Koti Artikkelit Tarvittavat tiedot Turun mielenosoituksesta

Tarvittavat tiedot Turun mielenosoituksesta

8

Pohjoismainen Vastarintaliike järjestää elokuun 18. päivä kaikille avoimen mielenosoituksen teemalla “Eläköön vastarinta!”. Tapahtuman tarkoitus on osoittaa mieltä järjestöömme kohdistuvaa poliittista kieltohanketta vastaan. Samalla osoitamme, ettei kansallissosialistinen toiminta ole tukahdutettavissa epämääräisellä pelottelulla, vaan suomalainen vastarinta tulee jatkumaan joka tapauksessa.

Tapahtuma alkaa kello 12.00 Turun keskustassa sijaitsevalta Puutorilta. Turun juna-asemalta on reilun kilometrin verran kävelyä paikalle. Mikäli olet ulkopaikkakuntalainen, voit katsoa itsellesi parhaan reitin esimerkiksi jostain Internetin reittipalvelusta.

Paikalle ovat tervetulleita kaikki, jotka haluavat osoittaa tukensa Vastarintaliikkeelle. Merkitystä ei ole sillä, kuulutko johonkin toiseen järjestöön tai et, sillä jokainen on tervetullut. Omat liput ja banderollit ovat kuitenkin kiellettyjä. Vaatteissa olevat järjestölliset tunnukset ovat sallittuja.

Toivomme jokaiselta osallistujalta siistejä vaatteita ja hyvää käytöstä. Naamioituminen esimerkiksi kommandopipolla tai vastaavalla on kiellettyä. Myöskään esimerkiksi pelkkiin verkkareihin pukeutuminen ei ole suositeltavaa eikä tyylikästä. Suosittelemme jokaista tarkkailemaan sääennustuksia ennen tapahtumaa ja varautumaan sen mukaiseen vaatetukseen.

Humalassa paikalle tuleminen sekä alkoholijuomien nauttiminen tapahtuman aikana on kiellettyä. Myös tupakan polttaminen marssin ja puheiden aikana on kiellettyä. Vettä kannattaa ottaa mukaan.

Toivomme, että jokainen osallistuja osallistuu marssin aikana huudettaviin iskulauseisiin. Näihin saa ohjeistukset marssin alussa.

Vastarintaliikkeen tapahtuman jälkeen Kansallismielinen liittouma järjestää kello 15.00 alkavan muistotapahtuman, jolla kunnioitetaan vuosi sitten tapahtuneen terrori-iskun uhreja. Tapahtumat eivät siis mene päällekkäin, ja suosittelemmekin ihmisiä osallistumaan molempiin tilaisuuksiin.

Kuuntelettehan järjestäjien teille antamia ohjeita ja noudattakaa niitä, sillä haluamme tapahtumasta kaikkien osapuolten mielestä onnistuneen. Mikäli yksittäiset ihmiset alkavat rikkoa sääntöjä ja toimia omin päin, tullaan heidät poistamaan tapahtumasta.

Toivomme, että ihmiset voisivat priorisoida päivän ohjelmansa sen mukaan, mikä on parasta suomalaisille ja suomalaisten vapaudelle. Emme usko, että yhdelläkään suomalaisella kansallismielisellä voisi olla tuona päivänä mitään tärkeämpää tekemistä.

Tärkeimmät ohjeet tiivistettyinä:

– Ole ajoissa paikalla
– Pukeudu siististi
– Käyttäydy esimerkillisesti

Nähdään Turussa ensi lauantaina!

Toimitus

8 KOMMENTIT

  1. Onko Lahdesta lähdössä kyytiä Turkuun meno-paluu? Täällä olisi 29-vuotias jantteri kyytiä vailla.

  2. Oli hieno tapahtuma ja erityisen hienoa oli että Perussuomalaisetkin saapuivat tapahtumaan. Toivottava kehityssuunta. Mielestäni aitoa suvaitsevaisuutta on se että voidaan seisoa maanmiehen rinnalla, oli hän sitten anarkisti tai kansallissosialisti. Mielipiteet ja näkemykset on asioita, joita ei voi väkisin muuttaa ja niiden pohjalta ei pidä ketään hyljeksiä. Vastarintaliike on muuttunut houkuttelevaksi vaihtoehdoksi kansalaisille vaikuttaa asioihin, koska se on siistinyt tapaansa toimia. Faktat ja totuus on kansallismielisten puolella, siksi sitä asiaa pitää viedä tyylikkäästi eteenpäin. Voitto tulee kun vaan seisotaan asioidemme takana selkä suorana.

Comments are closed.