Koti Uutisia Ulkomaat Charlottesvillessä naisen “murhannut” mies sai elinkautisen tuomion

Charlottesvillessä naisen “murhannut” mies sai elinkautisen tuomion

8

Viime vuoden elokuussa Charlottesvillessä järjestettiin Unite the Right -mielenosoitus. Tapahtuma muuttui mellakaksi poliisin toimiessa erikoisesti. Poliisi hajotti kansallismielisten mielenosoituksen ja laski vastamielenosoittajat iholle.

Murhasta tuomittu James Fields ajoi autollaan väkijoukkoon, jossa kuoli 32-vuotias nainen. Valtamedia ei kuitenkaan näyttänyt tapahtumia ennen auton ajautumista väkijoukkoon. Fieldsin autoon hyökättiin ja sitä kivitettiin.

Oikeudella oli ilmeisen kovat poliittiset paineet Fieldsin tuomitsemisesta. Fields sai 400 vuoden tuomion ja 480 000 dollaria maksettavaa.

Lähde: Iltalehti

8 KOMMENTIT

 1. Fields sai tuomionsa poliittisista mielipiteistään, ei tästä onnettomuudesta, joka oli täysin väkivaltaisten antifakommareiden aikaan saannosta. Fieldsille vaaditaan jopa kuolemantuomiota ja voi jokainen hyvin arvata (((ketkä))) tämänkin lobbauksen takaa löytyy aivan varmasti. Koko Fieldsin “oikeudenkäynti” oli teatterioikeudenkäynti jolla pyritään pelottelemaan kaikki valkoisen rodun puolustajat hiljaiseksi. Tämä on maailma, kun rikolliset ylikansalliset juutalaiset voittivat molemmat maailmansodat.

 2. “400 vuoden tuomion ja 480 000 dollaria maksettavaa” — Eiköhän anneta Jewnited States of Zionin juttujen olla ihan omassa arvossaan. Ei ole juuri mitään annettavaa suomalaiselle näillä jutuilla.

  • Ehkä toisaalta hyvä tietää, mitä voi olla odotettavissa täälläkin.

 3. 400 vuotta on mielenkiintoinen määrä vuosia. Kenties suvaisevat hänelle valtion piikiin geenihoidon, jotta elää niin vanhaksi.

 4. Liittovaltion syytteet vielä käymättä läpi James Fieldin osalta ja siellä on tarjolla kuolemantuomio.

  Voitte vittuilla jenkkien toimista Zionist States of Americana ja nauraa että saivat mitä tilaavat, mutta valkoisten hävittäminen on globaali toimenpide ja ei kauaa mene ennen kuin Euroopassa jaetaan kuolemantuomioita kansallismielisille näytösoikeudenkäynneissä.

 5. Osuiko Fieldsin auto edes tähän naiseen? Onko siitä mitään kuvamateriaalia?
  Jotkut tahot sanovat, että nainen kuoli sairauskohtaukseen, eikä jäänyt auton alle.

Comments are closed.