Koti Uutisia Sionismi Ranskan poliittinen eliitti kampanjoi juutalaisten puolesta keltaliivejä vastaan

Ranskan poliittinen eliitti kampanjoi juutalaisten puolesta keltaliivejä vastaan

4
Mielenosoittaja vaatii Rothschild-presidentin eroa.

Kuten Kansallinen Vastarinta uutisoi eilen, Ranskan keltaliiviprotestit ovat saaneet viime viikkoina entistä juutalaistietoisempia sävyjä. Juutalaismaalauksia on muun muassa koristeltu hakaristeillä, minkä lisäksi mielenosoittajat kohdannutta ja “sionistipaskaksi” kutsuttua juutalaista kehotettiin lauantaina “palaamaan Tel Aviviin”. Tuoreen tutkimuksen mukaan lähes puolet keltaliiveistä ovat tietoisia juutalaiskysymyksestä.

Nyt Ranskan poliittinen eliitti tahtoo aloittaa avoimen taistelun juutalaisten puolesta keltaliivejä vastaan. Yhteensä 14 korruptoitunutta puoluetta ovat ilmoittaneet tukensa “antisemitismin vastaiselle marssille” viime viikkojen tapahtumien vuoksi.

Hanketta johtaa sionistinen lobbausjärjestö CRIF sekä juutalaisessa Rothschild-pankissa rahansa tahkonut presidentti Emmanuel Macron. Keltaliivit ovat kantaneet kaduilla kylttejä, joissa vaaditaan “Rothschildin eroa” presidentinvirasta. Myös vasemmistolainen valeoppositio tukee “antisemitismin vastaista” kampanjaa.

Lähde: Jewish Telegraphic Agency

4 KOMMENTIT

  • Hollywood-paska ei lopulta pystynytkään ylläpitämään 6 miljoonan valhetta loputtomiin. Totuus koukkunokista alkaa valjeta sohvaperunoillekin…

 1. Kyseinen “filosofi” Finkielkraut on tyypillinen ryhmänsä edustaja: ylimielinen paskiainen, todellinen sika.

  The Vineyard of Saker-sivuilla kuulee hänen vuonna 2007 kommentoivan Gazan lapsista tähän tyyliin:
  “Gazan lapsilla ei ole sijaa tuossa maailmassa”, “lapset ovat vain tolkuttoman miesten runsauden tulos” jne. jne. Näin puhuu ah niin kunnioitettu “filosofi”. Tällaista sontaa me valkoiset saamme kuulla näiltä paskiaisilta, joita heidän oma mediansa kohtelee silkkihansikkain ja näille me valkoiset maksamme omaisuuksia näistä törkeyksistä.

  Voin vain sanoa, että mitä tahansa nämä ihmiset ovatkin muka pahaa kokeneet, se ei ole tarpeeksi.

  On aivan mahdotonta kuvitella vastaavaa sontaa muissa ryhmissä. Ja nämä esiintyvät meille “hyvinä ihmisinä”. The Vineyard of Saker-sivuston mukaan olen samaa mieltä: “ihme ettei hän ole saanut muuta kuin verbaalista sontaa niskaansa”. Se on ihme.

Comments are closed.