Koti Uutisia Kotimaa Toimittaja Nikula: Ruotsin autopalot ehkä maahanmuuttovastaisten “false flag” -iskuja

Toimittaja Nikula: Ruotsin autopalot ehkä maahanmuuttovastaisten “false flag” -iskuja

36
Jone Nikula helsinkiläisessä RainbowFlash-homotapahtumassa 2010.

Tunnettu liberaali radiotoimittaja Jone Nikula spekuloi keskiviikkona Radio Rock -kanavalla, että Ruotsin raivokkaat autopalot saattoivat olla maahantunkeutujien sijaan maahanmuuttokriittisten ruotsalaisten tekosia. Nikula viljeli niin sanottua väärän lipun operaation (false flag) salaliittoteoriaa. Radio Rock kuuluu juutalaisen Erkko-säätiön omistamaan Sanoma-konserniin.

Maahantunkeutujat ovat järkyttäneet Ruotsia polttamalla alkuviikosta noin sata autoa eri kaupungeissa. Rikosaalto on toteutettu tavallista järjestelmällisemmin, mikä osoittaa, että Ruotsin vuosikymmeniä jatkunut avoimien rajojen maahanmuuttopolitiikka on johtanut erittäin vaarallisen ammattirikolliskulttuurin rantautumiseen.

Nikulan mukaan uutiset sopivat hyvin Ruotsin “maahanmuuttokriittisille poliitikoille”, sillä “vaalit ovat syyskuussa ja nämä autonpoltot tulivat kuin tilauksesta – jopa niin, että tässä herää hiukan sellainen vainoharhainen ajatus, että niinkö siellä Ruotsissa joku kävisi vaalikampanjaa harvinaisen konkreettisesti ja asymmetrisesti”.

“Asymmetrialla” Nikula viittaa sissisodankäyntiin. Radiojuontaja siis vihjasi, että maahanmuuttovastaiset poliitikot järjestävät sissisodasta tuttuja terrori-iskuja syyttääkseen niistä maahanmuuttajia ja kerätäkseen näin äänestäjien suosion. Ainakaan tuoreimpien tietojen mukaan esimerkiksi Turkkiin paennut autopaloihin syyllistynyt mies ei kuitenkaan kuulu mihinkään maahanmuuttovastaiseen puolueeseen.

Nikula on tunnettu kulttuurimarxistisista mielipiteistään. Hän on ottanut toistuvasti kantaa esimerkiksi “homofobiaa” ja “rasismia” vastaan, mikä on taannut hänelle pitkän uran suomalaisessa valtamediassa.

Sosiaalisessa mediassa maahanmuutto- ja Nato-kiihkoilijat ovat melko avoimesti syyttäneet muun muassa Vladimir Putinia, ruotsidemokraatit-puoluetta sekä Pohjoismaista Vastarintaliikettä autopaloista. Nikulaa lukuun ottamatta valtavirtaiset toimittajat ovat ainakin toistaiseksi suojelleet uskottavuuttaan ja vältelleet julkista salaliitoista puhumista.

Lähde: Radio Rock (kohdasta 56.00 eteenpäin)

36 KOMMENTIT

 1. Tuo Jone Nikula on ihan paviaani. Se jossain YLE:n maahanmuuttokeskustelussa vähätteli raiskatun nuoren naisen kokemuksia ja sanoi nasevasti: “Ei saa antaa pelolle valtaa” Mikä idiootti. Nuo “false flag” syytökset tässä tapauksessa on erittäin irvokkaita ja naurettavia. Ketkähän niitä autoja yleensä sytyttelee? Mutiaiset ja äärivasemmistolaiset.

  • Ja lisää em. ryhmien yliherran eli koukkunokan bisneksiä myös: autoja myydään ja vakuutustapauksia ilmenee jne.

  • Toimittelija, ikuisesti murrosikää elävä Jone: Yritä nyt avata jo sinisilmäsi…..Asia on niin itsestään selvä, että ei tässä sinun tutkailujasi tarvita. Ruotsin poliisi ja jopa Suomen Yle ovat antaneet jo periksi tosiasian edessä. Kyllä nämä autonpolttajat ovat ihan samaa porukkaa ,joka on tehnyt kaikki Euroopan terroriteot. Ruotsin poliisi ilmoitti tämänkertaista autogrillausta seuraavana päivänä, että Göteborgin yksi rikollisten johtohahmo ehti paeta TURKKIIN! Miksi ruåtsalainen olisi sen tehnyt?????? Yritä nyt ajatella vähän, jos vielä siihen kykenet.

