Koti Uutisia Kotimaa Lapin PS-Nuoret: Kärkkäinen tervetullut Rovaniemelle!

Lapin PS-Nuoret: Kärkkäinen tervetullut Rovaniemelle!

12

Juutalaisomisteinen Helsingin Sanomat (HS) mustamaalaa tavarataloyhtiö J. Kärkkäistä säännöllisesti puolen vuoden välein kostoksi siitä, että yhtiön mainoslehdessä julkaistiin reilut viisi vuotta sitten Israel-kriittisiä artikkeleita. Lapin Perussuomalaiset Nuoret nousi eilen mustamaalauskampanjaa vastaan.

HS suoritti viimeisimmän hyökkäyksen maanantaina julkaisemalla artikkelin, jonka tavoite on estää Kärkkäistä avaamasta uutta tavarataloa Rovaniemelle. HS haastatteli artikkelia varten muun muassa Kärkkäistä vihaavaa julkikommunisti Vesa Puurosta, joka toimii kaupunginvaltuutettuna.

Lapin PS-Nuoret sen sijaan julkaisi yhteisen kannanoton otsikolla “Tervetuloa Kärkkäinen!”. Piirin puheenjohtaja Johannes Sipola sekä varapuheenjohtaja Matti Haapala pitävät röyhkeänä sitä, että vasemmisto yrittää sabotoida uusien työpaikkojen luomista Rovaniemelle.

Julkikommunisti Vesa Puuronen vastustaa uusien työpaikkojen luomista Rovaniemelle. Kuvakaappaus: Puurosen kotisivut.

– Kärkkäinen tuo Rovaniemeen uusia työpaikkoja ja merkittäviä investointeja, jotka eivät rajoittuisi vain kyseiseen tavarataloon. Minä mielellään otan jokaisen uuden yrityksen ilolla vastaan. Ei ole mitään järkeä sekä evätä mahdollisia työpaikkoja kuntalaisilta että estää kuntaa vaurastumasta, totesi Sipola.

– Lapin PS-Nuoret ei hyväksy Kärkkäisen tavaratalon rakentamiseen kohdistunutta vastustusta. Helsingin Sanomien 21.5.2018 julkaisemassa artikkelissa rovaniemeläisiä kaupunginvaltuutettuja ilmaisi, ettei kauppamiestä tarvita ja kuinka rakennustöitä ei saisi aloittaa mielipidevainoon perustuen. Pidämme tavaratalon vastustamista suorastaan vihamielisenä alueelliselle talouden kehitykselle, kannanotto jatkui.

Yhdistys myös muistutti, että Kärkkäisen vastustajat eivät kunnioita mielipiteenvapautta. Lapin PS-Nuoret ovat itsekin joutuneet taistelemaan mielipiteenvapauden vuoksi, sillä puolueen eliitti on yrittänyt kiristää piirin nuoria luopumaan kansallismielisistä arvoistaan: 1, 2.

Lähde: PS-Nuoret.fi

12 KOMMENTIT

 1. Toivottavasti nämä nuoret järjen äänet saavat tulevaisuudessa yhä enemmän valtaa PS-nuorissa, perussuomalaisessa puolueessa ja Suomen Sisussa. Etenkin Lapista tulee nykyään paljon rautaisia kannanottoja!

  Harmi vain, että järjestöjen pomot ovat harmaantuvia impotentteja jääriä, jotka yrittävät tukkia kaikkien totuuspuhujien suut ja tehdä näistä kaltaisiaan broilereita.

  Heti kun joku puhuu ongelmien syistä oireiden sijaan, norsunluutornissa julistetaan hätätila. Vanhat jäärät eivät uskalla haastaa globalistieliittiä – siinähän voisi oma hillotolppa vaarantua!

