Koti Artikkelit Osallistujan kertomus Kohti vapautta! -marssilta

Osallistujan kertomus Kohti vapautta! -marssilta

22

6.12.2018 oli jälleen aika kokoontua Helsinkiin marssimaan kohti vapautta. Satayksivuotiaan Suomen juhlapäivää varjosti yhä koveneva mielipidevaino poliittisen poliisin (PolPo) taholta. PolPon painostama hovioikeus päätti aiemmin syksyllä kieltää Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen. Poliisin politisoituminen olikin tämänvuotisen marssin teema.

Sadat osallistujat kokoontuivat Kaisaniemenrantaan puoli kolmen aikoihin iltapäivällä. Vastarintaliikkeen aktiivien lisäksi paikalla oli ihmisiä muista kansallismielisistä järjestöistä. Osalla marssin osallistujista oli ollut vaikeuksia päästä tapahtumapaikalle; Vastarintaliikkeen ruotsalaisjäsenten seuruetta oli odottanut satamassa 20 poliisin saattue tehden turvatarkastuksen sekä tutkien autot ja tavarat perusteellisesti, vaikka poliisijohto usein “resurssipulaa” valitteleekin. Kun kyse on Vastarintaliikkeestä, “resurssipula” kuitenkin loistaa vain poissaolollaan.

Mielenosoittajat alkoivat järjestäytyä pian kolmiriveiksi, ja liput laitettiin liehumaan. Monien paikalla olleiden toimittajien ja vasemmistolaisten huutelijoiden ilmeet venähtivät siinä vaiheessa, kun liput paljastuivatkin hakaristilipuiksi totuttujen riimulippujen sijasta. Hakaristilippujen lisäksi mukana oli kokovihreitä lippuja. Kulkueen kärjessä pidettiin päivän teemaan sopivaa banderollia, jossa luki “poliittinen poliisi ylläpitää maahanmuuttokriisiä”.

Poliisi päättikin kesken marssin hyökätä aktivistien kimppuun yrittäen repiä heiltä hakaristiliput pois. Aktivistit eivät kuitenkaan suostuneet vapaaehtoisesti lipuistaan luopumaan. Neljä henkilöä otettiin tilanteessa kiinni, mukaan lukien Vastarintaliikkeen Suomen-johtaja Antti Niemi.

Kaikki kiinniotetut vapautettiin myöhemmin illalla. Juutalaisomisteinen valemedia Helsingin Sanomat väitti kansallissosialistien hyökänneen poliisien kimppuun, mutta todellisuudessa poliisi itse alkoi repiä lippuja aktivistien kädestä. Suomessa hakaristilipun käyttö ei ole lailla kiellettyä, eikä poliisilla ollut oikeutta viedä lippuja keneltäkään väkivalloin pois.

Esimerkiksi Suomen tunnetuimpiin juristeihin kuuluva tohtori Kari Uoti kommentoikin, että mikäli lakikirjoista ei löydy perustetta poliisin toiminnalle, “natsien” väite lain yläpuolella olevasta poliittisesta poliisista tulee todeksi. Uoti lisäsi myöhemmin muun muassa, että “lippujen repiminen indikoi demokratian epävarmuutta, erilaisuuteen ja omien arvojen kanssa poikkeavaan toimintaan suhtaudutaan aggressiivisesti, vaikka lain mukaan poliisin tulisi mahdollistaa mielenosoittaminen”. Hän jatkoi, että poliisin toiminta olisi syytä saattaa tuomioistuimen arvioitavaksi, sillä sen “oikeudellinen pohja on höttöinen”.

Mainittakoon, että sisäministeri Kai Mykkänen puolestaan onnitteli poliisia hyökkäyksestä lippumiehiä vastaan ja kommentoi poliisin pärjänneen “mielenilmausten käsittelemisessä hyvin”.

Kuvakaappaus: Twitter.

Reittimme varrelle oli, kuten arvata saattaa, saapunut kommunistisesta vastamielenosoituksesta sekalaisia epäsiististi pukeutuneita ja hysteerisiltä näyttäviä vasemmistolaisia huutelemaan hävyttömyyksiä ja näyttelemään keskisormea. Vaikka äärivasemmisto oli etukäteen uhonnut estää marssin Kallion läpi vaikka voimakeinoin, ei kukaan uskaltanut siirtyä sanoista tekoihin.

Marssimme lähestyessä Kallion kaupunginosaa punaisten jo ennestään valtava meteli ja mylvintä kasvoi lähes korviahuumaavaksi. Roskajoukkio uhosi, että “sillan toiselle puolelle ette tule”. Kukaan ei kuitenkaan uskaltanut asettua suoraselkäisten kansallissosialistien tielle, ja vasemmistolaisten huutelut hukkuivat marssimme iskulauseisiin, kuten “Eläköön vastarinta!”, “Vapaa, pohjoismainen, radikaali” sekä “Poliittinen poliisi – kansanpetturi!”.

