Koti Uutisia Aktivismi Kansallissosialistimarssin turhauttama vasemmisto pahoinpiteli pelkurimaisesti 612-osallistujia

Kansallissosialistimarssin turhauttama vasemmisto pahoinpiteli pelkurimaisesti 612-osallistujia

25
Suomalaisia äärivasemmistolaisia Tampereella viime elokuussa.

Itsenäisyyspäivän kansallismieliset ja kansallissosialistiset kulkueet sujuivat tänä vuonna ennätyksellisen rauhallisesti Helsingissä. Vaikka äärivasemmisto oli etukäteen uhannut hyökätä erityisesti Kallion kaupunginosan halki marssinutta Kohti vapautta! -kansallissosialistikulkuetta vastaan, eivät uhkaukset konkretisoituneet.

Marxistien katteettomasta uhosta teki erityisen kiusallisen se, että jopa vasemmistolehti Kansan Uutiset totesi, että poliisi oli jättänyt “kokonaisia kortteleita vartioimatta” marssin varrella. Mikäli äärivasemmisto olisi ollut siis sanansa mittainen, olisi yhteenotto marssin kanssa ollut helppo järjestää. Yleensä äärivasemmisto perustelee omaa passiivisuuttaan sillä, ettei “poliisi anna mahdollisuutta” tehdä iskuja. Kansan Uutisten mukaan tekosyyllä ei ollut kuitenkaan pohjaa.

Kohti vapautta! -marssin ohella kaupungissa järjestettiin myös huomattavasti maltillisemmalla maineella brändätty 612-soihtukulkue. Soihtukulkueen järjestäjien tiedotteesta ilmenee, että joukko äärivasemmistoa kävi purkamassa moninkertaisella ylivoimalla Kohti vapautta! -marssin synnyttämää turhautumistaan pahaa-aavistamattomiin 612-osallistujiin:

“Muuten hienosti sujunutta itsenäisyyspäivän iltaa varjosti eräs Kampissa tapahtunut välikohtaus. Kaksi 612-kulkueeseen matkalla ollutta miestä joutui Runeberginkadun ja Lutherinkadun kulmassa suuremman miesjoukon hyökkäyksen kohteeksi. Tapaus sattui noin kello 18. Hyökkääjiä oli 7-9, ja ainakin osa heistä puhui jotakin vierasta kieltä.

Osan miehistä ulkonäkö viittasi balkanilaiseen taustaan. Heistä suurikokoisin oli noin 190 cm pitkä ja hänellä oli lyhyt tumma parta. Uhreja pahoinpideltiin lyömällä ja potkimalla eri puolelle kehoa. Toinen uhreista joutui käymään sairaalassa murtuneen sormen takia. Syynä pahoinpitelyyn oli se, että uhrit olivat olleet matkalla kulkueeseen.

Jos joku on nähnyt tapauksen tai tietää siitä jotakin, pyydämme olemaan yhteydessä ylläpitoon. Asiasta on tehty rikosilmoitus.”

Äärivasemmiston suorittama hyökkäys kääntyi kuitenkin välittömästi itseään vastaan. Isku osoitti, etteivät marxistit kykene tai uskalla suojella edes itselleen tärkeimpiä kaupunginosia radikaaleilta kansallissosialisteilta. Näin kommunistien ainoaksi oljenkorreksi jäävät raukkamaiset iskut maltillisia kansallismielisiä vastaan moninkertaisella ylivoimalla.

Suomen valtavirtainen valemedia ei tietenkään ole uutisoinut väkivallasta. Koska lehdistö pitää suomalaisvastaista väkivaltaa positiivisena ilmiönä, suojelevat toimittajat pahoinpitelyihin syyllistyneitä äärivasemmistolaisia ei-toivotulta julkisuudelta.

Lähteet: Kansan Uutiset (arkisto), 612-yhdistys

25 KOMMENTIT

 1. Kommunistit osaa yllättää munattomuudellaan 😀

 2. Kaiken huippuna oli facebookin Kallio-ryhmässä eräs vasemmistotyttönen joka kehoitti kaikkia lähes paniikinomaisesti soittamaan hätänumeroon jos koki että mielenosoituskulkue aiheuttaa pelkoa ja uhkaa, eikä koe oloaan turvalliseksi. 😀

  Nyt pitäisi vain lyödä lisää vettä kiukaalle ja järjestää katupartioita samoille Kallion kujille vähän niinkuin Puhoksen ostoskeskuksen tyyliin. Heikkoa vasemmistoa tulee nöyryyttää entisestään eikä antaa niille mitään jalansijaa.

