Koti Uutisia Kultaisen aamunkoiton oikeudenkäyntiä lykättiin

Kultaisen aamunkoiton oikeudenkäyntiä lykättiin

2

Kultaisen aamunkoiton oikeudenkäynnissä nähtiin odottamaton käänne jo ensimmäisenä päivänä.

UK_Nikolaos-Michaloliakos

Kreikan Kultainen aamunkoitto -puoluetta vastaan käytävää oikeudenkäyntiä on päätetty lykätä. Oikeudenkäynti alkoi tänään, mutta oikeus päätti siirtää käsittelyn toukokuulle.

Kyseessä on kaikin puolin poikkeuksellinen oikeudenkäynti. Siinä syytetään maan kolmanneksi suurinta puoluetta ja merkittävintä oppositiotoimijaa “rikollisjärjestöksi” ja sen jopa väitetään olevan vastuussa murhasta. Kyseessä on Kreikan suurin oikeudenkäynti 40 vuoteen ja sitä pidetään järjestelmän yrityksenä hiljentää kansallismielinen oppositio.

Oikeudenkäynti juontaa juurensa puolentoista vuoden takaisiin tapahtumiin, jolloin useita puolueen jäseniä vangittiin tekaistuilla syytteillä. Tuolloin äärivasemmistolainen rap-muusikko Pavlos “Killah P” Fyssas kuoli katutappelussa kansallismielisiä vastaan. Media ja oikeuslaitos väittivät, että Kultainen aamunkoitto olisi “tehnyt murhan”, mutta myöhemmin selvisi, että henkilö, joka puukotti räppärin, ei edes ollut puolueen jäsen.

Lähteet: Iltalehti, Daily Stormer

2 KOMMENTIT

  1. Mitä paskaa. Todisteita kun ei löytynyt lykätään käsittelyitä, kunnes joku “vasikoi” keksityn tunnustuksen. Noh, onneksi kukaan heistä ei sitä anna vaikka henki menisi. Kultaisen aamunkoiton aktiivi jäsenet eivät ole mitään heikkomielisiä nistejä.

  2. Naurettavaa, että jonkun isänmaataan vihaavan jämäräppärin itse provosoimasta tappelusta saadaan aikaan tällaiset oikeudenkäynnit. “Just another dead rapper”.

Comments are closed.