Marssireittimme kulki Töölönlahden kautta puheidenpitopaikalle. Puheita pitivät Niklas Suomi sekä Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen johtaja Simon Lindberg. Puheita piti olla enemmänkin, mutta poliittinen poliisi oli valitettavasti ottanut kaikki muut puheiden pitäjät kiinni repiessään aktivisteilta lippuja. Puheet olivat sitäkin räjähtävämpiä, ja niistä kuvastui aatteenpalo. Jälkimmäisenä puhuneen Lindbergin puhe päättyi voitontervehdyksiin, ja tilaisuuden kruunasivat vielä puheen jälkeen sytytetyt soihdut.

Ilta jatkui osallistumisella 612-soihtukulkueeseen. Noin 3 000 soihdun meri valaisi pimeitä Helsingin katuja, ja tunnelma oli huipussaan. Vastarintaliikkeen osallistujat päättivät marssin suomalaisten SS-vapaaehtoisten haudalle Hietaniemeen.

Päivä osoitti selvästi, että tulipa eteemme mitä tahansa, julistettiinpa meidät sitten laittomaksi tai heitettiinpä meidät vaikka kymmeneksi vuodeksi vankilaan, ei taistelu tule ikinä loppumaan. Vastarinta elää vahvempana kuin koskaan.

Järjestelmä saa omaa kansaansa vihaavine poliitikkoineen, kulttuurimarxistisine tiedotusvälineineen, mielivaltaisine poliisijohtoineen ja parasiittimaisine suuryhtiöjohtajineen tuntea, ettei aitoa kansallissosialistista taisteluhenkeä tule kieltolait pysäyttämään. Taisteluhenki kumpuaa suoraan rakkaudestamme omaan rotuun ja kansaan – niinpä byrokraatit, mellakkapoliisit tai edes sotilaat eivät kykene sitä tuhoamaan.

Eläköön vastarinta, eläköön voitto!

22 KOMMENTIT

 1. Ilman Saksan apua, Suomen jääkäreitä ja vapahetoisia SS-miehiä olisimme puhuneet venäjää jo vuosia.

  • Jos Saksa ei olisi lähettänyt Leniniä Moskovaan 1. maailmansodan loppupuolella niin olisikohan Neuvvvvostoliittoa koskaan syntynytkään?

   • Kyllä se lenin setä oli jo neuvosto-venäjän johtaja 1917 lähtien, joten ei tainnut olla saksalaisten ajatus millään tavoin erikseen lähettää tätä sinne.
    Lenin ei juuri saksassa halunnut oleskella, koska oli joutunut silmälläpidon kohteeksi jo Iskra lehden tiimoilta.
    Maanpakoaikana hän vaelteli pitkin eurooppaa ja skandinaviaa, tehden lyhyitä käyntejä saksassa bolshevistisissa kokouksissa.

    • Keisarillinen Saksa nimenomaan lähetti Leninin Venäjälle tekemään vallankumousta.

     • Leniniä ei lähettänyt Venäjälle keisarillinen Saksa vaan Adler-Rothschild-Levy-Cohen -suku Sveitsistä. Rothschildit-Levyt-Cohenit pakottivat Keisarillisen Saksan päästämään Lenin maidensa läpi, jolloin Saksa vaati Leninin läpikulkua sinetöidyssä junavaunussa, eli ei vapaata kulkua vaunusta saksalaisia saastuttamaan korruptoivilla aatteillaan.

   • Trotski olisi hoidellut asian. Ehkö jokin venäläisenä kaupiteltu toinen keulakuva olisi voinut tyulla myös kyseeseen. Trotski ja 300 ammattivallankumouksellista juutalaista lähetettiin USA:sta tekemään bolshevikkivallankumousta. Trotski pidätettiin matkalla, mutta USA:n pressa pakotti päästämään jatkamaan matkaa

  • Kiittämättömyys on maailman palkka. Ikävä kun nykysuomalaiset sheeplet tällä tavalla kiittivat Saksalaisten ratkaisevasta avunannosta Suomen itsenäisyyden puolustamisen kriittisinä hetkinä. Lopulta Suomen itsenäisyys oli myyty kansanpettureiden toimesta ja tyhmennetyn kansan suostumuksella.