 2. Onkohan tämä piilorasismia Nikulalta jos meinaa että autojen polttaminen koordinoidusti ylittää matujen älylliset kyvyt joten natsien pakko olla asialla?

 3. Eiköhän Radio Cuckin mätähampainen imbesilli ole nyt ymmärtänyt jotakin pahasti väärin — taas kerran. Tuollaisten lahjattomien perseensyöjien jutut kannattaa sivuuttaa täysin.

 4. Täysi sirkuspelle koko jätkä, esittää fiksua ja pätevää käyttäessään hidasta puhekieltä ja surkeita “punch lineja”. Joskus tuli Radio Rockia kuunneltua töiden aikana, juontajat tuolla kanavalla ovat täysin sietämättömiä ja iltapäivän ohjelma kun alkaa ja tämä variksenpelätin avaa ruman turpansa niin vaihtuu kanava saman tien. Taisi olla eräässä aamulähetyksessä, kun Kim Sainio toivoi kansallismielisten päätyvän kolera-altaaseen, johon jopa Moisio puuttui. Nikula valehtelee päivät pitkät ja hakee faktansa päivän Hesarista. Ja hei tämä runkkari on ylennetty jopa kapteeniksi… Muistan joskus kun tämä joutui Ylen A2-pakolaisillassa väittelemään suomalaisnaisen kanssa, jonka olivat matut raiskanneet, jäi JÄLLEEN KERRAN Nikula jalkoihin surkeine sepustuksineen ja syytöksineen.

 5. Radio Cuck: Metallicaa, liirumlaarumia ja vitusti mainoksia. Kaikenlisäksi liberaalivässykkä Nikula esittää vielä oikein “äijää” aina huokaillen ja hitaasti puhuen samalla miettien oikein fiksuja sanoja. Mitä nyt voisi odottaa Jonen kaltaiselta tuhkamunalta joka näyttää hobon ja hipin sekoitukselta.

  • Kuka pystyy kuuntelemaan mitään suomalaista radiokanavaa? Aikamoisia masokisteja taitavat olla suomalaiset. Niin, ja mainoksiahan punaniska rakastaa yli kaiken.

   • No kyllä sitä ajaessa tykkää kuunnella jotain. Omat cd:t käyty läpi miljoona kertaa niin ei jaksa enää kuunnella niitä eikä autossa ole auxliitäntää tai usbipaikkaa että voisi kuunnella vihapuhetta ja RACia,joten toisinaan tulee plärättyä läpi radiokanavat. Eipä niitä kyllä jaksa kuunnella kun tietää mitä sontaa ne tuottavat. Ainoa mitä voi kuunnella vielä jotenkin on Novan retroperjantai.

 6. Aamutiimin kulttuurimarxistiset oksennukset ja Jone Nikula, noin ylipäänsä siinäpä syyt miksen enää Radio Rockia kuuntele lainkaan…no paska musiikkitarjontakin on yksi syy

 7. Jos nyt jotain hyvää pitää nähdä, niin se että false flag iskut terminä tulevat suurillekin joukoille tutuiksi. Ehkä voisi heittää jotain WTC iskuista hälle vastaukseksi että “mites ne sitten”? Sikälihän samat “Sorokset” varmasti touhujen takana kuitenkin agitaattoreina vähintään.

 8. “Äijä” Nikula on saanut ohjeituksen ohjelmapääliköltä, että johonkin väliin pitää saada tämä false flag sanonta.
  Täysi nolla koko jonne, edes radio rockin hommaei toiminut ja nyt muka joku toimittaja, näköjään tyhjän sellainen kun sattumoisin täyttää kriteerit.

 9. Eipä ole radio rupulaa tullu vuosiin kuuneltua nikulan suvakkiautismin takia

 10. Nikulan jutut nyt on muutenkin aina olleet ihan idioottimaisia, joten eipä tuollainenkaan lässytys enää yllätä.

 11. Nikulan täysin kritiikitön asenne haittamaahanmuuttoa kohtaan paistaa sen verran pahasti juonnoissakin läpi että pakko vaihtaa aina kanavaa jos edellä mainittu on äänessä…

 12. Nikula on ihan tollo. Kyllä on niin,että maahanmuuttajat tehtailevat rikoksia myös täälläpäin.Rikokset tästä vain lisääntyy kun otetaan lisää näitä yhteiskunnan rättejä.

