Koti Uutisia Pedofiili vankilaan Varsinais-Suomessa

Pedofiili vankilaan Varsinais-Suomessa

4

UK_koysi

Lasta törkeästi raiskannut ja hyväksikäyttänyt pedofiili tuomittiin viideksi vuodeksi vankilaan. Teot ovat tapahtuneet Turussa ja Raisiossa useiden vuosien ajan.

Varsinais-Suomen käräjäoikeus on tuominnut 35-vuotiaan miehen törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä, törkeästä raiskauksesta ja pahoinpitelystä. Miehen uhriksi joutunut tyttö oli tekoaikaan 12–15-vuotias.

Hyväksikäyttö alkoi syyskuussa 2011. Tapahtumaketju alkoi selvitä lopulta maaliskuussa 2014, kun tuomittu pahoinpiteli tytön saadakseen tämän puhelimen haltuunsa.

Oikeus käsitteli jutun suljetuin ovin uhrin henkilöllisyyden suojelemiseksi. Mies tuomittiin viideksi vuodeksi vankilaan sekä maksamaan uhrilleen reilut 25 000 euroa korvaukseksi kärsimyksistä. Tuomio annettiin keskiviikkona.

Suomessa on jo pidemmän aikaa käyty keskustelua siitä, etteivät esimerkiksi seksuaalirikoksista annetut tuomiot vastaa kansan oikeustajua.

Lähde: Turun Sanomat

Aiheeseen liittyen: Venäjä aloittaa pedofiilien kemiallisen kastroinnin

4 KOMMENTIT

 1. Tuo Venäjän rangaistuskäytäntö toimisi hyvin Suomessakin, mutta humanistit haluavat vaalia pedareiden “ihmisoikeuksia”.

 2. Näissä seksuaalirikostuomioissakin näkyy hyvin kansan ja järjestelmän vastakkainasettelu. Kaikki, joita tunnen on sitä mieltä, että nuo tuomiot saisi olla kovempia.

  Sentään täällä tuo on rikollista touhua ja yleisesti paheksuttua toisin kuin monissa niissä paikoissa, joista tänne nyt muuttaa jengiä. Esim. tänään Iltalehdessä juttua Afrikan lapsivaimoista: http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2015112620729364_ul.shtml

  Vähän aikaa sitten uutisoitiin, että tuo pedofilia on ihan ongelmatasolla esim. Hollannin vastaanottokeskuksissa: http://www.vastarinta.com/turvapaikanhakijoiden-pedofilia-kuohuttaa-alankomaissa/

 3. Ihan mielenkiinnosta, onko tämä pedofiili ns. kantasuomalainen?

  Toisaalta hyvä muistaa, että Englannissa Rotherhamissa Valkoisen Kansan lapsia raiskattiin tuhansittain vuosein ajan ja kun tämä rikos ihmiskuntaa vastaan lopulta paljastui niin paljastui samalla, että paikalliset luopiovalkoiset eivät puuttuneet tähän lasten kiduttamiseen, koska he pelkäsivät saavansa “rasistin” leiman. Nämä tekijät, ns. “Grooming gangs”, olivat muslimeja ja samaan aikaan, kun tätä katsottiin sormien läpi niin Valkoisen Kansan nuori mies tuomittiin VANKEUTEEN, koska hän lähetti juutalaisnaiselle Twitter-viestin, jossa luki “Juutalainen paljasti karvansa”.

  Näin eletään Englannissa, jossa sionisteilla on kuristusote yhteiskuntaan.

Comments are closed.