  • Olen ehdottomasti mukana. Mahdollisimman usein vain tapahtumaa pystyyn.

  • Ensi viikonlopuksi vain partiota pystyyn. Mukaan lähdetään kauempaatakin.

 3. Muslimeillehan on kunniaksi hyökätä ensin. Suomalainen ja kristitty koittaa sovitella asioita ja välttää konfliktia viimeiseen asti. Siksi kai muslimit hyökkäävät niin radikaalisti eurooppalaisia ja pohjoismaalaisia vastaan.

  Toisaalta, jos ei saa pimperoa eikä uskonto salli masturbointiakaan niin ei hereillä ollessa päässä pyöri mikään muu. Ei varmaan tule ensimmäiseksi mieleen lähteä sorvin ääreen. Vaan aamusta iltaa koitetaan metsästää suopeita naaraita. Ja jos ei löydy, niin tilanteen mukaan turvaudutaan jopa väkivaltaan. Huumauksesta puhumattakaan.

 4. Silti osa suomalaisista pitää edelleen roskalehdistöä tiedonlähteenään, vaikka nämä saastat olisivat tappaneet, niin silti 3 hakaristilippua on isompi otsikko.

 5. Tästä emme saa lukea mitään itsestään luotettavaksi mediaksi kutsuvalta taholta. Myöskään politisoitunut cuck-poliisi ei tästä tiedota.

 6. Eräs suurimmista syistä “kommunistien” hampaattomuuteen on se, etteivät nämä nuorukaiset ole oikeita kommunisteja, vaan muuten vain “rähinöinnistä” ja rikollisuudesta sekä aineellisten vahinkojen teosta jonkin aatteen varjolla, josta he eivät tiedä todellisuudessa kuin muutaman upmpityperän iskusanan ja sen, että tuo utopia antaa täydessä “kukassaan” mahdollisuuden murhata ihmisiä ja harjoittaa sadistista mielivaltaa voimakeinoin lähtien siitä ytimestä, ettei ole olemassa kuin yksi oikea tapa ajatella asioista ja ympäröivästä maailmasta sekä tavasta nähdä se, sillä ne, jotka eivät jaa tätä näkökantaa ammutaan kylmästi pois sora montunreunalla.
  Lisäksi alkuaikona v. 2015 polpo suojeli anarkisteja konkreettisesti ja näkyvästi liputtaen tuolloin selvästi kenen puolella se seisoo ja jätti “pelikentän” auki kaikenlaisille “kumiluotisilmille” tekemään tekoja kunhan “parittajana” toiminut polpo oli saanut “morsiamen” (nisuäijä anarkisti) samaan mustaanmaijaan.
  Saman kohtelun eli poliisin täydellisen välinpitämättömyyden saivat kokea tuolloiset kansallismieliset 6.12. -soihtukulkue, jossa erästä keski-ikäistä naista heitettiin murske kivellä päähän niin, että se vaati monta tikkiä. Tämä moneen kertaan “natsiksi” julistettu tuikitavallinen isänmaallinen ja itsenäisyyspäivää kunnioittamaan lähtenyt Suomelle rakkauttaan tunnustanut “turvallisuusriski” sai itse nuolla haavansa ja käydä paikkuuttamassa itsensä ensiavussa syyllisten jäädessä kommunististen hirmuhallinnon historian hämäriin “osuvana” näyttönä siitä, mitä tuo lihamylly -järjestelmä tulee tarkoittamaan kunhan lopullisen rauhan ja onnen tilan saavuttamiseksi on ensin “paremmalla väkivallalla” murhattu “vääräuskoiset” pois. Vaikka onkin täysin turha mainita, niin mainitsenpa kuitenkin, ettei poliisi v. 2015 kuten ei nytkään ollut kiinnostunut syyllistä vaan uuden “hallintotavan” ja “oikeuskäsityksen” mukaisesti katsottiin ensin kuka oli syyllinen ja kuka oli uhri. Jos, homma stemmasi punikki polpon aatteen mukaisesti, kaikki oli vasemmalla ja jos asianlaita olisi ollut väärinpäin, sitten olisi syytekynnys ylittynyt reippaanlaisesti. Täytyy muistaa, että 100-vuotta sitten Helsinki oli ja on punainen eli verenvaluttajien paratiisi, jonne ovat “sisarpuolueenkin” ihmisoikeuksillaan retosteleva islam “kotoutunut” ja nauttii punaisen Helsingin ylintä suojelusta, sillä kysehän on tuttavallisesti sanottuna paidasta ja perseestä.

