Koti Uutisia Pohjoismaat PolPon ylikomisario Jussi Huhtela: autopolttojen “juurisyy” on asumisrakentaminen

PolPon ylikomisario Jussi Huhtela: autopolttojen “juurisyy” on asumisrakentaminen

8

Poliittisen poliisin (PolPo) ylikomisario Jussi Huhtelan mukaan Ruotsia riivaavien autopolttojen syy ei suinkaan ole maahanmuuttopolitiikka, uutisoi Ilta-Sanomat. Sen sijaan Huhtela väittää tuhopolttojen “juurisyyn” olevan asumisrakentaminen.

Ruotsin monikulttuuriset tuhopoltot ovat nousseet tällä viikolla jopa Suomen valtamedian otsikoihin. Kovapäisimmät kulttuurimarxistit ovat levittäneet salaliittoteorioita, joiden mukaan maahanmuuttokriitikot ovat palojen takana. Huhtela sen sijaan syyttää Ruotsin asuntopolitiikkaa.

– Asuin aiemmin 15 vuotta Kontulassa ja siellä näkee, kuinka vuokra-asunnot, asumis­oikeus­asunnot ja omistus­asunnot ovat vieri­vieressä. Asumis­rakentaminen on ollut aika väljää tähän mennessä ja se tavallaan estää sitä, että tulee huono­maineisia alueita, PolPon johtokeskuksen johtaja Huhtela filosofoi.

Huhtela ei ole koskaan epäröinyt käyttää virka-asemaansa poliittisesti hyväkseen. Vuosi sitten hän pahoitteli julkisesti sitä, että Pohjoismaiselle Vastarintaliikkeelle myönnettiin lupa osallistua poliittiseen keskustelutilaisuuteen.

Lähde: Ilta-Sanomat

8 KOMMENTIT

  1. Pitäisi herra ylikomisario vaan päänsä kiinni jos ei mitään järkevää sanottavaa ole. Kulttuurimarxistit ei tunnetusti ole mitään älykästä porukkaa.

  2. No onhan hän tavallaan oikeassa; asumisrakentaminen, eli siis rakennetaan asuntoja. Jos ei rakenneta, ei siellä asu ketään ja silloin siellä tuskin autojakaan poltettavaksi asti. Rautaista kulttuurimarxistista logiikkaa ei voita mikään, ei edes Marx-veljesten komediat. 🤡

  3. Jaa jaa… Ja minä kun luulin että se perimmäinen autopalojen syy on se että joku käy sytyttämässä ne tuleen. Ja jos katsotaan mikä tämä “joku” on niin useimmiten se on Ruotsissa ulkomaalainen tai ulkomailta maahan tullut taho. Harvemmin kuitenkaan suomalaista sukujuurta. Ja jos tarkemmin tarkastellaan että mitä tiedetään näistä tahoista, koska ne ovat maahan tulleet ja mistä maista ne ovat lähtöisin niin suuret prosenttuaaliset määrä sattuvat samoille tahoille.

    Eli tässä kohtaa maahanmuutosta voidaan puhua haittamaahanmuuttona, koska siitä on haittaa ruotsalaisille sekä ruotsin yhteiskunnalle. Vakuutusyhtiöistä puhumattakaan.

    Kysymys… Missäs maissa näkyy yleisesti kaduilla poltettuja autoja ja taloja joissa on rikotut ikkunat sekä luodinreikiä seinissä? Niiden maiden yksilöillä ei liene suurtakaan kynnystä aloittaa samoja toimia pohjolassa. Odottelen vain omakotitalojen tuhopolttojen alkamista.

  4. Polpo sanoo että Kontulan ainoa ongelma on sen erihintaiset asunnot? Joo, tämä riittää mulle hyvin. Missä voin äänestää Smurffeja?

  5. Suurin syy on puutteellinen kotouttaminen, poliisi ampuu liian harvoin, ei ole kotoisat oltavat.

  6. Mutta eihän sitä ylikommisaariukseksi pääsisikään. Kyllä Huhtela on aivan oikeassa minusta presidentistä lähtien jokaisen ministerin, kansanedustajan, puolueiden politrukkien ja ylimpien virkamiesten lähinaapureiksi pitää asuttaa näitä yhteiskunnan tarvitsemia huoltovajeen paikkaajia. Miten muuten sitä kansainvälistyisi ja samalla kaikilla on mahdollisuus elää aidossa monikulttuurisessa moniarvoisessa feministisessä skupuolineutraalissalgbtp(p=pedofilia) yhteiskunnassa. Orpokin ja Vapaavuori voisivat pikkuisten partalasten kanssa istua iltatsajulla missä afgaanipojat ajanhengen mukaan pukeutuvat tytöiksi ja leikkiä lapsosten kanssa.

Comments are closed.