Koti Artikkelit Satojentuhansien valtiontuet monikulttuuriselle kaarnalaivayritykselle sekä eläinseksilobbaajille

Satojentuhansien valtiontuet monikulttuuriselle kaarnalaivayritykselle sekä eläinseksilobbaajille

18

Sosiaali- ja terveysministeriön avustuskeskus (STEA) on alkanut syytää taas veronmaksajien rahaa eliitille mieluisiin avustuskohteisiin. Tänä vuonna ärtymystä on herättänyt erityisesti se, että valtio törsää miljoonia “monikulttuurisuuteen”, kun taas esimerkiksi Hurstin leipäjono Helsingin vähävaraisille jäi kokonaan ilman tukea.

STEA päätti tuhlata lähes 300 000 euroa Startup Refugees -projektista tunnettujen Riku Rantalan ja Tuomas Milonoffin yhdistykseen. Startup Refugees on päässyt nauttimaan lisäksi muun muassa Suomi 100 -hankkeen ja ME-säätiön kanavoimista veroeuroista.

Startup Refugees perustettiin 2015 puhjenneen siirtolaiskriisin myötä. Hankkeen tavoite oli “todistaa”, että Suomeen tunkeutuvat irakilaiset, syyrialaiset, somalit ja afgaanit eivät suinkaan ole sosiaalipummeja vaan taloudellisesti tuottavia yhteiskunnan tukipilareita.

Projekti ponnisti julkisuuteen, kun Rantala kutsuttiin Yleisradioon esittelemään uusien “turvapaikanhakijoiden” mullistavimpia startup-innovaatioita. Rantala toi televisiolähetykseen silmäteränsä, Lifeseeker boatiksi ristityn kaarnaveneen, jonka maahantunkeutuja oli hänen mukaansa vuollut. Parempia esimerkkejä tunkeutujien “innovaatioista” Rantalalla ei ollut esitellä.

Vaikka kaarnaveneen saama ivallinen julkisuus oli Startup Refugeesille suuri imagotappio, on Suomen kansanpetturihallitus jatkanut hankkeen tukemista. Viime vuoteen verrattuna Rantala ja Milonoff saivat nyt yli 100 000 euroa enemmän STEA-tukea, josta suurin osa palaa monikulttuurisuusaktivistien palkkoihin.

Erilaiset monikulttuurisuusjärjestöt sekä somalien kaltaisille rodullisille ryhmille suunnatut yhdistykset saivat yhteensä useiden miljoonien tuet veronmaksajilta. Pelkästään Lieksassa somalit saivat 117 000 euron valtiontukipaketin. Esimerkiksi Suomi-Somalia Seura ry ilmoittaa ohjaavansa veroeurot toimintaan, jossa suomalaista yritysmaailmaa tiedotetaan somalipotentiaalista.

Valtio nosti tuntuvasti myös kulttuurimarxistijärjestö Sexpolle kohdistettua tukisummaansa, joka paisui tänä vuonna 524 539 euroon. Valtion päätös hämmensi monia, sillä Sexpo on lobannut avoimesti esimerkiksi eläintenraiskaamisen sekä “pedofilian hyväksynnän” puolesta.

Hallituksen leikkauspolitiikasta kärsivät vähävaraiset suomalaiset eivät olleet yhtä onnekkaita kuin kaarnaveneyhtiöt, eläintenraiskaajat ja somaliaktivistit. Suomen tunnetuin ruoka-apujärjestö, Veikko ja Lahja Hurstin perustama Laupeudentyö ry jäi kokonaan ilman valtion tukia. Yhdistys oli lähettänyt 380 000 euron tukihakemuksen STEA:lle, joka päätti kuitenkin hylätä sen.

Lähde: Suomen Uutiset

18 KOMMENTIT

 1. Näillä loisilla on varmaan lystiä, kun jakelevat muiden selkänahasta revittyä rahaa ympäriinsä mitä hulluimpiin tarkoituksiin. Nyt on korkein aika laittaa luu kurkkuun tälle porukalle ja stopata tällaiset sairaat rahavirrat.

 2. Jokos kaarnalaivatuotanto on otettu osaksi Masa-Yardsin konsernia?

  Onneksi Masalla on suorat kontaktit maailman suurimpiin ostajiin. Näin saadaan markkinoitua kerralla suuria määriä kaarnalaivoja. Ja tietysti valtion tuki selä takuurahat tarvitaan. Sitä kun ei tiedä monivuotisessa sopimuksessa miten karnan hinta muuttuu kun kysyntä yhtäkkiä kasvaa. Muutaman miljardin kun varaa niin suomalaisen kaarnan sijaan on vara ostaa afrikkalaistakin kaarnaa.

 3. Ei ole näkynyt taloudellista voimavaraa, aktiivisuutta tms. kansantalouden tukemishalua näillä läpsyköillä.
  Lumenpudotus sesongin aikana ei ensimmäistäkään näkynyt osoittamassa sitä voimavaraa kolan tai lumilapion varressa.
  90% on pelkkiä sotarikollisia ja elintasopakolaisia, jotka ovat tänne tulleet vain ja ainoastaan loisimaan muiden kustannuksella ja kuten artikkelista näkyy, myös muut hyyryläiset tekevät rahaa tällä.
  Parin viikon tai jopa kuukauden mittainen yleislakko olisi poikaa, nyt olisi mahdollsiuus se toteuttaa lain voimaisesti, liitot kun harkitsevat lakko-oikeuden poistamista tai reilua heikentämistä.
  Mutta ei taida näistä suomalisista vellihousuista olla siihen.

