Koti Kolumni Mitä SINÄ teit tänään?

Mitä SINÄ teit tänään?

8

Moni on varmasti tullut miettineeksi, minkälaisen jäljen he jättävät maailmaan. Muistaako kukaan heitä heidän kuolemansa jälkeen? Teitkö jotain, jota voi todella pitää merkittävänä? Vai elitkö juuri niin, miten moderni yhteiskunta haluaisikin sinun elävän – pinnallisena veronmaksajana, ilman minkäänlaisia haaveita? Jääkö nimesi historiankirjoihin?

Lammasmaisella käytöksellä ei vain valitettavasti tee juuri mitään merkittävää, josta olisi syytä palkita. Jokaisen tyrannimaisenkin lain noudattaminen ilman minkäänlaista kyseenalaistamista, asunto- ja autolainan ottaminen, törkeän korkeiden verojen maksaminen ilman mukinoita – kuulostaako tutulta? Tai vaihtoehtoisesti joka viikonloppu viinaa, huumeiden “viihdekäyttöä” ja monta päivää kestävä krapula, jonka aikana ei saa mitään aikaiseksi – tai ainakaan mitään itseään kehittävää.

Ei tässä allekirjoittanutkaan voi itseänsä täydelliseksi pyhimykseksi kutsua jokaisen edellä mainitun esimerkin kohdalla, sillä ennen liittymistäni Vastarintaliikkeeseen elin oikeastaan melko tyhjää ja sisällyksetöntä elämää. Liike onkin tehnyt minusta paljon paremman ihmisen, ja nyt viimeinkin elämälläni on tarkoitus. Tuo tarkoitus on luonnollisesti työskennellä sataprosenttisesti kansallissosialistisen aatteen puolesta.

Suomen Vastarintaliikkeen aktivistit ovat vain muutamassa vuodessa saavuttaneet enemmän, kuin mitä suurin osa kansalaisista saavuttaa koko elämänsä aikana; liikkeestä on alettu puhua niin vasemmiston, median kuin poliitikkojenkin suunnalta. Vaikka näiden tahojen lausunnot liikkeestä ovatkin ketään yllättämättä vain puhdasta mustamaalausta, suoria valheita ja vielä vähän lisää mustamaalausta, on se silti merkki siitä, ettei aktiivinen työmme ole hukkaan heitettyä. Tulevaisuudessa loan määrä tulee lisääntymään, mikä puolestaan innostaa meitä toimimaan vielä entistäkin aktiivisemmin kansallissosialistisen aatteen puolesta.

Vastarintaliikkeessä ihmisellä on mahdollisuus toteuttaa itseään melko laajasti. Esimerkiksi urheilusta kiinnostuneet pääsevät ryhmänsä kanssa harjoittelemaan, taitavat kirjoittajat voivat kirjoitella juuri niin paljon kuin jaksavat, valokuvaamisesta kiinnostuneet pääsevät kuvaamaan erilaisia aktivismi- ja retkeilytilanteita, survivalistit voivat vetää metsäreissuja, näin muutaman esimerkin mainitakseni. Voit hyödyntää omia erikoistaitojasi laajemman kokonaisuuden puolesta, ja tehdä siis jotain merkityksellistä elämälläsi.

Kuinka moni voi sanoa, että on tehnyt jotain yhteisönsä tai aatteidensa puolesta? Jos kysyisit itseltäsi joka ilta kysymyksen “Mitä tein tänään kansani puolesta?”, olisiko vastaus illasta toiseen “En mitään”? Jos näin on, on ehkä aika tehdä asialle jotain. Vastauksen kun kuuluisi olla joka ilta mielellään pitkä lista asioita, joita tuli tehtyä. Voikin kysyä, minkälaisen jäljen SINÄ jätät maailmaan?

 

Jesse Torniainen

8 KOMMENTIT

  1. Asian ytimeen! Jos huomaa illalla, ettei ole tehnyt mitään, edes pientä elettä, yhteisen taistelun eteen, voi todeta koko päivän menneen hukkaan. Toivottavasti Torniaisen kolumni kannustaa kansallismielisiä kehittämään itseään ja haastamaan itsensä aina parempiin suorituksiin!

  2. Kirjoitus on täyttä asiaa! Teitpä entisessä elämässäsi mitä tahansa tai jätit passiivisen oleskelun takia tekemättä, unohda se, ja aloita elämään uudelta pohjalta kansallissosialistisen maailmankatsomuksen mukaan. Vastoinkäymisiä ja eräänlaisia huonoja passiivisia jaksoja tulee varmasti vastaan, mutta kaikesta selviää viimeistään ajan kanssa. Hyvää vauhtia kehittyneen liikkeen kautta on todellakin mutkatonta päästä mukaan taisteluun. Kukaan ei voi ainakaan lässyttää, ettei tiedä mihin liittyä ja mitä kautta pääsisi aktiivisesti toimimaan rotunsa puolesta.

  3. Todella mukava lukea uusien kirjoittajien ajatuksia – etenkin kun teksti on täyttä asiaa!

  4. Loistava kirjoitus! Samantien alkoi päässä pyörimään omat viikonlopun ”saavutukset”.

Comments are closed.