Koti Aktivismiraportit Aktivismia ja urheilua Oulussa

Aktivismia ja urheilua Oulussa

7

oulu180420151 oulu180420155

Vko 16 Alkuviikosta pidettiin ryhmän kamppailutreenit.

Viikonloppuna kävimme “kummikunnassamme” Pudasjärvellä keskustelemassa vaalien alla paikallisesta maahanmuuttajaongelmasta sekä puolueista, jotka pakottavat kuntaa ottamaan vastaan lisää pakolaisia.

Kuinka ollakaan, paikalla oli myös massiivisen kampanjan tehnyt kokoomuksen ehdokas Sami Pikkuaho vaalitiimeineen. Kun keskustelimme paikallisten kanssa, selvisi, että Pikkuahon “porukka” on ollut aktiivisimpia pakkomonikulttuurisuuden kannattajia alueella. Päätimmekin mennä nauttimaan ilmaisista vaalikahveista ja samalla jututtamaan kokoomuslaista vaaliryhmää.

Aluksi keskustelu sujui rennosti. Pikkuaho kertoi, ettei hän halua, että Suomeen tuodaan ketään veronmaksajien elätettäväksi. Tilanne kuitenkin kiristyi, kun tahdoimme tietää tarkemmin hänen maahanmuuttopoliittisista kannoistaan. Pikkuaho ei suostunut kertomaan, millä kriteereillä maahantulijoiden määrää tulisi karsia nykyisestä.

oulu180420154 oulu180420153

Kun keskustelu siirtyi afrikkalaisiin ja rotujen välisiin älykkyysosamääräeroihin, menetti vaalikansan ympäröimä ehdokas malttinsa. Sen sijaan, että kokoomuspoliitikko olisi perustellut omia näkemyksiään “rotujen tasa-arvosta”, kutsui hän aktivisteja näiden ajatusten vuoksi “brutaaleiksi fasisteiksi”. Keskustelu oli Pikkuaholle niin epämukava, että vaalitiimi pakkasi nopeasti tavaransa ja häipyi Pudasjärveltä. Me puolestaan jäimme puhumaan monikulttuurisuuden ongelmista paikallisten kanssa.

oulu180420152

Moni pudasjärveläinen totesi aluksi, että “ei saisi olla rasisti, mutta…”. Suurin osa paikallisista vastusti etenkin afrikkalaisten ja arabien tuloa kuntaan, mutta he pelkäsivät leimautuvansa, jos he puhuisivat asiasta julkisesti. Paikallisten mukaan maahanmuuttajat ovat pahentaneet huumeongelmaa paikkakunnalla eivätkä nämä edes yritä työllistyä. Poliisi joutuu jatkuvasti puuttumaan värillisten aiheuttamiin häiriöihin. Valkoisia pudasjärveläisiä vaivaa asuntopula, sillä kaupungin asunnot on luovutettu pakolaisille. Ihmeteltiin, kuinka kukaan voi luulla, että Suomen talous voidaan saada nousuun haalimalla tänne esimerkiksi kongolaisia.

Aktivismin jälkeen kävimme vielä paikallisessa vastaanottokeskuksessa, joka tunnetaan “rahapäivistään”. Vastaanottokeskuksen arki sujui aivan kuten vuosi sitten. Uusia asukkaita tulvii keskukseen jatkuvasti. Vaikka vierailimme rakennuksessa iltapäivällä, huomattava osa pakolaismiehistä makasi edelleen puolipukeisina sängyissään. Muutama hunnutettu nainen oli sentään jo patistettu keittiöön kokkaamaan. Seinillä olleet ohjejulisteet puhuvat puolestaan. Tässäkö on Pudasjärven tulevaisuus?

oulu1804201591 oulu180420159 oulu180420158 oulu180420157 oulu180420156

Jos asut Pohjois-Suomessa ja tahdot pitää Suomen valkoisena, ota yhteyttä: oulu[at]vastarinta.com

7 KOMMENTIT

  1. Sami “shekeli-setä” Pikkuaho päätti karata paikalta heti kun latelimme “Ei niin helppoja” kysymyksiä, onko tämä vastuullisen poliitikon käytöstä että heti luovutetaan/hiljennytään kun tulee vastaan “ei poliittisesti korrekteja” kysymyksiä? Eikö vastuullisen ja kansaansa rakastava politiikon pitäisi ottaa selvää asioista jotka uhkaavat kansaa? Taas kerran näemme mikä näiden politiikkojen oikea motivaation lähde on. Oma ura on omaa kansaansa edellä.

  2. Kaikkea sitä Pudiksella näkeekin… Kunnollista, ja erittäin tarpeellista aktivismia!

  3. Ja katsotaas niin kohta lehdet uutisoivat “Uusnatsien uhkailleen vaalityötä tehnyttä Kokoomuksen ehdokasta” 😀

  4. Huumeita oli Pudasjärvellä jo 90 luvun lopulla ja 2000 luvulla. Silloin niitä hankittiin Oulusta. Nyt ainakin kannabis ostetaan maahanmuuttajilta. Paikalliset huumeiden käyttäjät ovat keskenään hyvin maahanmuutto vastaisia, huumeiden ostaminen heiltä ei kuitenkaan ole ongelma. Tunnetusti maahanmuuttajien keskuudessa pössyttely ym. On avoimepaa ja näkyvämpää.

  5. Sami Pikkuaho retosteli ennen todellisen keskustelun alkamista sillä kuinka hän on vaalipiirin eniten kiertänyt kenttää. Oli myös miellyttävä huomata, että tästä huolimatta hän EI päässyt eduskuntaan.

Comments are closed.