  Nyt 3-vuotta kestänyt aika siitä kun “mannaa” alkoi taivaalta satamaan on osoittanut kurjiksi valheiksi ja petokseksi se, että haittamaahanmuuttajat eivät muka toisi muassaan minkäänlaisia turvallisuusriskejä raiskauksineen tai jihadisti-iskuineen kuten Turussa kävi, jos sitä saa mitenkään muistaa. Tähän kun lisätään kaikki tapahtuneet haittamaahanmuuttajien tekemät alhaiset rikokset aina näihin viimeisimpiin Oulun lasten raiskauksiin ja bussien vänkäämiset “Allahu Akbar” -kaistalle. On tämä osoittanut 100% oikeiksi ne epäilykset, joita “valkoisen roskaväen” edustajat eli “natsit” ovat pelolla odottaneet ilman vähäisintäkään oikeassa olemisen riemua, sillä jos ketun päästää kanalaan ei lopputulos tule muuttumaan miljardissakaan vuodessa miksikään toiseksi siitä miksi se muodostui ensimmäisen omena varkauden tapahduttua, joka ei tietenkään olisi ollut mikään rikos, jos sen olisi tehnyt muslimi ja puhumattakaan juutalainen, joka olisi kaatanut koko asian meidän niskoillemmme ja vetänyt siitä vielä taas sen miljardin korvaus rahaa itselleen kärsimästään pahasta ja siitä autonomisen hermoston tuskasta, kun pitää hengittää 24/7, että pysyy hengissä tässä maailmassa, jossa on niin paljon antisemitismiä ja ajatuksen vapautta, että ihmiskunnan majavaksi julistetulla kansakunnalla ajatuksen vapauden “jokien” patoaminen vie kaiken ajan.

 7. Kallio on nykyään täynnä ismisroskaa joka pitäisi suodattaa pois tavallisten ihmisten tieltä. Tarkoitan ismisroskalla niitä joiden mielestä lasten joukkoraiskaus on vähemmän tuomittavaa kuin lippujen kantaminen perustuslaillisin oikeuksin. Tulipa mieleen keskustelu hermannin pikaruokalassa jossa kaksi keski-iän ohittanutta retardia keskustelivat lippujen heiluttamista aivan sokeeraavana tekona mutta nähtyään riimutakkini vaikenivat ja poistuivat vaivihkaa hotkittuaan ennätystahtia kyttä-ateriansa.

 8. Mistä tämä kertoo? Näitä loisia, suomalaisia äärivasemmistolaisia matoja ja ulkomaisia “pakolaisia” pelottaa. He taitavat pelätä ihan helvetisti. Syytä onkin!

 9. Miks tuntuu et osaa kansallisesta vastarinnasta ärsyttää kun ei vasemmisto hyökkäilly väkivalloin sen enempää? Vai miks jotenkin aistii närkästyksen

  • Eihän toi ärsytä, koska se tiedetään jo että ei takkutukat uskalla muuta kuin uhota. Tekoja heiltä ei näy.

  • Ärsyttää? Tässä vain jälleen kerran paljastettiin antifasistien katteeton uhoaminen.

   Antifasistit uhkailevat kansallismielisiä kulkueita väkivallalla sekä kulkureittien blokkaamisella jne. jotta tavalliset kansalaiset jotka eivät vielä kuulu mihinkään järjestöön, mutta jotka ovat kuitenkin kiinnostuneita osallistumaan eliittiä vastustaville marsseille, pelästyisivät ja jättäisivät menemättä koska pitävät mahdollisena sitä että siellä voi joutua tappeluun. Tämä on antifasistien tuttu strategia johon ne reppanat niin kovasti luottaa.

