Koti Uutisia Ulkomaat Lähes puolet keltaliiveistä tietoisia sionistisesta ongelmasta

Lähes puolet keltaliiveistä tietoisia sionistisesta ongelmasta

4

Tuoreen tutkimuksen mukaan 44 prosenttia keltaliiveistä uskoo, että maailmanlaajuinen sionistinen salaliitto on olemassa. Asia kertoo ranskalaisen Le Point -lehti. Tutkimuksen taustalla on mielipidemittauksia tuottava IFOP. Tutkimuksen tarkoituksena oli selvittää, onko keltaliivien ja ”tavallisten ranskalaisten” mielipiteiden välillä suuria eroja.

Maailmanlaajuiseen sionistiseen salaliittoon uskoi myös 22 prosenttia ”tavallisista” ranskalaisista. Vaikka tietoisuuden määrä onkin isompi keltaliivien keskuudessa, on 22 prosenttia valtaväestöstä silti varteenotettava luku.

Tämän lisäksi 46 prosenttia keltaliiveistä sanoi uskovansa, että massamaahanmuutto on osa eliitin kansanvaihtosuunnitelmaa.

Lähde: Nordfront

4 KOMMENTIT

  1. Siitä se lähtee, perkele. Ynnä lumipallo vyörymään. Voi tätä vitutuksen määrää, melkeenpä ainoita rakentavia tapoja pittää ihtensä järjissään on hakata halkoja , eli sipilötä, bernereitä, orpoja, soroksia …lista on pitkä. Perinteisellä tavalla huhkien mettätyöt on hyvä tapa harrastaa monipuolista liikuntaa muutenkin.
    No, aika näyttäköön miten kauan nämä saatanan loiset saavat vielä juonia koko ilmentynyttä maailmaan vastaan, toivon että se on mitä lyhin aika. T. Kirveellä tehden

  2. Ei kai se nyt ole mikään salaliitto. Ne kun vetää yhtäköyttä ihan julkisesti. Lahjukset maksetaan julkisesti ja niistä mkasetaan verot julkisesti. Mutta meidän rahoilla. Jokaiselle lahjukselle saadaan vähintään 100-kertainen tuotto.

    • Eivät tosiaan enää viitsi edes kovin piilossa rikoksiaan tehdä. Kytkökset poliitikkojen ja maahantunkeutujabisneksen välillä ovat jo aivan päivänselviä asioita. Nyt tämä on vain sellaista kansalle vittuilua ihan selvästi. Mitäköhän tulee seuraavaksi?

      Se että naama peruslukemilla sanotaan somalien (90 % työttömyys Suomessa) tai afgaanien (25 % suorittaa sikäläisen, suomalaisten 11-vuotiaan koulutusta vastaavan tason, vaikka taatusti suomalainen lapsi on älykkäämpi ja korkeammalla tasolla jo tuolloin) olevan “keskeinen voimavara Suomelle” tai että “vihapuheessa noudatetaan kansainvälisoikeudellisia velvoitteita” [=kv juutalaisten KÄSKYJÄ], kertoo kaiken tarvittavan tämän porukan rikollisuudesta ynnä mielisairaudesta.

Comments are closed.