   P.S. Venäjää puhuminen ei ole mitenkää paha taito, suosittelen kaikille toisena/kolmantena ulkomaisena kielenä. Venäläiset Waffen-SS-sotilaat puhuivat venäjää, ja tulivat toimeen saksalaisten aseveljien kanssa, ei se ole kielestä kiinni! Vaan taistelusta yhteistä vihollista vastaan – juutalaista hirmuvaltaa vastaan! “Venäläiset SS-kasvatit” (monta kuvaa:
   https://beam-truth.livejournal.com/2617091.html

   • tuohan oli täys petturi josta linkkasit juttua.jäi kiini liitty saksaan ja sit ne alko tekeen samoja hitman tyylisiä sotilaita tappokoneita lapsuudesta saakka. hitmani polkulaisia jotka jatkavat työtä mitä niille käskettiin eli jatkavat yhteiskunta toimintaa vaikka sota päätty

 2. Talmudistiset juutalaiset kansanmurhasivat pelkästään neuvostoalueilla jopa 147 miljoonaa valkoista kristittyä ja suomalais-ugria vv. 1917-1989.
  Mannerheim päiväkäskyssään sanoi, että Suomi ei taistellut venäläisiä vastaan vaan juutalaiskommunistisen Leninin terroristijoukkoja vastaan.

  • Kylläpä juutalaiset ovat taitavia ja aikaansaavia. Ei teillä sosialisteilla ole mitään mahiksia.

   • Juu, näin oli ennen Internettiä. Kun ei ollut mahdollisuutta päästä lähteisiin ja toisiin versioihin, oli olemassa vain se ainoa oikea oppi. Mutta sitten kaikki muuttui – ja nyt yhä enemmän ihmisisia herääa. Eikä jutikoiden tarinat ja sadut eivät enää pysty nukuttamaan heränneitä! Ja heräneet herättävät muita.
    Tämä on ratkaiseva muutos. Jutikat ovat taitavia, mutta heitä ei ole paljon, ja heidän myytit romahtavat yksi kerrallaan. Sitten kun vielä dollari romahtaa – sitten katsotaan miten käy ja miten globaliparasiitin käy.

    • kirjat itse luin kaiken tiedon mitä juutalaiset ovat tehneet kirjoista mutta älänyt pelkkiä juutalaisia syytä englantilaisilla pankkiireilla oma osuutensa kaikkeen myös.

  • Kyllähän jokainen ymmärtää että sota aloitettiin keinotekoisesti (Mainilan laukaukset), jotta saatiin Suomi ja Saksa elättämään koukkunokkaparasiittien elämää. Sotakorvausten maksajiksi piti valita nämä kaksi maata, joilla on luonnonvarat eli resurssit sekä työvoima paiskimaan niitä orjan hommia. Tämän takia ei valittu esim. joitakin kaalimaita tai Maltaa, Kreikkaa ja muita Euroopan neekereitä. Nuo olisivat valinneet ennemmin kuoleman kuin työn ja mitään luonnonvaroja noista maista nyt ei löydy.

   Ja Suomihan oli sodassa Neuvostoliiton juutalaista ksenokratiaa vastaan, ei venäläistä slaaviveljeskansaamme vastaan! Suurin osa senaattoreista oli suoraan maailman juutalaisimmasta maasta USA:sta importoituja tuholaisia. → https://totuusbloki.wordpress.com/2013/07/07/totuus-neuvostoliitosta/

   Englannin kunkku, Saksan keisari ja Venäjän viimeinen keisari Nikolai II olivat, muuten, serkuksia. Lev Davidovich Bronsteinin ja muiden jutikoiden avulla sitten lahdattiin Romanoffit pois ja tuotiin Venäjänmaalle juutalaisvalta. Ja siinä samassa kivasti I maailmansota pyöräytettiin käyntiin myös.

   Mutta oliko Mannerheim suomalainen? Itse suhtaudun skeptisesti asiaan. Taisi mies kuollakin AIDS:iin Sveitsin-klinikalla, kuten Juha “Watt” Vainiokin. Donner ainakin sanoi aikoinaan ettei Mannerheim edes osannut suomea.

 3. Mihin nuo vihreät liput viittaavat tai mitä ne tarkoittavat? Hienolta näyttää, mutta jäin miettimään onko niissä joku merkitys mitä en ymmärrä..

  • Ainakin tuo nuoli ylöspäin merkki on Tyr-riimu mitä esimerkiksi Ss käytti ja tarkoitti(Ainakin Ss merkeissä) johto asemaa taistelussa. Valkoinen väri tarkoittaa Nationalismia ja vihreä olettaen yleisesti ainakin tarkoittaa luontoa ja luonnon läheisyyttä sekä sen suojelua en tosin tiedä onko muuta tarkoitusta.

Comments are closed.