Koti Kolumni Pinnan alla kytee…

Pinnan alla kytee…

0

Joulu ja viime vuosi ovat taakse jäänyttä aikaa, ja nyt onkin hyvä aika startata taas uuden vuoden alussa erimuotoinen kuntoilu. Suosittelen kaikille kontaktilajia, jossa pääsee hieman puolin ja toisin koputtelemaan. Lähtökohtaisesti kaikki liikkuminen on hyvästä, ja jos löytää mieleisen harrastuksen, niin en missään nimessä pyydä sitä lopettamaan. Kontaktilaji tuo aina kuitenkin ylimääräisen särmän mukaan. Tämä ei ole mitenkään huono asia nykyajan yhä kovenevassa yhteiskunnassa, jossa itsekkyys ja raha ovat kaikessa etusijalla.

Oletteko käyneet saleilla? Jos ette, niin pyydän käymään paikan päällä. Tulette nimittäin huomaamaan siellä, että ulkomaalaisten osuus kamppailulajeissa on yllättävän suuri verraten heidän määräänsä. Saleilla ja kerhoissa on lisäksi yleinen käytäntö se, että jos kuulut kansallismieliseen ryhmään, joka ei ole salin mieleen, niin sinut voidaan tämän seurauksena mielivaltaisesti passittaa ulos ja harjoituksesi päättyvät siihen. Tähän ei vaikuta mitenkään se, onko sinut tuomittu aikaisemmin väkivaltarikoksista tai ei. Sinut voidaan toisin sanoen potkia pois poliittisen mielipiteen takia. Mielenkiintoista on se, että tämä näyttäisi olevan yksipuolista lynkkausta, ja esimerkiksi vasemmistolaisiin tällä ei ole vaikutusta. Hehän eivät tosin julkisesti näyttäydy kuin pipot korvilla ja huivi vedettynä naaman eteen – oli sitten kesä tai talvi.

Kun suomalainen ottaa viikonloppuna olutta ja mässyttää paikallisessa kebabissa roskaruokaa, niin toisaalla harjoitellaan ahkerasti. Isossa mittakaavassa vuodella tai kahdella ei ole merkitystä, mutta jos mennään kymmenen vuotta eteenpäin, niin tilanne näyttää jo aivan toiselta.

Nyt siis olisi kaikkien oiva tilaisuus tehdä uuden vuoden lupauksena, tipattoman tammikuun lisäksi, urheilulupaus. Sen voi aloittaa heti eikä se vaadi alkuinvestointina juuri mitään. Juokseminen toimii kaiken perustana, ja siihen voi lisätä hiihtoa tai minkä lajin kukakin kokee omakseen. Kontaktilajeissa tarvitaan tietysti useampi henkilö, koska pariharjoitukset tulevat arvoonsa näiden osalta. Mikäli haluaisit treenata itsepuolustusta, mutta et löydä sparraajaa itsellesi, niin voit olla yhteydessä liikkeen paikallisiin edustajiin ja tiedustella mahdollisuutta päästä mukaan harrastamaan. Urheilulle ei saa olla esteenä raha, poliittinen mielipiteesi, urheilukavereiden uupuminen tai mikään muukaan syy. Jokaisella tulee olla mahdollisuus ja jokaisen se kannattaa käyttää, koska meidän tulee olla aina valmiita muutoksiin ja mahdollisiin uhkakuviin, sillä pinnan alla kytee…

Lopuksi mainittakoon vielä menneen viikon 45 minuuttia -ohjelman jaksosta, jossa toveri Dan ja hänen ystäviensä kirjoittama kirjanen koki ison kolauksen Supon puolelta. Dan kumppaneineen oli haalinut kaiken maailman salaliittoteorioita aina oikeuden pöytäkirjoista asti ja rakentanut tästä mitä mielikuvituksellisimpia teorioita. 45 minuutissa hän sitten taas vaihteeksi “asiantuntijan” roolissa kertoi “isosta pahasta sudesta” ja siitä, kuinka kaikki paha linkittyy taustalla toisiinsa ja lopulta liikkeeseen. Tätä teatteria oli tehostettu yhdellä henkilöllä, joka lampsi pitkin katuja maihareissa, potkaisten siinä ohimennen sitä kaiken pahan alkua, lumikokkaretta.

Toimittaja haastatteli myös Supon edustajaa kirjan kytköksistä. Hän totesi hieman naurahtaen, että Supossa ollaan kirjasen faktoista eri mieltä. Kaipa kirjasen saa vielä kaupoissa siirrettyä kaunokirjallisuuden ale-laariin.

Koko pätkän todellinen tarkoitus taisikin olla aktivistien henkilötietoja esittelevän Internet-sivun mainostaminen mahdollisimman suurelle yleisölle. Tämä taas on kovin kummallista sikäli, että ohjelman teemaksi väitettiin pelkoa kasvavasta väkivallasta. Mikäli MTV3 tai vasemmisto todella tahtoisivat estää poliittisen väkivallan kierteen syntymisen, henkilörekistereiden julkaiseminen ei varmasti tulisi heidän mieleensäkään. Nykyisten yhteiskunnallisten jännitteiden taustalla on valtapuolueiden ja -medioiden monikulttuurisuuskampanjointi, jonka myötä Suomi on kyllästetty väkivaltaisella aineksella. Räksyttävä äärivasemmisto, Maikkarin moralisoivat toimittajat eikä kukaan muukaan saa estää suomalaisia järjestäytymästä oman koskemattomuutensa turvaavaksi voimaksi.

 

Janne Kujala