 13. Tämä Nikula on elitisti, joka on saanut nauttia yläluokkaisesta elämästä, joka on täysin erillään tavallisten suomalaisten työllä itsensä elättävien arkimaailmasta, jotka eivät ole syntyneet hopealusikka suussa. Hänen isänsä on ent. oikeusministeri ja -kansleri Paavo Nikula (Vihr.) äidistä en tiedä eikä sillä väliä olekaan.
  Tämä osoittaa sen suvakkien ja kommistien (kulttuurimarxistien) sekä globalismia palvovien porvaripuolueiden, jotka ovat mahastaan kiinni EU:ssa ja globalisti mafioso George Soroksen talutusnuorassa olevia isänmaanpettureita, jotka avoimesti ja suunnitellusti hautovat järjestävänsä Suomessa ja koko Euroopassa valkoisen eurooppalaisen väestön kansanmurhan tukehduttamalla kyseisen mantereen yhteiskunnat kehitysmaista tulevilla apinan tasoisilla kädellisillä, jotka eivät omaa mitään muuta kuin primitiiviset vaistonsa, jonka varassa ne tekevät väkivaltaisia murhaavia tekojaan elitistien ja juutalaisten lyödessä käsiään yhteen aivan kuin tahtia, koska niin “tarttuvaa” tuo “kuolemanvalssi” on.
  Kommunistit ja mieleltään sairaat ihmiset eivät tunnusta tosiasioita silloinkaan kun muslimit sahaavat heidän (kommarit) omaa päätä poikki. EI! He syyttävät siitä “kansallismielisiä”, “natseja”, “äärioikeistoa”, EU:n vastustajia ja haittamaahanmuuttoa vastustavia tahoja, jotka ovat jo nyt vuosikymmeniä nänhneet ja varoittaneet nykyisenkaltaisista näkymistä, joita Ruotsissa joudumme näkemään ja kuulemaan luotettavien medioiden kautta ilman hullujen houreita mitä mielikuviteltavimmista syypäistä noihin kuvottaviin ja kaikkea järkeä vastaan sotiviin rikosaaltoihin. Kansallismielisiä ja isänmaataan puolustavien tahoja on usein pilkattu erilaisiksi “salaliittoteoreetikoiksi”, jotka perustavat prognoosinsa paranoideihin haamuihin. Nyt itse kulttuurimarxistiset suvakkipiirit keittelevät kokoon todellisia houraisten päistä lähteneiden kuvitelmien pohjalta kyhättyjä perin hataria olkitaloja.

  • Keskeisimmät tavoitteet tulevat olemaan monikulttuurisuuden ajaminen hinnalla millä hyvänsä, sen vääristely jollakin sairaalla tavalla kannattavaksi ja suotavaksi sekä vastarinnan ja soraäänien vaientaminen. Valkoisten kansanmurha, hyvinvointiyhteiskunnan alasajo, Suomen muuttaminen kehitysmaaksi ja väestön vaihtaminen ovat mielessä näiden kemujen tirehtööreillä.

   Keskeisimmät periaatteet ovat eri oikeudet ja vapaudet muukalaisille, loisille, maahantunkeutujille ja ei-suomalaisille esim. kosher/halal-eläinrääkkäyksen sallimisen muodossa, naamioitumiskiellon erivapautena rättiturville, rasistisen motiivin kovennetusta rikosoikeudellista vastuusta vapauttamisena jne. jne. jne. Ei unohdeta, että kuraturvat saavat jonon ohi yksityisen terveydenhuollon, työpaikan, disko- ja kahvilarahaa, vapauden ja taloudellisen tuen uskontonsa harjoittamiseen, ilmaisen koulutuksen, asunnon, viisi ateriaa päivässä, ilmaiset aktiviteetit ja matkat, työttömyystuet, päivärahat, sopeutumisrahat, lapsilisät, polkupyörät, kulkuneuvot (somalit saivat jopa autoja 90-luvulla!), vaatteet, kännykät, internetit, puhelimet, tietokoneet sekä sähkö- ja vesilaskut hoidetaan jne. Saavat jopa osoittaa mieltään ja tappaa suomalaisia kaiken edellämainitun lisäksi – ilman mitään seuraamuksia! Ja jos jostakin syystä seuraamuksia tai muita kuluja mistä tahansa tulisi, maksetaan ne veronmaksajien pussista!

