Koti Uutisia Kotimaa Oulun PolPo pahoillaan: tunkeutujat eivät enää uskalla lorvailla ostoskeskuksessa

Oulun PolPo pahoillaan: tunkeutujat eivät enää uskalla lorvailla ostoskeskuksessa

12

Oulun PolPo (poliittinen poliisi) on pahoillaan siitä, että rotumuukalaispedofiilien raiskausrikokset ovat luoneet ilmapiirin, jossa maahantunkeutujat eivät uskalla lorvailla vanhaan malliin julkisissa tiloissa. Somalien, irakilaisten ja afgaanien olohuoneena tunnettu kauppakeskus Valkea on kulttuurimarxistien mukaan jo häiritsevän suomalainen ympäristö.

Asiaa harmitteli Iltalehden haastattelema rikosylikomisario Markus Kiiskinen. Iltalehden artikkelista välittyi kuva, että monikulttuurisen raiskausvyyhdin todellisia “uhreja” ovat Ouluun tunkeutuneet elintasopakolaiset, jotka ovat saaneet suorasanaista palautetta paikallisilta kuluneiden viikkojen aikana.

Oulussa on parhaillaan tutkintavankeudessa kymmenen rotumuukalaista, joiden epäillään muun muassa raiskanneen törkeästi valkoisia suomalaislapsia. Törkeiden raiskausten lisäksi kokonaisuuteen kuuluu rikosnimikkeitä, kuten “törkeä lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö” sekä joukko pahoinpitelyitä.

Vihollismedia Iltalehti lähestyi järkyttäviä rikoksia kummallisesta näkökulmasta otsikoiden artikkelinsa “Maahanmuuttajat säikähtivät vihaa Oulussa – suosittu ajanviettopaikka tyhjeni: ‘Nuoret miehet eivät uskalla käydä baareissa'”.

“Pelko oman turvallisuuden puolesta sai monet maahanmuuttajat häipymään suositulta ajanviettopaikalta Oulun keskustan ostoskeskus Valkeasta sen jälkeen kun lapsiin kohdistunut seksuaalirikosvyyhti tuli julkisuuteen”, Iltalehti kirjoitti.

– Sellaista tuossa olen kuullut joku aika sitten joulukuussa, että Valkean kesäkadulla on ollut havaintoa, että heidän läsnäolonsa olisi vähentynyt tilapäisesti ainakin. Tällä hetkellä en osaa sanoa, onko tilanne normalisoitunut. Tietysti se saattaa liittyä siihen, että he ovat saaneet ehkä osakseen epämiellyttävää käyttäytymistä, rikosylikomisario kommentoi.

PolPon mukaan “normaali” tilanne on siis se, että 20–30-vuotiaat elintasopakolaiset miehittävät Oulun keskeisintä julkista tilaa niin virka-aikaan kuin myöhään iltaisinkin. Monet oululaiset ovat kuitenkin ilmaisseet olevansa tyytyväisiä uudesta ja suomalaisemmasta katukuvasta.

Lähde: Iltalehti

12 KOMMENTIT

 1. Mites ne nyt niin pelkäävät? Eikös sen pitänyt olla niinpäin että suomalaiset ovat heikkoja pelkureita ja matut tosi kovia tappelijoita? Niillähän on ne isommat peniksetkin ja kestävät sängyssä kauemmin, paremmat geenit jne.

  Mitään pahoinpitelyitä ei kuitenkaan ole tapahtunut eikä tule tapahtumaan, ja moskeijaan lentänyt pyörätelinekuvakin oli niin lavastettu kuin olla ja voi.

  • Harmi jos ei ollut aito. Tuollaista toimintaa kaivattaisiin kipeästi, sillä poliisit ja koko valtio ovat kääntyneet kansaansa vastaan. Omankädenoikeus on ainoa jäljellä oleva oikeutemme. Sotilaskarkureitahan nuo rotat ovat, joten mitäpä heiltä odottaa voisi paitsi pelkuruutta. Toivottavasti suomalaiset Miehet tekevät edes yhdestä torakasta varoittavan esimerkin jossakin päin Suomea.

