäiltäisiin Britanniassa National Actioniin liitetyistä “terrorismirikoksista”. Muun muassa juutalaisen Erkko-säätiön omistama Helsingin Sanomat uutisoi 12.9.2017 näkyvästi ”terrorismista syytetyn uusnatsin” yhteydestä Pohjoismaiseen Vastarintaliikkeeseen.

Kirjoitimme tuolloin, ettei syytteissä kyse ole “terrorismista” vaan globalistista rahaeliittiä ärsyttävistä maahanmuuttokriittisistä ja sionisminvastaisista “mielipiderikoksista”. Britannian tuomioistuimen tuore päätös todistaa, että valtamedia valehteli aiheesta kun taas Kansallinen Vastarinta puhui totta.

Kuten oli selvää etukäteen, suomalaismiehen “terrorismisyytteet” olivat kokonaan tekaistuja – ja lopulta ne kaatuivat. Koko näytösoikeudenkäynnin tavoite oli pelotella kansallismielisiä varoittavan esimerkin kautta: “Jos teette vastarintaa globalisteja ja sionisteja vastaan, teidät tullaan leimaamaan terroristeiksi kansainvälisessä mediassa.”

Korruptoituneet poliisit ja syyttäjät pyrkivät tuhoamaan kansallismielisten aktivistien tulevaisuuden levittämällä näiden nimiä ja valokuvia mediassa tekaistujen terrorismilööppien yhteydessä. Vaikka syyteet kaatuvat, jää terroristileima ikuisesti otsaan, poliittinen poliisi laskelmoi.

Tekaistujen syytteiden kaatumisesta uutisoi Iltalehti, jonka mukaan suomalaismies ei ollut terroristi, vaikka hän on “rasisti”. Todellisia rasisteja ja terroristeja ovat kuitenkin National Actionin vastaisen ajojahdin aloittaneet sionistiset lobbausryhmät kuten Conservative Friends of Israel, joka tukee aitoja sotarikoksia ei-juutalaisia vastaan miehitetyssä Palestiinassa.

Vastarintaliike on seurannut Britannian poliisivaltiokehitystä tiiviisti, sillä uskomme, että Pohjoismaat tulevat Britannian esimerkin mukaisesti tulevaisuudessa yrittämään kansallismielisten mielipiteiden luokittelua “terrorismiksi”.
 

Lähde: Iltalehti

5 KOMMENTIT

 1. Huvittaa/oksettaa/vituttaa, että joku Jessikka Aro väittää joutuvansa vainon kohteeksi.

  Tämä Britannian keissi osoittaa, mitä todellinen vaino, maalittaminen ja valehtelu on. Se on läpimädän eliitin sotaa Euroopan viimeisiä suoraselkäisiä ihmisiä vastaan.

  • Joo tai Ilja Janitskinin tapaus, mies on istunut vankilassa/kotiarestissa 2 vuotta, vaikka ei ole edes syytteitä vain epäilyjä. Polpo vainoaa kansallismielisiä.

 2. Britannian sisäministeri Amber Rudd on esimerkillinen shabbos shiksa. Hän on ollut polvillaan koko ministerinuransa. Hän on, todellakin, oikea shabbos shiksa.

  Hänen viimeisin saavutuksensa on lakiehdotus (vai onko se jo laki), jossa ihminen voidaan tuomita vankilaan pelkästään sillä perusteella, että “ihminen on viettänyt aikaa internetissä äärioikeistolaisilla sivuilla”. Ja ai niin, äärioikeistolaisia sivuja ovat, tietenkin, oikeastaan kaikki sivut, paitsi juutalaismedian tai niiden lakeijoiden sivut.

  Britannia on jo Palestiina. Kansa on jo ghetossa, ja aidatulla alueella. Aidan toisella puolella ilkkuvat shabbos shiksat.

 3. Saa aika tietämätön olla jos palvoo jotain (((Breivikkiä))) valkoisen rodun pelastajana, tyyppihän murhasi kerralla enemmän valkoisia norjalaisnuoria kuin yksikään muslimien terrori-isku tähän mennessä.

  Lukaiskaapa se manifesti läpi, sivusta toiseen juutalaisten ja Israelin ylistämistä. Breivik myös poseerasi jossain kuvissa vapaamuurarien uniformu päällään. Jätkä on täysi sionisti ja todennäköisesti joku Mossadin PsyOp, Utoyan saarella kun esitettiin kritiikkiä Israelia kohtaan ja kehdattiin jopa vaatia kyseisen terroristivaltion boikotoimista. Ennen Breivikin veritekoja oli Norjassa myös puhetta Palestiinan valtion tunnustamisesta. Sitten tämä tapahtui, melkoista “sattumaa”, joopa joo..

Comments are closed.