Koti Artikkelit Oulun moskeijaan savupommi-isku, raiskausten käsittely käräjillä alkaa

Oulun moskeijaan savupommi-isku, raiskausten käsittely käräjillä alkaa

14

Oulun moskeijan edustalla Linnankadulla oli aamulla kello kuuden aikaan kaksi paloautoa. Palomiehet tutkivat Pohjois-Suomen Islamilaisen Yhdyskunnan tiloja ikkunan kautta infrapunalämpömittarilla. Rakennuksen ikkunat olivat kokonaan mustat.

Uutista päivitetty klo 11.00: Viranomaisten mukaan operaation aiheutti epäilty savukranaatti-isku Islamilaisen Yhdyskunnan tiloihin. Epäilty rikkoi toimitilan ikkunan ja heitti savupommin sisälle. Poliisi tutkii tapausta vahingontekona.

Alkuperäinen uutinen: Tiloihin on kohdistunut aiemmin iskuja, joita on pidetty muun muassa kostoina Oulun monikulttuurisille raiskauksille. Tuorein mediahuomiota saanut tapaus osui viime jouluyöhön, jolloin moskeijan ikkunat rikottiin pyörätelineellä. Myös 2016 suoritettu moskeijaisku herätti paljon julkista keskustelua.

Oulun katukuva muuttui huomattavasti totuttua valkoisemmaksi sen jälkeen, kun uutiset maahantunkeutujien raiskaamista valkoisista lapsista tulivat julki. Monet siirtolaiset ovat vältelleet esimerkiksi aiempaa kokoontumispistettään kauppakeskus Valkeaa, sillä heidän mukaansa suomalaiset ovat alkaneet käyttäytyä “rasistisesti”. Oulun poliittinen poliisi (PolPo) on ollut pahoillaan siitä, että Valkea on nyt valkeampi kuin koskaan.

Uutisia maahantunkeutujien raiskaamista oululaislapsista on noussut pinnalle tasaiseen tahtiin jo usean kuukauden ajan. Erityistä vihaa paikallisissa on herättänyt se, että muun muassa Vuolle Setlementti sekä paikalliset päiväkodit ja urheiluseurat ovat järjestäneet yhteisiä tapaamisia maahantunkeutujamiesten ja valkoisten lasten välille. Osaa samoista miehistä epäillään nyt pedofiiliraiskauksista.

Raiskausten ensimmäinen oikeuskäsittely alkaa tänään Oulun käräjäoikeudessa. 22-vuotiasta rotumuukalaista syytetään törkeästä valkoisen lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja törkeästä raiskauksesta. Rotumuukalainen ei ole osoittanut katumusta vaan on kiistänyt syytteet.

14 KOMMENTIT

 1. Kannattaa muistaa että he ovat erittäin taika uskoisia. Pelotetta vaan,kyllä se siitä poijjaat!

 2. Kyllä tarvitaan kovemmat otteet. Mutiaiset nauravat kuset housussa Oulun käräjäoikeudelle, joka antaa ehdollisia tuomioita. Orpopiru puhuu “säilöön otosta” ja muuta vaalipaskaa. Älkää helvetissä uskoko. Mikään ei muutu, ennenkö kansalaiset ottavat oikeuden omiin käsiinsä. Muuten sen ottavat mutiaiset – lopullisesti. Ja poliisi on mutiaisten aisankannattaja, kuten koko kaupunginhallitus Oulussa. Myös muissa kaupungeissa sama meininki. Lataa ja lasauta!!

  • Kovat otteet käyttöön ja HETI. Sotimista ei pillihousuissa lispaten ja kiekuen voiteta, irakilaisten ja albaanien tekemien kebabien voimalla.

   Tarrojen liimailu voidaan myös jo todeta riittämättömäksi keinoksi.