 4. Kaarnavene…mitä vittua? Tuon idean on ollut pakko tulla suoraan ripulipaskana alapäästä koska yläpäällä ei tuota yksinkertaisesti voi saada aikaiseksi. Ei niin tyhmää ihmistä olekaan joka tuollaiseen paskaan luovuttaisi omia rahojaan mutta kun kyse on vero-euroista niin niitä voi siis syytää mihin tahansa “kuningasideaan”. Nuo jutussa mainitut järjestöt/avustuskeskukset pitää lakkauttaa ja nopeasti.

 5. Toi kaarnavene on kyllä… 💩😂 Mitähän vittua? Todellinen moniosaaja kyseessä, oikea “ylpeydenaihe”! Kyllä tämmöset monikulttuurisuusprojektit, pedofiilien ja eläinraiskaajien hyväksymisen puolesta ovat kansanpetturieliitille tärkeintä, toisin kuin köyhät Suomalaiset voidaan jättää oman onnensa nojaan. Arvopohja. Ja Hölmöläiset ovat taas pian vaaliuurnilla äänestämässä näitä samoja idiootteja kuin muinakin vuosina. Seurannut keskustelua ja monet “silmänsä avanneet” luulevat, että äänestämällä perusjunttien sionistiporukkaa asiat muuttuu. Voi luoja! Sitten on tietysti nämä reformin haittaisänmaallisten joukkio, Nykäset, Bäckmanit ja muut kummelihahmot. 🤔 Vaikka sinänsä heitä vastaan mitään ole, mutta tälläiset SKE ja SE ei ole kovin uskottavia, ja tuovat enemmän haittaa kuin hyötyä. Ei kannata äänestää ketään!

  • Idiootti jättää äänestämättä ja sitten ulisee kuinka mikään ei toimi.

   • Ja ei, en äänestäkään, koska ei ole mitään kunnon vaihtoehtoja. Kyllä noiden idioottien touhut on jo nähty.

   • Eipä mene näinkään, sillä äänestimme vaimoni kanssa samaa kansallismielistä ehdokasta viime eduskuntavaaleissa, ja taatusti raapustettu kelpo numerot!. Äänet meni uurnaan leimoilla niin että kolahti, mutta yllätys yllätys, jälkeenpäin ääniä ei löytynyt mistään tilastosta ko. äänestyspaikkaa koskien! Että se siitä! Alan pikku hiljaa kannattamaan väkivaltaista vallankumousta. Tulevat vaalit ratkaisee.

    • Siihenhän tämä kusettaminen tulee väistämättä johtamaan..”Hienosti”on asiat saatu poskelleen

   • vähä sama ku jossain p koressa, suomessa on vaan yksi vaihtoehto.. onhan se toki tyhmää, ku sitä ainutta vaihtoehtoa ei äänestä? ainoot keinot vaikuttaa, ovat ulkoparlamentaarisia

 6. Toivottavasti loisille ja parasiiteille jaettu raha riittää tuomaan kansalle toisenkin kaarnalaivan, niin voimme jälleen olla ylpeitä suomalaisuudestamme, joka on jo pitemmän aikaa ollut hukkuneena pohjattoman typeryyden kaivoon.

 7. Totta kai irstailulle ja kaikelle muulle ylitse pääsemättömälle tyhmyydelle riittää rahaa jaettavaksi, sillä kaikki mikä vain vivahtaa humpuukiin, se saa kaiken. Ei mikään hyödyllinen hanke, puhumattakaan sellainen, että se koituisi jotenkin kanta suomalaisten hyödyksi ja vieläpä niiden huono-osaisimpien.
  Tähän voi vain sanoa, että sääli kun tienkunnostus ja -rakentaminen ei ole sitä HUMPUUKIA!

  • Nykytilanne on se, että rahan ja vallan korkeimmilla palleilla on pelkkiä psykopaatteja. Eräs näistä ei yksinkertaisesti kyennyt rituaalimurhaamaa lapsia, ja siksi hän luopui erittäin rahakkaista tuholaistoimista valtionhallitusten, keskuspankkien, tiedustelupalveluiden, sekä uskontojen ja korporaatioiden johtoporsaiden kanssa. Tämä henkilö eli piilossa n. kymmenen vuotta, ja kertoo nyt tarinansa:

   https://www.youtube.com/watch?v=RcESMsPku_w

   Sacrifice of Children by World Elite Exposed – Insider Speaks 100% Truth Luciferian NWO Reality

 8. Joopajoo, näillä mennään. Sopivan mittainen yleislakko ja kansalaistottelemattomuus sopivaan ajankohtaan voisi todellakin olla alku, loppupelejä odotellessa. Tätä menoa ei liene kovin kauan odottelua ennenkuin oikeasti napsahtaa. Se on jännä suomalainen kun kilahtaa ni se tulee monasti aika puskista ja huolella, myrskyä ennen on tyyntä. Nukkukaa yönne hyvin, hallituksen huorat, saatanan maan ja kansanpetturit .

Comments are closed.