Koti Uutisia Venäjä aloittaa pedofiilien kemiallisen kastroinnin

Venäjä aloittaa pedofiilien kemiallisen kastroinnin

9

UK_Venaja_pedofiilit

Venäjän parlamentti on hyväksynyt pedofiililain ensimmäisessä istunnossa. Tästä eteenpäin seksuaalirikoksista alle 14-vuotiaita lapsia kohtaan tuomitut joutuvat kemiallisesti kastroitaviksi, kun taas rikoksenuusijat saavat elinkautisen.

Laki myös kielsi ehdonalais- ja muuttorangaistukset lapsiinsekaantujilta. Tästä eteenpäin ehdonalaista harkitaan vasta, kun ainakin 80 prosenttia rangaistuksesta on suoritettu. Vapaaehtoinen kastraatio voi auttaa vangin ehdonalaispäätöstä tai mahdollisesti johtaa lievempään rangaistukseen. Viimeinen sana on kuitenkin tuomioistuimella.

Yhtenäisen Venäjän kansanedustaja Tatyana Yakovlevan mukaan seksuaalirikokset lapsia kohtaan ovat kaksikymmenkertaistuneet sitten vuoden 2005. Vuonna 2008 1 300 venäläistä lasta joutui seksuaalirikosten uhreiksi.

Vanhat rikoslait olivat huomattavasti lievempiä; kovimmillaankin maksimirangaistus lapsen raiskauksesta oli 15 vuotta.

Lähde: RT

9 KOMMENTIT

 1. Toimii ainoastaan niillä jotka eivät ole myös sadisteja. Sadistit jatkavat lasten ahdistelua jopa kastroinnin jälkeen.

  Ainut mikä toimii on “burana” tai ikuinen vankila.

 2. Minun mielestä ainoa tehokas keino on giljotiini. Ei mitään armoa jerikon arolla!

 3. Euroopassa – tai vaikka tarkemmin Suomessa – lasten väkivaltaisesta raiskaamisesta ei saa edes rangaistusta yleisen moraalikäsityksen mukaan. Kyllä tietää maailmankirjojen olevan sekaisin, kun Venäjää voidaan sanoa lakien maaksi Eurooppaan verrattuna.

 4. Vanha uutinen. Englanninkielinen artikkeli aiheesta löytyy viime vuoden marraskuulta.

 5. Kyllähän vaan kylmä fakta on se että venäjä on maa joka ei ole joutunut jenkkien koko länsimaailmaa koskevan propagandan ja aivopesun uhriksi. Nyt meidät suomalaisetkin on saatu jo uskomaan esimerkiksi homoista että heidän käytös muka jollain tavalla normaalia olisi ja seksuaalirikollisiakin aletaan ymmärtää koko ajan paremmin ja paremmin. Kuka nyt olisi voinut kuvitella että tämä meidän maailma näin sairas paikka on 30 vuotta sitten esimerkiksi? No miettikää vaan mihin tämä tulee johtamaan kun mennään tästä vielä se 30 vuotta eteenpäin. Että hieno juttu todellakin tämä nykyinen homojen tasa-arvo ja sen mainostus… Venäjä taas on lailla kieltänyt kaikenlaisen homopropagandan esittämisen varsinkin ala ikäisille hyvin jyrkästi ja valvonut myös että se laki toimii. Tämäkin laki on erittäin hieno asia minkä ovat nyt tässä uutisessa päättäneet. Ja länsimaiset mediat pitävät sitten tätä venäjän toimintaa sairaana, tuomitsevat ja haukkuvat sen erittäin näyttävästi ympäri maailman… Ja suurin osa ihmisistä vielä menee tähän näinkin yksinkertaiseen aivopesuun ja sitten kehtaavat vielä nauraa ja vähätellä meille pienelle osalle joille tämä aivopesu ei ole todellakaan uponnut. Miettiköön kukakin tätä asiaa ihan omilla aivoillaan ja päätelköön itse kumpi tässä nyt loppujen lopuksi se tyhmä on ja miten paha asia tuo venäjän linja tässä asiassa on? Ja mikä tässä on tärkeintä niin miettikää myös sitä että millä tavalla asiat on länsimaissa 30 vuoden päästä kun täällä ne homot hyväksytään ja sitä yleisesti jo normaalina asiana pidetään ja tuo kun näitä pedofiilejä ja kaikkia muitakin seksuaalirikollisia ymmärretään koko ajan enemmän ja enemmän. Mitähän tuosta venäjän pitämästä tiukasta linjasta sitten mahtaa seurata kun mietitään tuota vaihtoehtoa ja 30 vuotta eteenpäin sillä linjalla? Kummassa naiset ja lapset tulevat tuolloin olemaan paremmassa turvassa seksuaalirikollisilta, venäjällä vai näissä suvaitsevaisissa länsimaissa? Toivoisin tähän perustelluita vastauksia faktoineen.

 6. Valitettavasti Venäjän juutalaisoligarkkijohto eli mafia on mukana globaalissa lapsikauppabisneksessä ja ties missä muussa. Siten ilmiötä vastaan ei oikeasti haluta taistella. Juutalaisuushan vihaa itse asiassa kristittyä Venäjää ja venäläisiä yli kaiken. Melko varmasti jotkut erityisen kiusalliset toisinajattelijat saatetaan julistaa pedofiileiksi, kastorida ja tapattaa linassa.

  Tietenkin oikeitakin tuomioita tulee, koska mainostus.

 7. Itse asiassa ainut syy miksi lapsiin kohdistuneet seksuaalirikokset ovat mukamas kaksikymmenkertaistuneet, on se että siihen on nyttemmin laskettu Internet mukaan. 2000-luvun alussa alettiin tuomitsemaan Internetissä alaikäisille heitetyt pikkutuhmat kommentit aitoina hyväksikäyttörikoksina. Suomessa nimittäin ihan sama homma. Heität vahingossakin alle 16-vuotiaalle “hyvä perse” jossain Kuvake.netissä, niin tämä rekisteröidään tilastoihin sitten hyväksikäyttönä. Tästä syystä yhtäkkiä hyväksikäyttötuomioiden määrä on räjähtänyt käsiin. Pedofiilejä ei ole sen enempää. Suomessa ei sentään leikata palleja pois pelkästä kirjoittelusta.

Comments are closed.