Koti Uutisia Rikos Kädet paljastavat pedofiilin

Kädet paljastavat pedofiilin

9

Tutkijat Isossa-Britanniassa ovat kehittäneet uuden tavan tunnistaa pedofiileja. Uuden tekniikan avulla ottamalla kuvia pedofiiliepäillyn käsistä voi tunnistaa, ovatko samat kädet muussa kuvamateriaalissa. Tekniikan avulla viranomaiset ovat jo voineet tunnistaa tekijöitä pedofiilien tietokoneilta löytämistään materiaaleista.

Uuden tekniikan ensimmäinen menestystarina oli se, kun Manchesterin poliisi pystyi pidättämään Jeremy Oketchin, joka syyllistyi kaksivuotiaan lapsen seksuaaliseen hyväksikäyttöön. Ottamalla kuvia hänen käsistään uusi tekniikka pystyi tunnistamaan miehen tekijäksi hänen tietokoneeltaan löydetystä sairaasta lapsipornosta, jossa pientä lasta raiskattiin. Oketch tuomittiin 15 vuoden vankeuteen lapsen raiskauksesta. Uuden tekniikan avulla pystyttiin varmistamaan, että juuri hän esiintyi videoissa.

Ilman kyseistä tekniikkaa poliisilla ei olisi ollut tarpeeksi todisteita miestä vastaan, koska hän oli videossa peittänyt naamansa. Uusi tekniikka tutkii kuvamateriaalissa olevien käsien pigmenttiä, arpia, verisuonia ja muita ihmiselle yksilöllisiä piirteitä ja vertaa näitä käsistä otettuihin kuviin.

Poliisin mukaan tämä tekniikka antaa ennennäkemättömät mahdollisuudet saada kiinni pedofiileja. Aikaisemmin heidän kiinni saamisensa on ollut hyvin vaikeaa, koska he peittävät kasvojaan ja muuta, josta heidät voisi todistaa videoissaan.

Lähde: RT

9 KOMMENTIT

 1. Hyvä, että sentään jossain pedofiilit saa kovia tuomioita. Mites Suomessa? Pedofilit ja raiskaajat saavat ehdollisia “tuomioita”.

  • Minun mielestäni ainoa oikea tuomio noille saastoille on montun reunalle.

 2. Oliko tää ihan varoituksena teidän jäsenille? Et kun seuraavan kerran kun teette videoitanne niin muistakaa pitää hanskat kädessä?

 3. Tuossa nimenomaisessa tapauksessa oli kyse mustan miehen valkoiseen tyttölapseen kohdistamasta melkein tunnin mittaisesta raiskauksesta. Kaikkien länsimaiden oikeusjärjestelmät ovat sokeita tälle rodulliselle ja imperialistiselle elementille, mikä on näille kaikille rotujenvälisille raiskauksille tyypillistä. Mies sai vain 15 vuotta vankeutta, tekoa pidettiin julmana, mutta rotujenvälistä sotaa ei millään tavalla huomioitu tai ymmärretty kyseisessä tapauksessa.

  Julman rikollisen voi tuomita. Mutta viholliselle pitäisi tehdä jotain muuta kuin tuomita.

  • Mitä tunnet kun näet toisella puolella katua neekerin kaatuvan maahan?
   – Rekyylin.

 4. Mistä ornitologin tunnistaa kadulla?
  — Sillä on käet taskussa.

Comments are closed.