   Suomalaiselta sen sijaan ollaan kyttäämässä takaisin jopa opintotukia ja muita etuuksia, jos penninkin olet vahingossa (heidän toimestaan!) saanut liikaa. Karenssit ja sakot päälle. Perintöverolla varastetaan sukujen omaisuus ja pakotetaan ihmiset myymään pilkkahinnalla kiinteistöt ja maat kestämättömien verojen takia juutalaisille yksityispankeille. Sairaita, köyhiä, vähätuloisia, opiskelevia ja vanhoja suomalaisia kuitenkin kyykytetään luukulta toiselle kymmeniä vaikeaselkoisia lomakkeita täyttelemään. Kuraturpa senkuin saa tulkin mukaansa ja virastotädit taatusti näyttävät kaikki niksit ja porsaanreiät. Jouduin tuossa päivänä eräänä kaupungissa käymään apteekissa ja siellä oli yksi loinen tulkin kanssa reseptiasioilla. Jos ei tyttöystävä olisi ollut mukana, niin olisin kysynyt tulkilta ja paskakuonolta, että jos ei suomea, ruotsia tai englantia osaa, niin onko silloin mitään perustetta ILMAISIIN lääkkeisiinkään. Odottakaapa, kun nuo loiset keksivät alkaa kupata hyviä reseptilääkkeitä, joita sitten diilaavat takkurotille ynnä muille aivottomille, alkoholisoituneille, moni(päihde)ongelmaisille rassismus-pökäleille.

   Keskeisimmät teemat – tietystikin! – ovat seksuaalipervertismi, ydinperheen alasajo, feminismin ynnä muiden äärimmäisen vaarallisten ideologioiden ja aatesuuntausten häikäilemätön promootio & sponsorointi, sukupuoliroolien ja -mallien poistaminen, kansallismielisyyden ja -ylpeyden tuhoaminen sekä kehitysmaakulttuurin ja islamisaation invaasio Suomeen.

   Toteutumismuodot ovat väärinajattelijoiden vangitseminen, sakottaminen, maineen pilaaminen ja mahdollisesti jopa likvidointi. Kaikenlaisen terveen nationalismin, kansallistuntoisuuden sekä suomalaisten perinteiden, arvojen ja tapojen eliminointi. Luonnollisen perheyksikön kieltäminen. Totaalisen valheellinen ja pseudotieteellinen propaganda – veronmaksajien itsensä rahoilla! Väärämielisten järjestöjen, puolueiden ja liittoutumien kieltäminen lailla. Sananvapauden valikoiva salliminen. Perverssien eli luonnonvastaisten ja vahingollisten ajatusten sekä aatteiden äärimmäinen tukeminen. Rajojen absoluuttinen avaaminen; itsenäisen valtion statuksen ja tunnusmerkkien romuttaminen. Seka-avioliittojen suora, peittelemätön tuki yhteiskunnallisesti, moraalisesti sekä taloudellisesti.

 14. Taattua laatujournalismia juutalaisten Erkkojen juutalaiskonsernin vastuulliselta medialta. Jauhot vaan pöllyää antisemitistien ja rasistien suussa, kun foliohattu-Nikula laukoo faktoja 😀

 15. Nikula et ole mitään ————————————————————-

 16. Identtinen kommentti ??uusi tapa estää kommentointi näköjään eli Nikula et ole kuin napanöyhtää….

 17. Ihmettelen kyseisen herran uravalintaa: asuu Helsingissä, varakkaan kodin lapsi, kaikki yliopistot lähietäisyydellä, mutta toimii jonkun mainosradion kuuluttaja-höpöttäjänä. Jäi kaikki äly, lahjakkuus, halu opiskella, työnteon intohimo ja tavoitteet toteutumatta. Jaa, no siinähän ne tulivatkin edellisessä lauseessa ne puuttuvat osiot, miksi herra on, mikä on.

 18. Yksi typerimpiä “tärkkiksiä” käynyt jopa RUK:in, ei ole omena pudonnut kauaksi puusts.

 19. Nikulan horinat paljastavat tietyn tahon lähes paniikkia lähentyvän neuvottomuuden.
  Todennäköisesti Ruotsin lähiöiden keitos on saanut muhia kaikessa rauhassa sen verran pitkään, että jonkinlaista järjestäytynyttä toimintaa alkaa syntyä kuin itsestään.

 20. Lopetin lahjoittamisen eräälle hyväntekeväisyysjärjestölle sen jälkeen kun Jone Nikula, Jutta Gustafsberg ja Bull Mentula olivat mukana Nenäpäivä lähetyksessä. Valtamedian huono moraali tiedetään mutta luulisi että edes hyväntekeväisyysjärjestöt hieman katsoisivat ketä Nenäpäivä ohjelmaan ottavat mukaan.

 21. Tuommoselle “miehelle” pitäis laittaa hame päälle…Esittää olevansa muka äijä…. Todella vastenmielinen paskakasa…

Comments are closed.