Koti Artikkelit Riimuradio Riimuradio 6: Pudasjärven siirtolaisongelma

Riimuradio 6: Pudasjärven siirtolaisongelma

9

Riimuradio kulki Oulun aktivistiryhmän mukana Pudasjärvi-markkinoilla 4. heinäkuuta. Päivän polttava puheenaihe oli paikallinen siirtolaisongelma.

riimupudis

Kansallinen Vastarinta on julkaissut aiheesta aiemmin artikkelit Pudasjärvi – varoitus Suomelle, Pudasjärvi 2014: mielivalta jatkuu sekä Aktivismia ja urheilua Oulussa 20.4.2015.

Lähetyksen alussa haastattelemamme paikalliset puhuvat omista kokemuksistaan ja maahanmuuttopoliittisista näkemyksistään. Lopuksi kolme poliitikkoa kertovat, mikä heidän puolueidensa rooli Pudasjärven väestönvaihdossa on.

 • Pakolaisten saamat tulonsiirrot ja ylimielinen suhtautuminen suomalaisia kohtaan.
 • Maahanmuuttajien rikollisuus ja piknikit suomalaisten kotipihoilla.
 • Väestönvaihtoa kannattava SDP-poliitikko myöntää, että maahanmuuttajat aiheuttavat jatkuvasti ongelmia. Hän ei aio kuitenkaan muuttaa kantaansa, sillä hän on itse toistaiseksi säästynyt ongelmilta.
 • Paikallinen perussuomalainen kertoo, että puoluejohto on kieltänyt puhumasta maahanmuutosta julkisuudessa.
 • Loppukevennyksenä hämmentävä haastattelu keskustan puolueteltalta. Jopa “rikastuttaminen” mainitaan.

Lähetyksiämme pääsee kuuntelemaan radion sivuilla tai Kansallisen Vastarinnan verkkosivuilla. Radion sisällön kehittämiseen voi osallistua kommentoimalla jaksoja artikkeleiden kommenttikentässä!

 

 

Riimuradio.com

9 KOMMENTIT

 1. Huhhuh.. Sanotaan että sokeakin kana voi joskus löytää jyvän, mutta sokea kepulaiskana sylkee jyvän vaikka se ojennetaan suoraan hänelle.

 2. Voi luoja mitä huutonaurua tuli vedettyä tuolle Keskustan nimissä tykittelevälle naiselle 😀 Kertonee jotain kun ei arvosteta tavallisia suomalaisia, vaan haukutaan suoraan ja vieläpä nauhoituskoneeseen. Nainen ei usko ihmisten omia kokemuksia maahanmuuttajista. Mahtaakohan olla sama ääni kellossa kun musta poika tulee kertomaan kohtaamastaan “rasismista”?

  SDP:n kanta taas taitaa tämän haastattelun perusteella olla, että ei niin väliä faktoista, koska tärkeintä on ettei kenellekkään tule paha mieli.

 3. Ei tämä ole ainoastaa Pudasjärjen ongelma. Ongelma on jo maanlaajuinen.
  Noh, itse on edustajat äänestetty, joten kärsikää idiootit.
  Valtio jopa takaa maahanmuuttajien asuntolainat. Se siitä yhdenvertaisuudesta. Näin ainakin Hyvinkäällä. Paperit on nähty.

  Itse äänestän jaloilla, osaamisella ja lompakolla. Jokainen varmaan arvaa mitä se tarkoittaa.

  • On suorastaan käsittämätöntä että jopa syrjäseuduillekin, kuten Pudasjärvellekin “pitää” änkeä noita maahantunkeutujia, eikö missään saa enää olla turvassa noilta pakoloisilta?

 4. Todella hyvä! Näitä lisää.

  Näissä asioissa alkaa tunteet helposti kuumenemaan, mutta teillä pysyi hyvin pää kylmänä. Itse en olisi kestänyt tuota mustalaisakkaa kuunnella 🙂

 5. Kylläpä oli Riimuradion lähetys kerrakseen! Hervottomia toteamuksia haastateltavilta, niin hyvässä kuin pahassakin. Tuo Keskustan puhuva pää korjasi kyllä potin, akka sössötti juttujaan mitkä olisivat uponneet ihmisiin korkeintaan joskus 90-luvulla.

 6. sairas tuo viimenen ketä haastattelitte. on menty siihen että jos ihannoi homoutta ja maahanmuuttoa niin pääsee täydelliseksi ihmiseksi ja vain sinun mielipiteesi ovat oikein….. yhteiskunta tekee itsemurhaa..

Comments are closed.