 3. Minkähänlaisia “tuomioita” on luvassa? Aika varmasti ehdollisesta – 1-2 vuoteen vankeutta veronmaksajien rahoilla. On tietenkin pelit ja vehkeet, pleikkarit, telkkarit ja vedenkeittimet selleissä, pääsy kuntosalille ja saunaan, virkistysretkiä paikallisiin päiväkoteihin, kuntoutusrahat juoksee ja puolen vuoden “istumisen” jälkeen pääsee taas jahtaan pikkutyttöjä ja myymään huumeita sekä asumaan Sipilän talossa. Enkä edes kirjoittanut sarkastisesti. Helvetin hölmölä.

  • Jussin jokainen viesti sisältää termin “helvetin hölmölä”. Kannattaisiko Jussinkin alkaa toimia, kuten tämän ja monen muunkin uutisen pojat ovat tehneet? “Helvetin hölmöläksi” saat jokaisessa tulevassakin viestissäsi tätä maata kutsua, jos et mitään ongelmien eteen ole itse valmis tekemään.

 4. Savukranaatilla??! Nyt on poijat… tai neitokaiset pistäny kovia piippuun. 😉 Eräs tsetseeni taannoin sanoi, jos menet suomalaisen tytön kanssa sänkyyn, olet huomenna syytteessä. Miksiköhän?

 5. Varma keino rotumuukalaisten raiskausten torjuntaan: laillistetaan rotumuukalaisten seksuaalirikokset. Ottaisko eduskunta tän asian käsittelyyn??

 6. Juuri näin tulee toimia! Noita rättipäitä ja muita loisia pitää kouluttaa, jotta tajuavat olevansa vihattuja, vaikka paskamediat (isot lööppilehdet+pienet paikallislirpakkeet) tekevät kaikkensa brändätäkseen heidät Suomen voimavaraksi ja rakastetuiksi maskoteiksi.

  Poliisi, poliitikot ja kaikki muutkin viranomaiset ovat täysillä meitä vastaan. “Mitään ei saa tehdä”, on virallinen ohjeistus kansalle. Totta kai jokainen silloin tajuaa, että meidän juuri nyt pitää toimia! Ei kai kukaan ota tappelussa vapaaehtoisesti turpaansa. Tai no, onhan tälläkin sivustolla paljonkin sellaista porukkaa, jotka tuomitsevat aina järjestään kaikki aidosti kansallismieliset, radikaalit teot. Älkää välittäkö näistä pelleistä.

  Todellinen toiminta ja taistelu vihollista, sen kätyreitä ja sen ilmenemismuotoja vastaan vaatii todellista rohkeutta. Ymmärrän että suurimmalla osalla sitä ei ole. Muutoinhan maa ei tässä tilassa olisikaan, jos kaikki olisivat heti toimineet todella kaikkea tätä hulluutta vastaan, eivätkä vain sepostaneet täällä netissä tekemisiään ja sitä “kuinka kovia jätkiä ovat” joskus olleet. Tarrojen liimailijoitakin toki tarvitaan, ihan kuten tarvitaan R-kioskin myyjiäkin tässä maailmassa, jotta ihmiset voivat lotota, otaa tupakkaa ja kallista olutta. Jokainen toimikoon parhaaksi katsomalla tavallaan.

 7. Kiitos Kansalliselle Vastarinnalle nopeasta raportoinnista – kansallissosialistit uutisoivat tästä casesta monta tuntia ennen valtamediaa. Ripeä toimittaja juuri oikeaan aikaan oikeassa paikassa 🙂

 8. Työperäinen maahanmuutto toimii kuten aina työllistäen Pelastuslaitosta ja poliisia. Odotettavissa vihapuhesyyte, muttei tutkintavankeutta, koska putkat ovat täynnä työperäisiä moniosaajia.

 9. Sitä saa mitä tilaa. Luulenpa, että Juha Sipilä on yksi niitä ainoita ihmisiä, jotka eivät “vihastu” lapsiin kohdistuneista seksuaalirikoksista. Mutta toista se on silloin kun kyse on rahasta ja muusta kepuloinnista eli hänen mielestään normaaleista “liiketoimista”.

 10. lisää vaan tälläsii.virulaiset myös kotimaahansa jos käyttävät tämän maan sosiaaliturvaa hyväkseen.

Comments are closed.