Koti Uutisia Turvapaikanhakijoiden pedofilia kuohuttaa Alankomaissa

Turvapaikanhakijoiden pedofilia kuohuttaa Alankomaissa

0

Alankomaissa on noussut julkiseen keskusteluun turvapaikkaa hakevien miesten alaikäiset lapsimorsiamet. Poliittisen korrektiuden vuoksi viranomaiset ovat sallineet pedofilian vastaanottokeskuksissa.

UK_turvapaikanhakijoita_Alankomaat

Alankomaissa vuoti äskettäin julkisuuteen maahanmuuttoviranomaisten asiakirja, josta käy ilmi, että noin parikymmentä 13–15-vuotiasta tyttöä on saanut luvan olla vastaanottokeskuksissa huomattavasti vanhempien kumppaneidensa kanssa. Laissa oleva porsaanreikä on mahdollistanut menettelyn ja maahanmuuttoviranomaiset ovat pimittäneet tiedon kansalaisilta.

Asiakirjan vuotamisen jälkeen Alankomaissa on pyritty saamaan turvapaikanhakijoita koskevaan perheenyhdistämislakiin muutosta, sillä lapsiavioliitot rikkovat useita kansainvälisiä sopimuksia. Monissa turvapaikanhakijoiden kotimaissa ne ovat yleinen käytäntö.

“Kun 12-vuotias tyttö on 40-vuotiaan miehen kanssa, ei se ole avioliitto – se on hyväksikäyttöä”, sanoi poliitikko Attje Kuiken. “Puhumme hyvin nuorista lapsista, 12–13-vuotiaista. Haluan suojella näitä lapsia. Hallituksen pitäisi ottaa nämä lapset huostaan ja suojella heitä. He voivat altistua hyväksikäytölle jo nyt ennen kuin uusi laki astuu voimaan”, Kuiken vaati.

Tällä hetkellä Alankomaat tunnustaa poliittisen korrektiuden vuoksi teini-ikäisten avioliitot, jos liitto on virallisesti rekisteröity pariskunnan kotimaassa. Lakia halutaan muuttaa niin, että oikeus perheenyhdistämiseen koskisi vain avioliittoja, joissa molemmat osapuolet ovat yli 18-vuotiaita.

Maahan on tullut tänä vuonna 36 000 turvapaikanhakijaa.

Lähteet: Iltalehti, BBC