Koti Uutisia Itävaltalaismiehelle vankeustuomio nettisivusta

Itävaltalaismiehelle vankeustuomio nettisivusta

2

Kansallismielinen aktivisti Gottfried Küssel, 54, on tuomittu yhdeksän vuoden vankeustuomioon Itävallassa. Kaksi muuta miestä tuomittiin neljäksi ja seitsemäksi vuodeksi vankeuteen. Küssel tuomittiin alpine-donau.info-nimisen verkkosivun ylläpitämisestä. Sivusto on sittemmin suljettu “natsistisena” ja “antisemitistisenä”. Küsselin asianajaja pitää tuomiota epäoikeudenmukaisena vähäisten todisteiden vuoksi.

Gottfried Küssel on tunnettu kansallismielinen hahmo Itävallassa. Hän on toiminut kansallismielisessä liikkeessä puhujana, kirjoittajana ja järjestäjänä neljän vuosikymmenen ajan.

Maksimirangaistus holokaustin kiistämisestä Itävallassa on 20 vuotta ehdotonta vankeutta.

 

Aiheesta muualla:

http://uk.reuters.com/article/2013/01/11/uk-austria-trial-idUKBRE90A0E420130111

2 KOMMENTIT

  1. Useimmissa Pohjoismaissa edes henkirikoksista ei saa yhdeksän vuoden tuomiota (tappo) tai 20 vuotta murhasta. Vain muutama henkilö on istunut elinkautistaan Suomessa 20 vuotta. Saksan ja Itävallan lakeja tietävälle on tietenkin selvää, ettei niin sanotuista viharikostuomioista voi vapautua silloin kun on lusinut puolet tuomiosta… Saksassa ja Itävallassa tuomio istutaan kokonaisuudessan ja vain viharikostapauksissa. Raiskaaja, murhaaja jne… pääsee vapaaksi, kun on istunut puolet tuomiosta, mutta ei holokaustinkieltäjä tai muu viharikollinen. Sitten saksalaisille ja itävaltalaisille vakuutetaan, että vain natsi-Saksa vainosi ihmisiä mielipiteiden takia, ja maat vapautettiin natsien ikeestä demokratialle, joka takaa ihmisille täydellisen vapauden. “Freedom, what f*cking freedom?”

    • Saksan ja Itävallan touhu muistuttaa inkvisitiota, joka tuomitsee kerettiläiset eli nykyään siis holokaustinkieltäjät.

Comments are closed.