Koti Uutisia Pirkanmaan sotarikosepäilty jäi kiinni MV-lehden ansiosta?

Pirkanmaan sotarikosepäilty jäi kiinni MV-lehden ansiosta?

10

Viime viikolla uutisoitiin Pirkanmaalla vangitusta ulkomaalaisesta miehestä, jonka epäillään syyllistyneen sotarikokseen. Ilmeisesti epäilty jäi kiinni MV-lehden tutkivan journalismin ansiosta.

UK_mv-lehti

Valtamedian usein parjaama MV-lehti julkaisi pari viikkoa sitten uutisen, jonka otsikko kuului “Onko tämä tappaja nyt Suomessa turvapaikanhakijana?”. Uutinen käsitteli irakilaista turvapaikanhakijaa, joka oli laittanut itsestään Facebookiin kuvia, joissa hän poseerasi hymyssä suin irtopään kanssa. Sama henkilö oli julkaissut myöhemmin valokuvia Torniosta, missä hän oli turvapaikanhakijana.

MV-lehden uutinen lähti nopeasti leviämään sosiaalisessa mediassa ja tällä hetkellä sitä on luettu jo noin 230 000 kertaa. Muutama päivä uutisen julkaisun jälkeen viranomaiset tiedottivat, että Pirkanmaalla on vangittu sotarikoksista epäilty mies. Rikosten epäillään tapahtuneen Irakissa vuonna 2014.

Tietenkään viranomaiset tai valtamedia eivät halunneet antaa MV-lehdelle mainintaa tapauksen esille nostamisesta. Tiistaina kuitenkin Turun Sanomat julkaisi uutisen, joka on sisällöltään samanlainen kuin MV-lehden lähes kaksi viikkoa aiemmin julkaisema teksti.

MV-lehti on vakuuttunut, että sotarikosepäilty jäi kiinni heidän ansiostaan. “Lisäksi olemme varmoja, ettei tämä mies olisi ylipäätään jäänyt kiinni ilman MV:tä. Supo ja KRP voi osoittaa joulukortin tänne Barcelonaan, kiitos”, lehti kirjoittaa.

Mikäli osoittautuu, että mies jäi kiinni juuri MV-lehden tutkivan journalismin ansiosta, on asian myöntäminen varmasti kiusallista valtamedian ja viranomaisten kannalta. Varmaa on joka tapauksessa se, että valtamedian säännöllisesti haukkuma lehti uutisoi tapauksesta huomattavasti valtamediaa aiemmin.

 

UK_irakilainen_turvapaikanhakija_irtopää
Suomeen turvapaikanhakijana saapunut irakilaismies.

10 KOMMENTIT

  1. Suomen valtamedia on, yksinkertaisesti, täyttä paskaa. Missään muussa “länsimaassa” ei ole niin ala-arvoista mediaa kuin Suomessa, ehkäpä Ruotsia lukuunottamatta.

  2. On kyllä todella noloa viranomaisten kannalta, että heidän haukkumansa “huuhaa-sivusto” joutuu selvittelemään noita. Ja Yle saa verorahoja, mutta ei puhettakaan tuollaisesta tutkivasta journalismista.

    Sitten nuo samat tahot paheksuu ja ihmettelee MV-lehden suosiota. 😀 Niin, mistähän se vois johtua?

  3. Täytyy olla todella kiitollinen MV-lehdelle sekä Vastarintaliikkeelle, että on mahdollista saada rehellistä tietoa siitä mitä maailmassa ja Suomessa taphtuu. Tuonkaltaiset tyypit, jotka heiluttelevat irtileikattuja ihmispäitä ovat – kuten jokainen normaaliälyinen ymmärtää – sen tason heppuja, ettei missään nimessä saa päästää Suomeen hengailemaan. Totean vielä, että kannattaa lopettaa valtamedian lehtien tilaaminen, koska sieltä ei todellakaan suomalaista kulttuuria puolusteta; päinvastoin hehkutetaan monikulttuuria ja maahantunkeutujien rikoksia peitellään. On häpeällistä juhlia Suomen itsenäisyyttä —> sillä itsenäisyyttä ei enää ole!

  4. Tyhmempikin on nyt varmasti turvapaikan hakijoista kummunneen suuremman sensuurin jo huomannut. Ei täällä vapaasti uutisoida asioista vaan joku niistä näyttää päättävän, että mitä uutisoidaan ja mistä ei haluta kansan tietävän. Terveisin valtamedian hylännyt nykyinen MV-lehden fani

  5. Veikeä kaveri. Ei muuta kun pikkuiseen häkkiin ja rahtikoneella irakiin. Siellä maan kulttuurin mukaisesti perjantaina pään irrotus moskeijan edessä kansan hurratessa. Lasku lentorahdista irakin valtiolle.

  6. Se on saanut kiinni jättiläisen. Kuvasa mitattuna tuo irtopää on n. kaksi kertaa suurempi kuin sen oma pää.

  7. Olen melko varma, että näin tämän miehen tulossa laivassa Suomeen elokuussa! Kiinnitin huomion hississä olevaan mieheen, jonka katse ja olemus oli kylmän viileä ja eleetön vaikka eräs rehevä vaalea nainen katseli tätä henkilöä ihastellen katseellaan!

Comments are closed.