Koti Uutisia Somepoliisi Jussi Huhtela harmittelee Vastarintaliikkeen osallistumista Almedaleniin

Somepoliisi Jussi Huhtela harmittelee Vastarintaliikkeen osallistumista Almedaleniin

4

Somepoliisi Jussi Huhtela harmittelee Twitter-tilillään poliittisen puolueen osallistumista poliittiseen tapahtumaan Ruotsissa. Samaan hengenvetoon hän iloitsee siitä, että Poliisihallitus on jättänyt kanteen Vastarintaliikkeen kieltämiseksi Suomessa.

Huhtelan mukaan on siis väärin, että rekisteröity poliittinen puolue osallistuu poliittiseen tapahtumaan. Hänen mukaansa järjestö myös “luikahti” Almedalen-viikoille. Normaalin käytännön mukainen ilmoittautuminen johonkin tapahtumaan on siis “luikahtaminen”. Huhtelan twiiteistä ei selviä, käyttääkö hän samaa termiä myös muiden poliittisten puolueiden ilmoittautumisesta tapahtumaan.

Veronmaksajien rahoilla avoimen poliittista agitointia harrastava Huhtela on aikaisemminkin hölmöillyt tilillään ja saanut siitä palautetta, mihin hän on tietenkin vastannut blokkaamalla kaikki arvostelijat. Julkisessa ammatissa oleva Huhtela ei kestä palautetta, mikäli se ei jaa hänen agendaansa, joten hänen palkkansa maksavalla kansalla ei ole oikeutta kommentoida hänen tekemisiään.

Viime talvena Huhtela julisti, ettei Tukholman Rinkeby ole niin sanottu no-go-alue. Vain paria päivää myöhemmin maahanmuuttajat pahoinpitelivät poliiseja ja mellakoivat alueella. Kun Huhtelalle annettiin asiasta palautetta, aloitti hän kummallisen marttyyriksi ryhtymisen twiittailemalla infovaikuttamisesta suorittaen samalla itse sitä infovaikuttamista, josta hän valitti.

 

Aiheeseen liittyen:

Kolme poliisia hakattiin Rinkebyssä – suomalaispoliisi valkopesee ongelmia
Somepoliisi Jussi Huhtelan Twitter-käytös kummastuttaa

4 KOMMENTIT

 1. Eli siis, poliisilla on olemassa jonkinlainen lakkautuslista.
  Keitähän muita siihen kuuluu Vastarintaliikkeen lisäksi ja
  missä tämän “lakkautuslistan” saisi nähdä?

 2. Kaikki reppanat ylikomissaurioiksi pääsevätkin. Taattu suvakki pehmeään persettään myöten.
  Mies jorisee täysin päättömyyksiä kansalle, joka tietää nykyoloista kaiken. Hän itse on ainoastaan pihalla kuin tynnyrissä kasvatettu. Tuon miehen maailma on ilmeisesti yhtä suuri kuin hänen työhuoneensakin.
  “InfoWar”. Joopa, joo…

 3. Miksi Huhtela tuo esiin omia ts (((tietyn tahon))) poliittisia mielipiteitä, eikö poliisin pitäisi olla erillään politiikasta.

Comments are closed.