Koti Uutisia EU uhkaa jälleen Unkaria sanktioilla

EU uhkaa jälleen Unkaria sanktioilla

4

EU on jo pitkään harkinnut sanktioita Unkaria vastaan sen jälkeen kun maan pääministeri Viktor Orbán ja hänen hallituksensa eivät ole hyväksyneet unionin joukkomaahanmuuttopolitiikkaa. Nyt näyttää kuitenkin siltä, että uhkauksista ollaan siirtymässä askelta lähemmäksi todellisuutta. Uusien vaatimusten takana on ryhmä, jonka tehtävänä on ollut selvittää, rikkooko Unkari “EU:n perusarvoja” maahanmuuttopolitiikallaan.

“Kerta toisensa jälkeen Viktor Orbán ja hänen hallituksensa heikentävät oikeuslaitosten ja lehdistön vapauksia sekä EU-kansalaisten fundamentaalisia oikeuksia”, sanoo ryhmän johtaja Judith Sargentini.

Sanktioista ensimmäinen olisi poistaa Unkarilta äänioikeus Eurooppa-neuvostossa. Jotta maan äänioikeus voitaisiin poistaa, vaaditaan tälle kaksi kolmasosaa äänistä Euroopan parlamentissa. Koska maat kuten Puola ovat myös olleet EU:n uhkausten kohteena, on todennäköisyys hyvin pieni sille, että hanke saa tarvittavat äänet.
 

Lähde: RT

4 KOMMENTIT

  1. Siellä se jyrki pullistelee junkerin selän takana. Menis Orbanin eteen pullistelemaan . Saattais olla muukin kuin otsa hiessä.

  2. On se kamalaa kun joku yrittää suojella kansaansa ja maatansa ählämi-invaasiolta. Kielisukulaisemme näyttävät esimerkkiä miten tilanne tulisi hoitaa ja viherpunarkit parkuu. Mies ansaitsee mitalin!

    • Huvittavaa miten valtamedian kansanpetturit dissaa Unkaria, koska se on harvoja maita Euroopassa, jotka haluavat säilyttää kansallisen identeettinsä ja suvereenisuuden sekä pitää maan etnisesti yhtenäisenä ja vahvana, turvallisena eikä halua ählämi-invaasiota tuhoamaan maataan. Onhan se silloin tosi paha asia, kun ei suostu globalistien ja koukkunokkien vaatimuksiin raiskata isänmaataan. On se Unkari vaan paha maa!🙂

    • Kyllä siellä on Suomen osalta parkumassa myös itseään oikeistoksi kutsuvat puolueet -kokoomus varsinkin.

Comments are closed.