Koti Uutisia Kotimaa Perussuomalaisten johto iloitsee homolobbyn voimistumisesta “kansallismielisessä” liikkeessä

Perussuomalaisten johto iloitsee homolobbyn voimistumisesta “kansallismielisessä” liikkeessä

9

Kysymykset rodusta, kulttuurista ja kulttuurimarxismista ovat kuohuttaneet perussuomalaisia erityisesti tänä vuonna. Suhtautuminen Pride-liikkeeseen ja homolobbaukseen jakaa puoluetta samalla tavalla kuin suhtautuminen rotuun.

Perussuomalaisten oma puoluemedia sekä kaupunginvaltuutettu Teemu Lahtinen jakoivat sosiaalisessa mediassa innostuneesti artikkelia, jossa kerrotaan homolobbauksen ujuttautumisesta kansallismieliseen liikkeeseen. The Economistin artikkelia mainostetaan kuvalla, jossa perussuomalainen julkihomo Sebastian Tynkkynen marssii Pride-kulkueessa.

Artikkelin mukaan homolobbaus maahanmuuttokriittisessä liikkeessä käynnistyi erityisesti alankomaalaisen Pim Fortuynin aloitteesta. Fortuyn oli sionistinen ja “islamkriittinen” julkihomo, joka muistetaan siitä, että hän kuvaili televisiolähetyksessä siemennesteen makua. “Maltilliset” maahanmuuttokriitikot ympäri Eurooppaa pitävät häntä edelleen esikuvanaan.

Kaikki puolueessa eivät ole kuitenkaan tyytyväisiä kehitykseen. Muun muassa Lapin PS-Nuorten johtohahmot Matti Haapala ja Johannes Sipola antoivat kovaa kritiikkiä “kansallismielisille” kulttuurimarxisteille.

– LGBTWTFBBQ-ideologia on täysin kansallismielisyyttä vastaan. Ei ole mitään homonationalismia, vaan marxilaisuuden hyödyllisiä idiootteja, Haapala totesi Twitterissä.

Lähde: Twitter

9 KOMMENTIT

 1. Matti Haapala vaikuttaa ihan asialliselta. Tynkkynen taas on pelkkä housu ollut aina, joka näkee ainoastaan mamut ongelmana – juuri tuo ruskeanreiän-ritarina olemisen takia.

  Pelkää, että lentää katolta alas.

 2. Voi että noi perusjuntit nolaavat itsensä aivan täydellisesti. Tynkkystä tehdessä on lirahtanut kusta reippaasti mukaan vai mikä helvetti on, että voi olla noin pahasti päästään vialla?

 3. persut ovat otaneet kopin kansallismielisten aloittamasta ja esilletuomasta asiasta, yrittävät kääntää tämän oman kilpensä kiillottamiseen yhtymällä julkisesti asiaan sekä hieman omimalla sitä ajatuksella “mehän olemme aina olleet samaa mieltä tässä”.

 4. Joo. Homppelit ja pimppelit on kivoja. Annetaan niillekin oma maa à la Israel. Ehdotan pohjoisnapamannerta. Aletaas lobata: “Antartic gay, oo yeah” jne.

 5. Mites sitten, kun tämä tämän ajan sikailu trendi hiipuukin, mihin persut sitten antavat hiljaisen hyväksynnän…Persut ovat häpeänpilkku suomalaisessa yhteiskunnassa, jossa tarvittaisiin vahva ja oikeasti isänmaallinen taho joka puolustaisi suomalaisia, valkoisia arvojamme! Eikä mitään homppuja, lessoja tai tämmöisiä ÖÖömääämäää juttuja.

  • Jos miettii persujen nimeä sekä suomalaisten tyhmyyttä, ihan hyvin ne veti.

  • Perusjuntit on täysin roskapuolue, hinttari Tynkkynen, Laura Jutkusaari, Jussi Halal-aho, kaikki ovat täysiä pellejä. Samanlainen sionistipuolue kuin muutkin valtapuolueet.

  • Kansan Yhtenäisyys ry -puolue on tulossa. Siinä on periaatteista tinkimätön ja aidosti isänmaallinen puolue.

   • Oikeasti kansallismielisen puolueen järkkäystä tärkeämpää on se että saadaan koko kansasta oikeasti kansallismielisiä.

    Vaikka suurin osa suomalaisista on luonnostaan kansallismielisyydelle myönteisiä heidät on manipuloitu koulujen, median ja muun mädätyksen toimesta ajattelemaan että nationalismi = paha. Täten on mahdollista se että 80% suomalaisista haluaa rajat kiinni ruotsista vaeltaville pakolaisille mutta silti äänestetään kokoomusta, sdp:tä ja vihreitä sekä muita avoimesti suomalaisvastaisia puolueita.

Comments are closed.