Koti Uutisia Magneettimedia: Yle kuuluu sionistisen eliitin vaikutuspiiriin

Magneettimedia: Yle kuuluu sionistisen eliitin vaikutuspiiriin

1

Tavaratalo Kärkkäisen julkaisema Magneettimedia-sanomalehti kuohautti jälleen suomalaista konsensusta julkaisemalla toimittaja Markku Juutisen artikkelin toisesta maailmansodasta ja Suomen asemasta Neuvostoliiton ja Saksan välissä.

“Suomi länsivaltojen uhrina Stalinille vuosina 1939–1940” -artikkelin johdannossa Juutinen kirjoittaa, että Yle kuuluu sionistisen eliitin vaikutuspiiriin. Erityisesti Juutinen arvostelee Ylen tuottamaa Mannerheim-elokuvaa, jossa Mannerheim esitetään mustaihoisena afrikkalaisena.

Lisäksi Juutinen kirjoittaa, pohjaten väitteensä pitkälti res. majuri Erkki Hautamäen teokseen Suomi myrskyn silmässä, että länsivallat huijasivat Suomea talvisodan alussa. Hitleriä Juutinen pitää rauhan miehenä, joka yritti tehdä kaikkensa säilyttääkseen rauhan Euroopassa.

Viime syksynä Magneettimediassa julkaistiin sionismia arvosteleva artikkeli, joka niin ikään häiritsi valtamedian tuntoja Suomessa.

 

Aiheesta muualla:

Magneettimedia.com

Magneettimedia.com

ESS.fi

Aiheeseen liittyen:

Suomen juutalaisjohtaja murhaa sananvapauden

1 KOMMENTTI

  1. Asian vieresta, mutta mahtava huomata että Kansallinen Vastarinta on hiljaa kiiruhtaen kasvanut loistavaksi mediaksi ja kommenttien runsaudesta näkee että kävijämäärätkin kasvaa kokoajan.

Comments are closed.