Koti Uutisia Islamistisen puolueen kannatus lisääntyy Belgiassa

Islamistisen puolueen kannatus lisääntyy Belgiassa

1

Belgiassa Islam-puolueen kannatus on nousussa. Puolue osallistuu maan kunnallisvaaleihin, ja yhtenä heidän tavoitteistaan on sharia-lain käyttöönottaminen Belgiassa.

Puolue osallistui ensimmäistä kertaa vaaleihin vuonna 2012, jolloin he saivat edustajan niin Moelenbeekin kuin Anderlechtin kunnanvaltuustoon. Nyt lokakuussa pidettävissä vaaleissa Islam-puolue asettuu ehdolla 28 kunnassa, ja he ovat julistaneet tavoitteekseen tehdä Belgiasta islamistisen valtio. “Tavoitteemme on sataprosenttinen islamistinen valtio. Emme kuitenkaan tahdo tehdä hunnusta pakollisia. Sharian käyttöönotolla tahdomme seurata profeettamme tietä ja Koraania”, sanoo puolueen perustaja Redouane Ahrouch.

Puolueen avoin ultraislamistinen politiikka on aiheuttanut närästystä muiden poliitikkojen keskuudessa. Esimerkiksi maan maahanmuuttoministeri Theo Francken sanoi, että Islam-puolue kuvottaa häntä ja että hän pitää shariaa epädemokraattisena.

Belgialaiset poliittiset asiantuntijat ovat sanoneet uskovansa, että puolueen kannatus on nousussa ja että he luultavasti tulevat voittamaan uusia paikkoja lähinnä, koska useat marokkolais ja turkkilaistaustaiset henkilöt ovat kyllästyneet perinteisiin vasemmistopuolueisiin, joita he ovat ennen äänestäneet.
 

Lähde: Nordfront.se

1 KOMMENTTI

  1. Sitä saa mitä tilaa. Vapaa maahanmuuttopolitiikka ja vihervasemmiston harrastama monikulttuurisuuden pakkosyöttö alkaa tuottaa tulosta. Hienoa tulosta.

Comments are closed.