   Tämä pelko on nyt osoitettu jälleen kerran turhaksi, sillä vasemmistolaisille symbolisesti tärkeään “punaiseen Kallioon” tehtiin onnistunut vierailu eikä systeemin lellipennut pystyneet mitenkään häiritsemään kulkuetta. Kovissa puheissaan antifasistit uhosivat netissä kuinka “natsit häädetään Kalliosta keinolla millä hyvänsä” ja kuinka kanamunia ja painavia kiviä viskotaan parvekkeilta. Mitään tällaista ei tapahtunut.

   • “Kanamunia ja painavia kiviä viskotaan parvekkeilta” — Haha, miten nuo kupan ja HIVin runtelemat narukätiset loiset saavat painavia kiviä kannettua sinne 7. kerroksen fattayksiöönsä? Kananmunia niillä nyt ei ole varaa varmaankaan ostaa.

    Itse lioittaisin vanhaa Helsingin puhelinluetteloa yön yli vedessä tiskialtaassa…

 10. Moni ns antifasisti on jonkun demarin tai viherhassitaistolaisen kultalusikkapoika. Lieneekö tämä syy,miksi nuo verettömät luukasat saavat rauhassa vittuilla. Jatkunut sen 30 vuotta. On myöhä jo.

 11. Todella surullista että näin on käynyt. Jotenkin kyllä aavistin tämän. Olin itsekin silloin torstaina erittäin vainoharhainen kun kävelin kohti töölöntoria aikalailla samoihin aikoihin kuin tuo hyökkäys tapahtui. Katsoin jatkuvasti ympärilleni ja puristin kättä kääntöveitsen ympärille koska tiedostin jotenkin vaistonvaraisesti ilmapiirin Helsingissä erittäin uhkaavaksi. Ali-ihmisiä ja vassarin näköisiä ihmisiä oli joka puolella. No onneksi pääsin sitten rauhassa määränpäähän eikä tarvinnut sillä kertaa puukottaa ketään hätävarjeluna. Oli kyllä hyvä että ihmiset poistuivat porukalla hietaniemestä eivätkä yksin. Aivan varmasti sielläkin ollut maanpettureita väijyssä. Tulisipa rankkasade joka putsaisi lian pois kaduilta. Väsynyt tähän paskaan että pitää olla kokoajan varuillaan sen takia että rakastan omaa maatani. Mutta en myöskään ikinä suostu rakkaudestani luopumaan. Kuolen mieluummin!

  • Minä löin jokaista vastaantulijaa kyynärsauvalla otsaan ja tämän johdosta myöhästyin. Myös se polveen ammuttu antifanarkki, jolla oli huumeruiskut korvakoruina, oli minun aikaansaannoksiani.

   • En ymmärrä mitä yrität sanoa? Halusin vain kertoa sen että itse ainakin huomasin sen aggressiivisen ilmapiirin ja että se sai minut kyllä todella varpailleni. Normaalin näköisiä ihmisiä ei Helsingissä paljoa ole, jotenkin vaan suuresta osasta näkee jo pukeutumistyylistä selvät vassarivibat. Ei siinä paljoa tehnyt mieli katsoa puhelinta vaan tarkkailin kokoajan ympäristöäni ja Olin kokoajan niin sanotussa “valmiustilassa” . Minä kun en ole kaupunkilainen enkä ole tottunut siihen että jokaista ihmistä pitää joutua varomaan. Helsingissä se näyttää olevan arkipäivää se pelossa eläminen kun katukuva täynnä kaiken maailman kummajaisia. Sen Myönnän toki että pelotti. Enhän minä edes olisi ottanut puukkoa taskuun jos en olisi pelännyt. Pelko pitää ihmisen hengissä ja terveenä. Mistä sitä tietää vaikka minutkin olisi hakattu jos en olisi ollut valppaana…

    • Se puukko ei siellä taskussa auta mitään, mutta kun sen tökkää omaan otsaan pystyyn, niin kukaan ei taatusti tule ryttyilemään. Sellainen iso lapinleuku, joka erottuu jo matkan päästä, ei mikään hammastikku. Tai jos, niin Arkansas Toothpick.