   • Suomalainen “mies” ei tee mitään. Korkeintaan kiittää kun lapset & muija raiskataan ja kun saa itse turpaansa. Valemedia ei uutisoi sellaisista isänmaallisista teoista, jotka voisivat mediajulkisuutta saadessaan houkutella muita isänmaallisia samanlaisiin tekoihin. Tuon puntaroinnin joutuu juutalaisille eli multikultille kumarteleva lehdistö aina tekemään. Jos sillä heitä vastaan suunnatulla teolla on taasen sitä vastaan negatiivista painoarvoa, niin silloin siitä voidaan uutisoida. Juttua vääristellään tarpeen mukaan, kuten pari vuotta sitten IP-marssilla: “kaksi uusnatsia tappeli keskenään kulkueessa” tai jotakin muuta vastaavaa mielipuolisuutta. Typerä kansa uskoo mitä tahansa.

    PS ja Reformi ovat juutalaista huijausta eli Israelin ystävien juonia, mutta katsotaan nyt yrittääkö “se parempi media” yhä epätoivoisesti pelata ääniä Ö-mappiin jollakin sekopäisellä “PS on natsipuolue” -retoriikalla. Taatusti saamme vaalien alla nähdä PS:ää ja Reformia vastaan tehtyjä (((media)))-“hyökkäyksiä”, jotka siis ovat osa show’ta. Miten SKE-porukkaa kohdellaan ja mitä heidän menneisyyksistään kaivellaan — se jää nähtäväksi. Sieltä ei ehkä löydy lastennussintaa, törkeitä väärinkäytöksiä ynnä petoksia, aseiden salakuljetusta ymv. mikä luetaan pääsyvaatimukseksi esim. SDP:n riveihin pyrittäessä, mutta kyllä sieltä jotakin löydetään — se on varma.

 2. Toivottavasti paskahousu apinat lähtee hakeen turvaa jostain muualta.

 3. Ennen pohjoisessa oli miehiä ja säpinää: putkatilastoissa esim. Rovaniemi oli monasti viikonlopun ykkönen, kun suhteutettiin väkimäärään. Laittakaa ne vitun kuraturvat kuriin ja lopettaa jo nyt, hyvät ihmiset, se paskalehtien tukeminen! Eli ette osta, ette katso, ette klikkaa! Jos täytyy joku sivu tsekata tai liittää esim. kommenttiin tänne, niin käytätte unvisit-sivuston palvelua jutkusivujen syynäämiseen.

 4. Markus Kiiskisen kommentit paljastavat, että pankkilainaa on vielä maksamatta ja paljon.

  • Aivan kuten paskapalkkaiset kytätkin, joille on annettu hirveät lainat, jotta voidaan sitten kiristää koko loppuikä kotimaan vastaiseen toimintaan.

 5. Priyanka Sood toteaa: *Sen verran voin yleistää, että perhe on meille kaikille tärkein riippumatta siitä, mistä on tullut*.
  Mistä tällainen valhe putkahti? Näillä notkujilla ei juuri perheitä ole näkynyt mukanaan, ne ovat suurimmilta osilta “teini-ikäisiä” lentokoneinsinöörejä.
  Tämä Kiiskinenkin on juuri ollut tuputtamassa maahantunkeutujia päiväkoteihin ja kouluihin, jotta nuoremmat olisivat näiden kavereita ja “tottuisivat” näihin, mutta kun tulee esiin pedo- ja raiskausrinkejä, yllättäen vastuu siirtyykin lapselle jonka pitäisi tehdä valinta?
  Niin Soodille kuin Kiiskisellekkin pitäisi laittaa soittorinki päälle ja jokainen kysyy että mitä vittua te oikeasti ajattelette, ehkä heille lopuksi voi raottua tekemänsä vääryys, ehkä.

 6. Kehitystoive: Olisiko mahdollista, että liitätte jutun yhteyteen kuvakaappauksen lähteenä olevasta uutisesta/”uutisesta”, niin ei tarvitsisi mennä itse avaamaan noita myrkyllisiä paskajuttuja niiden sivuille?

  • Ilja Janitskinhan sai syytteet tekijänoikeusloukkauksesta juuri siksi kun se oli laittanut MV-lehteen kuvakaappauksen jostain vastuullisen median jutusta ja oli kommentoinut sitä kriittiseen sävyyn.

 7. Ok, kiitos vastauksesta. En tiennyt tätä. Sitäkään en tiedä, että miten paljon lähteenä olevasta tekstistä voisi suoraan kopioida tänne. Mutta ei klikkailla jatkossakaan näitä valtamedian pahimpia rimanalituksia.

Comments are closed.