  • Perusjunteissa saattaa joitakin järkeviä vielä olla, toisaalta kuka järkevä ihminen kuuluu sionistipuolueeseen? 🙂 Alkaisivat tukemaan Vastarintaliikettä! Nuo höpöhöpö nuoret homo Sebastianin johdolla, siis hinttarin jolla neekeripoikaystävä, haha, vetää sanattomaksi. Hihi🙂

   • Ainoa järkevä syy pysyä Persuissa on puoluepolitiikka; PVL kun ei jostain ihmeen syystä ole päässyt mukaan siihen tässä avoimmuuden ja tasa-arvon valtakunnassa. Olemalla mukana laillistetussa puolueessa on edes jonkinlainen mahdollisuus vaikuttaa karjalaumaan ja sen mielipiteisiin.

  • Tai jättävät sen persuissa ja sisussa pelleilyn ja liittyvät PVL:ään.

 2. Kärkkäinen on mahtava kauppa ja kauppias. Siinä missä muut ketjut poistaa kohtuuhintaisia kotimaisia suoksikkeja hyllystään ,Kärkkäinen ottaa myyntiin.

 3. Edelleenkin korostaisin suuren “persuinhon” keskellä, että suurissa asioissa kannattaisi puhaltaa yhteiseen hiileen ja jättää nyanssit huomiotta. Kahtia tai useampaan osaan revitty nationalismi ei hyödytä muita, kuin punikkeja ja globalisteja. Jos edes isoissa asioissa voisimme olla samassa rintamassa, niin olisi edes pieni toivonkipinä jäljellä.
  Se Tynkkynen-Putsch voidaan suorittaa, jos pakottavaa tarvetta, kunhan maa on ensin pelastettu

  • Nuorisojärjestö pantiin ruotuun etnonationalismissakin. Persuthan olivat säätämässä lakia, jonka nojalla aikoinaan MMedia tuomittiin. Koko ajan ovat kriminalisoimassa olleet oikeita oppositiovoimia. Ehkäpä eivät kehtaa suoraan sentään julkisesti olla tässä vainoajan puolella, mutta pahaa pelkään kulissien takaisista touhuista

 4. Mautonta tai ei, mutta itse keskittyisin kamppailuun voimia vastaan, jotka antavat pankkieliitin panna Suomi-neitoa perseeseen, kun että huolestuisin reppanasta, joka omaehtoisesti antaa kehitysmaalaisen tehdä samaa itselleen….

  • Maltilliset konservatiivit ne ovat pettäneet äänestäjänsä kaikkialla maailmassa ja useana eri vuosikymmenenä. Ei hakata päätä enää seinään, sanotaan suoraan se mitä ne on: pettureita. Mielestäni PVL:n pahin vihollinen ei ole Vihreät tms. vaan nimenomaan Perussuomalaiset, jotka estävät kansan radikalisoitumisen keräämällä “rasistien” äänet, kuitenkin koko ajan sanoutumalla irti rasismista ja kaikesta minkä järjestelmä sanoo olevan paheksuttavaa. Perussuomalaisten lähtöasetelmat ja toimintatavat ovat kokonaisuudessaan jo alusta alkaen tuhoontuomittuja ja alisteisia muille, vaikka Persut voittaisivat vaalit niin mitään muutosta ei tapahtuisi. Aivan liian heikkoa politiikkaa, aivan väärät metodit, aivan väärä ideologia.

 5. Eikö Kärkkäinen irtisanoutunut menneisyydestään ja Vastarintaliikkeestä?

  Mieluummin tukisin yrittäjiä, jotka pystyisivät sanomaan suoraan olevansa rasisteja ja haluavansa neekerit ja arabit pois Euroopasta.

  • Kärkkäinen on irtisanoutunut “ääriliikkeistä”.

   Onko Vastarintaliike mielestäsi “ääriliike”?

   En ole nähnyt, että Kärkkäinen olisi koskaan todennut, että tuomion aiheuttaneet Magneettimedia-artikkelit olisivat paikkansapitämättömiä.

   • Vastarintaliike on nimenomaan ääriliike, jos katselet asiaa ministeriaitiosta, tai työpöydän takaa Asemapäällikönkadulla 🙂
    Jokaiselle tervejärkiselle on sanomattakin selvää, että ne todelliset extrimistit lymyilevät Arkadianmäellä ja lymyilevät jatkossakin, ellei kansa herää ja lakaise kuonaa pois ja karkota rottia…

Comments are closed.