     • Noilla sun ohjeilla saisin vaan poliisin perään, mutta on ilmiselvää että lasket vain leikkiä. Itseä vaan ei nyt oikein naurata enää mikään kun olen täynnä surua tämän nykyisen tilanteen takia. Tulemme olemaan vähemmistö omassa maassamme vuoteen 2050 mennessä viimeistään jos ali-ihmisiä ei saada kuljetettua vittuun Suomesta! Aivan sama millä tavalla kunhan niistä vain päästään eroon. tarkoitus pyhittää keinot! Ainoa asia joka antaa minulle voimia jaksaa eteenpäin tässä masentavassa monikulttuurisessa on se että en ole menettänyt uskoani siihen että suomalaiset nousevat ja paremmat ajat ovat tulossa. Yleensä sitä sanotaan että asiat tuppaa menemään ensin huonompaan suuntaan ennen kuin ne muuttuvat parempaan suuntaan.

     • Älkää välittäkö: »Flyin’ Finn» on pelkkä säälittävä turvanrepijä ja siinäkin erittäin kehno. Rahtarilla on rahtarin jutut — minkäs sille voi. Kuuluu tähän porukkaan, joka ei ole ikinä mitään tämän maan hyväksi tehnyt, eikä tule tekemään. Toiset edes tarroja liimailevat, mutta F.F. vain lässyttää SVL:n sivulla. Hänenkaltaisensa ottaa turpiinsa ja kiittää vielä sen jälkeen.

      Varokaa, ihmiset — viina pehmentää aivot.

     • Jo on pojulla taas jutut. Näkyis joo viina pehmentävän aivot, vai oletko psykoosissa kaikkine rahtarikuvitelminesi? Ja mikä sinun pienen mielesi sisällä on toimintaa maan hyväksi?

      Jos liikkeen tukeminen rahallisesti on mielestäsi väärin, niin voin lopettaa, saat varmasti hyvän mielen siitäkin. Kerro vaan, jos se on herra itsensänimittäneen varaführerin toive, hana menee kyllä kiinni.

      Olet mitä ilmeisimmin ottanut tehtäväksesi epäsovun ja hajaannuksen luomisen liikkeen kannattajien keskuudessa, niinhän ne myyrät usein toimivat. Onnea valitsemallasi tiellä, fräulein.

 12. Stiletti/kääntöveitsi, nyrkkirauta tjm. kivaa taskuun. Itse olen 193-senttinen ja elopainoa toistasataa kiloa, joten ei siinä nyt ihan kaikki mikkihiiret tai albaanitkaan silmille hypi. Pitäisi muutama loinen naulata seinään, niin saataisiin vähän sutinaa aikaiseksi. Kuinka pitkään suomalainen on valmis ottamaan turpaansa omassa maassaan? Olemme tappiolla aika pahasti mielestäni.

  Olivatko nuo Kela Gold -rotat seuranneet siis kahta (pienikokoisempaa?) kaveria SVL:n marssilta vai mistä tiesivät hyökätä kimppuun? Harmi kun ei ollut porukkaa siinä jeesimässä, niin oltaisiin saatu Balkanin makkaraa vähän siivuiksi.

  Bilispallo sukassa on hyvä tai sitten nauloista ynnä muista tarveaineista teette nyrkkiraudan. Mielikuvitusta peliin!

  • Balkanin makkaraa 😀 😀 nyt kyllä heitit hyvän. Veikkaisin että jos ovat pukeutuneet kansallismielisellä tyylillä niin se on voinut vaikuttaa asiaan. Ahdasmielistä porukkaa nuo suvakit ja mamut, meinaan jos esim. Metrohousut on motivaatio hakkaamiselle niin tuossahan alkaa kohta olemaan aika iso osa kansasta tulilinjalla, esim. Hevarit.

   Jonkun pitäisi tehdä tehdä varoittava esimerkki jostakin aggressiivisesta mamusta niin tajuaisivat paikkansa ja loppuisi se suomalaisten päälle käyminen milloin milläkin naurettavalla syyllä

 13. Kuinka moni ensin marssi vastarinnan kulkueessa ja sitten meni Sisun kulkueeseen, vaikkei sinne edes meikäläisiä tahdota.

Comments are closed.