Koti Uutisia Simon Wiesenthal Center ei pidä Magneettimediasta

Simon Wiesenthal Center ei pidä Magneettimediasta

3

uk_swc_magneettimedia

Tavaratalo J. Kärkkäinen Oy:n mainoslehti Magneettimedia on saanut juutalaiset takajaloilleen jo kansainvälisesti. Ammattimainen juutalainen painostusjärjestö Simon Wiesenthal Center (SWC) on noussut vaatimaan sensuuria.

Viimeisin kohu Magneettimedian teksteistä syntyi, kun lehti käsitteli juutalaisten “pyhien” kirjoitusten sekä tiettyjen rabbien suhdetta pedofiliaan. Esimerkiksi useiden katolisten pappien pedofilia on ollut yhteiskunnallisesti hyväksyttävä puheenaihe jo vuosien ajan. Monet kuitenkin vaativat juutalaisille kritiikkisuojaa. Kuten Magneettimedian julkaisemassa artikkelissa “Suuri raiskaavien rabbien salailu” todetaan, ei valtamedia uutisoi länsimaissa juutalaisen yhteisön sisällä tapahtuvasta seksuaalisesta ahdistelusta.

Artikkelissa kuvattiin muun muassa tuoretta tapausta, jossa newyorkilaisrabbi oli jatkanut vuosien ajan lasten raiskaamista, vaikka hänen kollegansa olivat toiminnasta tietoisia. Vaikka newyorkilaismediat uutisoivat samaan aikaan katolisen yhteisön sisällä tapahtuneesta hyväksikäyttötapauksesta, ei juutalaisraiskaajan toiminnasta mainittu sanallakaan tiedotusvälineissä. Saman artikkelin toisessa osassa kerrattiin lainauksia juutalaisille pyhästä Talmudista. Lainauksissa muun muassa todetaan, ettei aikuisen miehen yhtyminen tyttövauvaan ole järin tuomittavaa. Edellä mainittuun kannanottoon, Babylonialaisen Talmudin englanninkieliseen käännökseen ja sen muihin epäterveisiin kannanottoihin voi tutustua esimerkiksi osoitteessa: http://www.come-and-hear.com/kethuboth/kethuboth_11.html

Voisi luulla, että “pyhät” lausunnot lasten raiskaamisesta sekä rabbien pedofilia olisivat saaneet juutalaisjärjestöt nolostumaan ja hiljenemään hetkeksi. SWC kuitenkin nosti aiheesta myräkän ja vei asian suoraan Suomen presidentti Sauli Niinistölle. SWC:n kannanotossa muistutetaan muun muassa Suomen aseveljeydestä Saksan kanssa toisessa maailmansodassa. Järjestö vaatii presidenttiä puuttumaan sionismikriittiseen kirjoitteluun Suomessa sen kaikissa muodoissa.

Vaikka SWC esiintyy julkisuudessa usein “rasisminvastaisena” ihmisoikeusjärjestönä, on se maailmanlaajuisesti tärkeä Israelin sota- ja rotupolitiikan tukija. Samalla, kun SWC kannattaa aseellista nationalismia palestiinalaissiviileitä vastaan Israelissa, se läksyttää ei-juutalaisia kansoja pienimmistäkin kansallismielisyyden osoituksista. SWC pyrkii lausunnoillaan ja kiristyksellä muuttamaan valtioiden suhtautumista Israelin rasistiseen politiikkaan suopeammaksi.

Tietonsa Magneettimedian kirjoituksista ylikansallinen SWC on arvatenkin saanut suomalaisilta juutalaisilta, jotka tekevät hanakasti rikosilmoituksia sionismikriittisistä kirjoituksista. Suomen juutalaisyhteisö on toistaiseksi pitänyt matalaa profiilia. Rajoittamalla suomalaisten sananvapautta ja poliittisen keskustelun mahdollisuuksia se saattaa kuitenkin hankkia paljon uusia vihollisia.

 

Aiheeseen liittyen:

Suomen juutalaisjohtaja murhaa sananvapauden
Magneettimedia: Yle kuuluu sionistisen eliitin vaikutuspiiriin
Lehdelle syyte kiihottamisesta kansanryhmää vastaan

Aiheesta muualla:

Suuri raiskaavien rabbien salailu

3 KOMMENTIT

  1. Tämä Simon Wiesenthal -jengi on niin naurettavaa porukkaa, ettei paremmasta väliä. Ikävä kyllä hullussa maailmassa heidänkin kaltaisillaan voi olla vaikutusvaltaa.

  2. En minäkään tykkää Wiesenthal-keskuksesta vastavuoroisesti. Luin heidän sivuiltaan kuinka suomalaiset vannoivat tukea israelin valtiolle… Aika oksettavaa porukkaa, jolla moraali venyy ja paukkuu. Pedofilia on rikos myös juutalaisille siinä missä muillekin.

  3. Eivät juutalaiset kontrolloi mediaa, muuten vain yrittävät hiljentää kaikki jotka eivät seuraa “puoluelinjaa”.

Comments are closed.